Sedam zemalja NATO potvrdile dolazak u Zagreb na vojnu paradu povodom akcije Oluja

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Srbija se izborila protiv Turaka za hrvatsku nezavisnost?
Neće biti, Srbija je bila glavni pomagač turskog napada na hrvatsku državnost, zato sada i sediš u hrvatskom trbuhu u Bosni i kucaš pizdarije.
Viđu ti “Srbina” Lightninga Vidiš, i tvoji Kijevljani su se ufali da je historija završena bolan.

Haha...decko,teski si manipulator...ali zadrijemah i mrzi me da ti odgovaram na ove nebuloze.😂
Laku noc!
Sanjaj mene na tenku.😂
Ti pričaš jedno u jednom postu, drugo u drugom.
Vredi zapamtiti da si tvrdela da je Hrvatska tvoja.
To dovoljno govori o tvom poštenju, devojčice, nećeš se isprati od te izjave nikakvim sapunom.

Kosovo je bilo odvajkada srpsko i zali boze kako ga je izgubila...i nikada ga ne bi izgubila da se nije lomatala tamo gde nije morala biti.
Izgubila bi ga prije ili kasnije. Svi Srbi bježe u Beograd, a Albanci se množe eksponencijalno. I da nije bilo rata, doslovno bi vas prije ili kasnije nadjebali. Čitajući vas, čovjek se pita za čim vi više žalite, za Kosovom kao nekakvim teritorijem ili za statusom gospodara. Meni baca na ovo drugo. Sve bi dali da ste nekome gospodar.

Srbija dok je setala naokolo izgubila je svoje.
Kosovo je bilo odvajkada srpsko i zali boze kako ga je izgubila...i nikada ga ne bi izgubila da se nije lomatala tamo gde nije morala biti.

Pitanje je da li bi Makedonija ikada otisla, da li bi Crna Gora otisla i da li bi Kosovo bilo izgubljeno da se nismo grcevito drzali Hrvatske i Bosne.
Na kraju smo izgubili sve...i nikako da naucimo, nikako!
A u Bosni i Hrvatskoj nema Srba?
I zasto bi se drzala Kosova,a ne npr. Bosne?
To je isto.Srbi zive i tamo i u Bosni.Ili Hrvatskoj.
Zasto samo Srbi nemaju pravo da zive u jednoj drzavi?

Tačno, mi smo Kosovo izgubili zbog osvajanje Hrvatske, a ne zbog Kosova.
Kog na zapadu boli đon za Albance u Srbiji?!

Sa Albancima se moglo nekako izaci na kraj, kao sto izlaze i dve pomenute drzave, ali ne moze se izaci na kraj ako se sve zapusti u korist Srpske i Krajine.

Posteno, car Dusan je krunisan u Skoplju, srednjovekovna Srbija se sirila na racun Vizantije, a odnosi su se pravili izmedju Srba, Bugara i severnih Grka. Zenili se vladari, udavali, razmenjivali kulturu i trgovinu.

Ne znam od kada pocinje ta opsesija koju do danas negujemo.
Kada krenes ka severu Grcke, ma skroz dole do Kostura, Kozana i Mecova, svuda ces naci slovenski zivalj, neki miks Bugara i Srba, uz nesto Cincara.
Mentalitet uze, a narocito juzne Srbije je taj mentalitet i on prati Srbiju kroz vekove.
A to je bila Vizantija.

I onda od polovine XIX veka pocinje iznova i iznova uplitanje u bosansko pitanje.
I ne ide.
I izginuse ljudi.
Propade zemlja.
Ode nasledje Vizantije u materinu.
A mi i dalje vucemo ko vodeni bivoli i nikako da se pocesamo iza usiju i pitamo, aman, koliko treba da propadne, koliko da se raseli, koliko da izgine.

Zivi nas narod...veciti argument.
Ziveo je nas narod i na drugim mestima, ali taj narod smo lako izgubili.

Jhebote koji glup post.
Umesto da pogleda na kartu kad su hrvatski kraljevi protegli iz dalmacije vlast na slavoniju on kuca o rečnicima.
Kad to bu potegli? Ili bi da ovde prodaješ magle o Mađarima kao Rvatinama?

Vidiš, onaj “tvoj” kralj Koloman je inače bio Könyves Kálmán i nije znao da bekne na hrvatskom.

Jugoslavija je možda mogla opstati jedino tako da je JNA nakon što je Srbija ukinula Vojvodini autonomiju, ušla u srpsku skupštinu i pobila sve koji su dali svoj glas za to, uključivo s Miloševićem. Jednom kad ste pokazali i dokazali da je ustav mrtvo slovo na papiru ukidanjem autonomije Vojvodini i upadom u centralnu banku, više nitko se nije osjećao dužan držati se ustava i država je krepala.
Taj deo se moji Srbi prave da ne vide.
Jednostavno se prave da ne vide.
Njhova ideja Jugoslavije je da Srbi rade šta oće, kao šef, jer će u suprotnom da te prebiju.

Kad to bu potegli? Ili bi da ovde prodaješ magle o Mađarima kao Rvatinama?

Vidiš, onaj “tvoj” kralj Koloman je inače bio Könyves Kálmán i nije znao da bekne na hrvatskom.
Još gluplji post.
Pa pomeriš malo godine dole i vidiš da Zvonimir vlada slavonijom.
Ili tučeš glavom u monitor dok ne razbiješ staklo monitora na komadiće.

Sa Albancima se moglo nekako izaci na kraj, kao sto izlaze i dve pomenute drzave, ali ne moze se izaci na kraj ako se sve zapusti u korist Srpske i Krajine.

