Carol
Poznat
- Poruka
- 9.970
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo svima,
interesuje me vaše mišljenje da li je ok da drugarica sedne na koleno drugara dok npr nešto čekaju i u tako nekim situacijama, ili to ne dolikuje prijateljima ma koliki god ortaci bili?
ima i anketa
Ovde se femkate kao ovo ono, a nevezano za ovu pricu preko 60% devojaka po nekom istrazivanju nemam pojma citao sam voli kada se momku sa kojim igra/kome sedi u krilu ili slicno digne jer to znaci da su one sexy i da mogu da napale decka =]
Ovde se femkate kao ovo ono, a nevezano za ovu pricu preko 60% devojaka po nekom istrazivanju nemam pojma citao sam voli kada se momku sa kojim igra/kome sedi u krilu ili slicno digne jer to znaci da su one sexy i da mogu da napale decka =]
Ja se u potpunosti slazem...xaxaxa omg...
kakve teme se ovde ne zakljychavajy![]()
Simpatično je to što bi se tim dečačićima digao da im u krilu sedi i devojka koju smatraju neprivlačnom.
Tako da dizanje pri sedenju u krilu i nije neki dokaz da je da devojčica sexy.
E pa ti decacici i nisu neki pokazatelj... ma ko ce ga znati ja sam izneo sta sam procitao...
A da li mi se dize ili ne verujte da ne razmisljam o tome... svaki dan mi bar 3 puta neka zenska osoba sedne u krilo tako da je to meni sasvim normalno i nije mi napaljivo... sem naravno ako se bas ne lozim na tu osobu... [sto uglavnom nije slucaj]
Pa to pričam. Kod onih nezrelijih pak... Stvari idu uzlaznom putanjom [u svim slučajevima]![]()
Polako, i ti tjesh jednog dana, josh uvek je rano...to mozda neke ***** vole ja ne. . .tkacio:
Čika Dača je već osedeo, a vi se deco još niste odlučili jel sedenje greh ili nije...
Sledeci put samo preskoci anketu, potpuno je nepotrebna.