Predsedniku Venecuele Maduru svecani docek u Moskvi, a Vucica docekala 2 bilborda kraj puta kojima se hvali...

...

Autorski osvrt na razliku u dočecima...

Za nekoga pocasni docek...a nekome 2 bilborda...Što je mogao i Vulin da uplati, kao i svaki zaljubljenko svojoj devojci...

Dakle...
Predsedniku Venecuele Maduru svecani docek u Moskvi, a Vucica docekala 2 bilborda kraj puta kojima se hvali...kao onom hemijskom od Trampa...koje ovaj poklanja i čistačicama u Beloj kući...:cao:

VUČIĆA U MOSKVI DOČEKALA SPECIJALNA PORUKA! Na bilbordima ispisane moćne reči upućene predsedniku Srbije (FOTO)​

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9663347/mocna-poruka-za-vucica-u-moskvi

....
:rotf: :rotf: :rotf: :worth: :worth: :hahaha: :hahaha:

Polako, bice sutra sastanak, sve ima svoj raspored u takvim situacijama.

A o placanju bilborda po Moskvi, valjda od strane Vucica, izlisno je i govoriti, kolika je to zavist i izmisljotina.

Nije, ovo je SPECIJALNI BILBORD koji nije elektronski, vec specijalno postavljan sirom Moskve samo za Vucica!

Evo jos jedan!

2274307

Ja sam slobodan covek, volim koga hocu nekad naizgled i bez iakve logike, zato sto sam hriscanin!
sreco, ovo sto si nakrivo stavila je elektronski bilbord

sta hoces da nam kazes da je ruska drzava u cast vucica postavila o svom trosku sve to sto kazes da ga ima u moskvi, a onda zbog straha od trampa nije smela da ga doceka kako dolikuje :lol:

sreco, ovo sto si nakrivo stavila je elektronski bilbord

sta hoces da nam kazes da je ruska drzava u cast vucica postavila o svom trosku sve to sto kazes da ga ima u moskvi, a onda zbog straha od trampa nije smela da ga doceka kako dolikuje :lol:
Sve sto hocu da kazem je da su mu pozeleli adekvatnu, pristojnu dobrodoslicu, a sutra ce biti i sastanka.

Na kraju svako ko je pozvan je samim tim i uvazen.

Polako, bice sutra sastanak, sve ima svoj raspored u takvim situacijama.

A o placanju bilborda po Moskvi, valjda od strane Vucica, izlisno je i govoriti, kolika je to zavist i izmisljotina.

Nije, ovo je SPECIJALNI BILBORD koji nije elektronski, vec specijalno postavljan sirom Moskve samo za Vucica!

Evo jos jedan!

2274307

Ja sam slobodan covek, volim koga hocu nekad naizgled i bez iakve logike, zato sto sam hriscanin!

Душо драга блага ... И ми вас волима.. али немојте нас више шамарати .. За ваше добро вам се каже

Талас цунами који ће потрефити Србију неће те обићи

c76c02060df9001bf2acb5a6733d3aaf.jpg

Црвени,

Све ће нас развалити тај ваш штеточински талас од 1944.г.

Ово је завршница пред тотални фијаско и државни слом.

Не би ме чудило да на крају у разваљену и посвађану Србију уђе НАТО, који вас је поставио са Брозом још 1944.г.

Црвени,

Не би ме чудило да на крају у разваљену и посвађану Србију уђе НАТО, који вас је поставио са Брозом још 1944.г.

Да манархоиди Карађорђевићи нису заштитили Злобенце и Уснаше те кобне 1918те не би зврндао као зрикавац по борицима крсте

Црвени,

sta ce preziveli okoreli komunisti od 90+ da kazu na ovo sa rusima ziv nisam da saznam :lol:

...

Autorski osvrt na razliku u dočecima...

Za nekoga pocasni docek...a nekome 2 bilborda...Što je mogao i Vulin da uplati, kao i svaki zaljubljenko svojoj devojci...

Dakle...
Predsedniku Venecuele Maduru svecani docek u Moskvi, a Vucica docekala 2 bilborda kraj puta kojima se hvali...kao onom hemijskom od Trampa...koje ovaj poklanja i čistačicama u Beloj kući...:cao:

VUČIĆA U MOSKVI DOČEKALA SPECIJALNA PORUKA! Na bilbordima ispisane moćne reči upućene predsedniku Srbije (FOTO)​

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9663347/mocna-poruka-za-vucica-u-moskvi

....
koja je poruka na bilbordima?
ko izda _izda. :p

sta ce preziveli okoreli komunisti od 90+ da kazu na ovo sa rusima ziv nisam da saznam :lol:

Другови Комунисти жале својеизгинуле јер један капиталистички мазгов дочекује другога капиталистичкга мазгова

Штета свих мртвих Отаџбинскога рата ...када су ова двојца мазгова капитализма живи

677z381_677z381_putin-i-vucic-foto-tanjug-AP-5abbdfec6f625.jpg

U suštini je doček refleksija prethodnog nećkanja oko odlasks.

Vrlo je moguće da je hteo da preskoči žurku u Moskvi ali da mu je poručeno da bi to imalo vrlo konkretne i direktnr posledice.

Otišao je nevoljno, tako je i dočekan
malo da razradi falkona pre no sto zbrise na aljasku il juzni pol ko preziveli pratioci ideologa mu sto su na kraju ww2 sa sve zlatom

Putinu bi trebala biti čast da mu se pojavio Čovjek zvan Hrabrost.
doso mu i dvojac iz srpske koji se zovu coveci zvani slonovi

dvoglavi blizanci dzozefa merika takoreci filmski likovi

inace elephant man nije nist ruzno jer elefanitijazu nemaju neki levaci vec samo posebni i odabrani.

Koliko sam video na snimku Vučića su isto dočekali neki zvaničnici sa sve počasnom gardom. Nije doduše bio Putin, ali nije ni Maduru.
Помоћник министра спољних послова.
Ниско је то за дочек једно тако високог државника који се до Москве пробијао кроз кишу меткова и ракета.

Mozda ga Vučić nauči kako se otvara flašica vode...i kako da dođe do Trampa...(preko ograde kokošinjca...🤣)

...
Putin da ga uči, taj kratkonogi jazavčić koji kada je nervozan tamo-amo šeta ispod stola...

Tu ljudinu i gromadu Putin nešto da nauči....

Mozda ga Vučić nauči kako se otvara flašica vode...i kako da dođe do Trampa...(preko ograde kokošinjca...🤣)

...
ima ključeve od Bele Kuće...mogao bi da se ušunja u ovalni kabinet i tamo sačeka Trampa sa mobilnim spremnim za selfi sa Trampom...mislim ako ga puste da opet uđe u Ameriku..

Back