mimi94
Obećava
- Poruka
- 72
neam pojma zashto to svima smeta meni je sasvim ok
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dodji meni da sjednes,a za koju godinu mocices i na 8urac da produzisneam pojma zashto to svima smeta meni je sasvim ok
Pa sta bi ti uradio povodom toga?ja ne kapiram neke devojcice koje hoce da sednu kod drugarice a nece kod drugara...
kod moje zgrade npr dolaze neke tri devojcice i one uvek hoce da mi sednu u krilo....
a moja najbolja"drugarica" nece.... ne kapiram je sad..necu ja nju jeb*ti ako mi sedne u krilo...ako palica krene ja cu da...uradim nesto povodom toga...![]()
Pa, naravno da jeste... Prijateljska ljubav moze da se iskaze na mnoge druge, lepse i primerenije nacine od ovog.
Sta je bilo sa onim dobrim, starim, prijateljskim zagrljajem ili poljupcem u obraz?...
Sve dobre stvari su nestale.
Pa dodji meni da sjednes,a za koju godinu mocices i na 8urac da produzis![]()
Pa sta bi ti uradio povodom toga?iskreno...ja po nekad i sednem u krilo drugara,ali ne bas kod svakog....ptica bira gde ce da sleti...
![]()
Kod mene ovakvih situacija nema.
Jer ja sam gentleman,
ustajem i ustupam mesto nežnijem polu.
![]()
Eto resenja.....
Momci(drugari), ustupite mesto DRUGARICAMA!!!
Da ne bi doslo do neceg drugog...![]()
one hoce da sednu u krilo
ja kad ustupim mesto, ona se namrshti zbog toga i pita: "El si ti ljut neshto na mene!?"
one hoce da sednu u krilo
ja kad ustupim mesto, ona se namrshti zbog toga i pita: "El si ti ljut neshto na mene!?"
bas bi volela da znas. a?
dodji da sednes pa ces videti sta bih uradio povodom toga...xexexe...![]()
Ma vazi,videcemo...bas me zanima kako bi se snasao
...
Ljudi samo mirno i bez provokacija... Postujte druge...
xexexe...snasao bih se ja vec nekako
![]()