Sedenje na kolenu drugara?

sedenje na kolenu drugara?

• da, to je skroz ok

• ne, to prekoračuje prijateljstvo

• joj nemam pojma

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Zdravo svima,
interesuje me vaše mišljenje da li je ok da drugarica sedne na koleno drugara dok npr nešto čekaju i u tako nekim situacijama, ili to ne dolikuje prijateljima ma koliki god ortaci bili?
ima i anketa

Kod mene je bilo i obrnutih situacija...mnoooogo puta mi je ortak seo u krilo....ali bilo je i dosta situacija kad ja sednem kod njega i ne zato sto je guzva recimo u busu ili na bilo kom drugom mestu da nema gde da se sedne...jednostavno drugovi smo...i uopste se neopterecujem time da li to prelazi granice ili ne.

Ovde se femkate kao ovo ono, a nevezano za ovu pricu preko 60% devojaka po nekom istrazivanju nemam pojma citao sam voli kada se momku sa kojim igra/kome sedi u krilu ili slicno digne jer to znaci da su one sexy i da mogu da napale decka =]

Simpatično je to što bi se tim dečačićima digao da im u krilu sedi i devojka koju smatraju neprivlačnom. :)
Tako da dizanje pri sedenju u krilu i nije neki dokaz da je da devojčica sexy.

Simpatično je to što bi se tim dečačićima digao da im u krilu sedi i devojka koju smatraju neprivlačnom. :)
Tako da dizanje pri sedenju u krilu i nije neki dokaz da je da devojčica sexy.

E pa ti decacici i nisu neki pokazatelj... ma ko ce ga znati ja sam izneo sta sam procitao...

A da li mi se dize ili ne verujte da ne razmisljam o tome... svaki dan mi bar 3 puta neka zenska osoba sedne u krilo tako da je to meni sasvim normalno i nije mi napaljivo... sem naravno ako se bas ne lozim na tu osobu... [sto uglavnom nije slucaj]

@rockerka u dusi, pa ti "takvi" drugovi kojima se da prostis dize ili tebe ne vide kao drugaricu ili su zesce ugrozeni :ok:... :bye:

ali bitno je da se devojke ne femkaju previse, a momci da se ne tripuju... postavite jedan limit a ne vise to je prvo pravilo... znaci ili si totalno liberalna ili totalno konzervativna, ili bilo sta drugo, ali bitno je znati da kad jednom predjes granicu ona ostaje tamo gde si najdalje krocio :ok: ako razumes sta mislim

E pa ti decacici i nisu neki pokazatelj... ma ko ce ga znati ja sam izneo sta sam procitao...

A da li mi se dize ili ne verujte da ne razmisljam o tome... svaki dan mi bar 3 puta neka zenska osoba sedne u krilo tako da je to meni sasvim normalno i nije mi napaljivo... sem naravno ako se bas ne lozim na tu osobu... [sto uglavnom nije slucaj]

Pa to pričam. Kod onih nezrelijih pak... Stvari idu uzlaznom putanjom [u svim slučajevima] :lol:

Back