Posteno, car Dusan je krunisan u Skoplju, srednjovekovna Srbija se sirila na racun Vizantije, a odnosi su se pravili izmedju Srba, Bugara i severnih Grka. Zenili se vladari, udavali, razmenjivali kulturu i trgovinu.

Ne znam od kada pocinje ta opsesija koju do danas negujemo.
Kada krenes ka severu Grcke, ma skroz dole do Kostura, Kozana i Mecova, svuda ces naci slovenski zivalj, neki miks Bugara i Srba, uz nesto Cincara.
Mentalitet uze, a narocito juzne Srbije je taj mentalitet i on prati Srbiju kroz vekove.
A to je bila Vizantija.

I onda od polovine XIX veka pocinje iznova i iznova uplitanje u bosansko pitanje.
I ne ide.
I izginuse ljudi.
Propade zemlja.
Ode nasledje Vizantije u materinu.
A mi i dalje vucemo ko vodeni bivoli i nikako da se pocesamo iza usiju i pitamo, aman, koliko treba da propadne, koliko da se raseli, koliko da izgine.

Zivi nas narod...veciti argument.
Ziveo je nas narod i na drugim mestima, ali taj narod smo lako izgubili.
O čemu ti to? Avnojevski K und k legalizam? Da se ti pitaš predala bi sve samo da ti ostane Beograd, ali uzeli bi ti i to.

Srbi su autohtoni narod u Bosni. Tačka.

Ti pričaš jedno u jednom postu, drugo u drugom.
Vredi zapamtiti da si tvrdela da je Hrvatska tvoja.
To dovoljno govori o tvom poštenju, devojčice, nećeš se isprati od te izjave nikakvim sapunom.
Bila je moja.Nije vise,poklanjam ti je.😂
I zapamti...dobio si je na poklon,nezasluzeno.😂
Red je da makar kazes hvala.😂

Konstatujem činjenicu da bi Nemačkoj i Hrvatima Srbija smetala i u tom slučaju.

Ja konstatujem da me bas briga sta smeta Hrvatima u mojoj zemlji.
Cenim i da njih bas briga sta meni smeta u njihovoj.

Izmedju nas se desio razvod, a nakon razvoda svako svojim putem i fer je pozeleti im sve najbolje.
A sta oni meni zele tacno me zanima koliko i fudbal...uz ono da o fudbalu ne znam nista, ni broj igraca, nichts.

Mogu da slave sta im se slavi, niti to znaci da cu ja slaviti, niti da cu postovati njihovo slavlje, imam svoje misljenje o Oluji i ono nije slavno po Hrvate...ali me takodje ne tangiraju, niti ih smatram posebno zanimljivim.
Niti idem u Hrvatsku, ja sam juznog porekla i idem u Grcku...kao sto i ne skijam na Jahorini vec na svom Kopaoniku.
A oni neka rade kako hoce, sta me se tice.
Problem je sto nam se naturaju jer su nekima bitni.
Meni jednostavno nisu.

Srbija dok je setala naokolo izgubila je svoje.

Pitanje je da li bi Makedonija ikada otisla, da li bi Crna Gora otisla i da li bi Kosovo bilo izgubljeno da se nismo grcevito drzali Hrvatske i Bosne.
Na kraju smo izgubili sve...i nikako da naucimo, nikako!
Pa i nije odvajkada, osvojeno u 13.st. izgubljeno u 14.st, zatim ponovno osvojeno početkom 20.st. opet izgubljeno krajem 20.st. Kroz povijest duže je Bugarska vladala tim područjem nego Srbija.

Slavonija je postala Hrvatska kad je kralj Tomislav pomaknuo granicu na Dravu.
Ali kad je netko trol poput tebe onda ne priznaje istinu nego ponavlja kada, kada, kada
Tzv “kralj Tomislav” NIJE postojao. Prosto NIJE bilo takvog hrvatskog vladara, inače Višeslav je bio srpski knez, bez obzira na laži po hrvatskim udžbenicima istorije.

O “kralju Tomislavu” Izmišljenom:

CA5F2710-11E9-4DF8-A031-D5E1AB376A04.jpeg

Ja konstatujem da me bas briga sta smeta Hrvatima u mojoj zemlji.
Cenim i da njih bas briga sta meni smeta u njihovoj.

Izmedju nas se desio razvod, a nakon razvoda svako svojim putem i fer je pozeleti im sve najbolje.
A sta oni meni zele tacno me zanima koliko i fudbal...uz ono da o fudbalu ne znam nista, ni broj igraca, nichts.

Mogu da slave sta im se slavi, niti to znaci da cu ja slaviti, niti da cu postovati njihovo slavlje, imam svoje misljenje o Oluji i ono nije slavno po Hrvate...ali me takodje ne tangiraju, niti ih smatram posebno zanimljivim.
Niti idem u Hrvatsku, ja sam juznog porekla i idem u Grcku...kao sto i ne skijam na Jahorini vec na svom Kopaoniku.
A oni neka rade kako hoce, sta me se tice.
Problem je sto nam se naturaju jer su nekima bitni.
Meni jednostavno nisu.
A sta cemo mi Srbi iz Bosne?
Ti se razvela i boli te uvo.😂
Kako bismo se to mi trebali razvesti od Hrvata i Bosnjaka,po tebi?
Imovinu i mi imamo.

Tzv “kralj Tomislav” NIJE postojao. Prosto NIJE bilo takvog hrvatskog vladara, inače Višeslav je bio srpski knez, bez obzira na laži po hrvatskim udžbenicima istorije.

O “kralju Tomislavu” Izmišljenom:

Pogledajte prilog 1756802
Čovek tvrdi da kralj Tomislav nije postojao...:hahaha:
Prso lik potpuno.
Dok se ja zajhebavam on sad negde tuče glavom u monitor od besa. :hahaha:

Poslednja izmena:

Back