Sedenje na kolenu drugara?

sedenje na kolenu drugara?

• da, to je skroz ok

• ne, to prekoračuje prijateljstvo

• joj nemam pojma

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ajde vise zakljucajte ovu temu ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Ja sedim u krilu druga koji se nikad ne bi nalozio zbog toga!
Jer mi smo odrasli zajedno,znamo se celog zivota i znamo sve jedno o drugom...kao da nismo drugovi vec u nekom srodstvu...
A i kad ne mozes da stojis tu je drug da ti ucini islugu...cemu inace oni i sluze!

To je najveca zabluda,pazi sta ti kazem!Znam iz licnog iskustva!!Obicno se tako najbolji prijatelji kad odrastu najpre smuvaju!

Ma, jos jedan od novih "trendova" u ovim ludim krajevima... Zato bezim odavde sto pre... Klasican primer gluposti- musko brijanje- e ljudi stavite dezodorans, a devojke nemate blage veze o higijeni nego ste nalozene tinejdzerke koje postavljaju trendove, a u stvari su napunjene govnima sa medija i razmisljaju eto kako.... E AL TO JE ZA DRUGU TEMU SRY

To je totalno ok, pa meni najbolja drugarica sedi u krilu kad god nema mesta, na sta ostali dobacuju: Opa Lik, sta je to, sta ce ti reci mala i ostale gluposti, na sta im ja samo pokazem srednji prst i nastavim da talkujem sa drugaricom...

Mislim, stvarno je to glupo, pa da sam hteo nesto vise ne bi to sigurno pred svima pokazivao...

Back