Sedam bilborda na bulevaru !

kami83:
Ja ne razumem zasto je to toliko zacudjujuce? Radikali najvise tokom godine zakupljuju Sava Centar,imaju najvise iznajmljenih termina po televizijama... Jednostavno,stranka su koja ima najvise para,a to sto oni blebecu da su drugi kriminalci i lopovi,to je super prica da bi pridobili neke glasace koji ne koriste zdrav razum

izvinjavam se na izrazu ali nenormalno je to koliko jedete govna. zadnji su počeli sa kampanjom a pored toga imaju najveća legalna sredstva zbog najviše mesta u parlamentu. a drugi itekako jesu i kriminalci i lopovi. posle izbora ćemo baš videti čija je kampanja bila najskuplja pa ćeš da umukneš više o tome.

Slinavi to je istina , tvrda nacionalna politika i ponizavanje Albanaca na Kosovu je dovelo do toga da se oni i pobune.

Sranje koje ste napravili dole je nepopravljivo ...

Sva sreca pa ce sledece generacije politicara da izglade stvari medju narodima ,a ne da pisu testamente

sw-darthBEN:
Joj Jerry pa rekoh ti vec da ste Kosovo vi ne prodali vec poklonili ,vasa tvrda nacionalna politika i zatvaranje granica su doprineli tome da sada nemamo bas nikakve sanse ,vec da se pobrinemo za ljude koji dole zive .
Vi ste doveli do toga ,vi radikali i sps .

A na Ruse se samo vi oslanjajte pa cemo dobiti kao i u proslosti sto smo od njih dobijali samo njihov interes i nista drugo .

Da li to znaci da si ti bio za nastavak rata? Za cekanje kopnene invazije?

UofC:
Da li to znaci da si ti bio za nastavak rata? Za cekanje kopnene invazije?

Vidi se da si samo povrsno procitao postove ,nedaj boze da mislim da je trebalo dalje da se ratuje jer bi izgubili jos gore nego sto jesmo. Stvar je u tome da su radikali i SPS-ovci njihovom "tvrdom nacionalnom politikom" i dugogodisnjim ponizavanjem Albanaca na Kosovu prakticno i izazvali svo sranje koje se desilo .
Sada prebacuju kosku pro-evropskim strankama kao one da su krive ,a veze sa tim nemaju zato sam figurativno rekao kako su "POKLONILI KOSOVO"
Ubuduce citaj postove od pocetka teme jer nemam nameru da gubim vreme crtajuci ..

@Powerslave je na jednoj od tema lepo to opisao :

---kada sam 97 pitao drugara iz pristine kako izlaze na kraj sa siptarima rekao mi je da oni dole ne smeju da pisnu i naveo mi primer ispred pekare kad ljudi u redu cekaje za hleb, a on i ostali srbi ulaze preko reda, a siptari ne smeju a da im kazu. Zbog takvih i slicnih stvari siptari su se i pobunili na kosovu.---

sw-darthBEN:
@Powerslave je na jednoj od tema lepo to opisao :

---kada sam 97 pitao drugara iz pristine kako izlaze na kraj sa siptarima rekao mi je da oni dole ne smeju da pisnu i naveo mi primer ispred pekare kad ljudi u redu cekaje za hleb, a on i ostali srbi ulaze preko reda, a siptari ne smeju a da im kazu. Zbog takvih i slicnih stvari siptari su se i pobunili na kosovu.---

Alo, covece... Koliko godina imas kada nasedas na ovakve price? Ko je tebi pricao ovako nesto?

sw-darthBEN:
To nisam ja napisao ,samo sam citirao ....

A ja sam cuo neke druge stvari kao sto su zabrana okupljanja u grupe vece od troje ljudi , i to je veoma pouzdano ....
A znas li zasto?

Pa evo, da ti kazem sta se desilo davne 1981 kada je kolona tenkova JNA isla prema Pristini. Kod Podujeva ih je zatekla grupa desetogodisnjaka sa pripremljenim Molotovljevim koktelima koje su bacali na tenkove.
E sada, zamisli da si vojnik u tenku i da se nadjes u takvoj situaciji.

kami83:
Ja ne razumem zasto je to toliko zacudjujuce? Radikali najvise tokom godine zakupljuju Sava Centar,imaju najvise iznajmljenih termina po televizijama... Jednostavno,stranka su koja ima najvise para,a to sto oni blebecu da su drugi kriminalci i lopovi,to je super prica da bi pridobili neke glasace koji ne koriste zdrav razum

... a takvi su im svi ...

Back