86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Јуче сам на кружном току пустила једног дедицу да пређе пешачки, а коса као испрана Марџ С. Људи, оно је плаво! Плаво као слова на форуму.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deda se sigurno zeznuo kao ja pre dvadesetak godina kada sam se farbala u baš svetlo pa prvo blanširala a posle toga stavljala neku od onih belih.Јуче сам на кружном току пустила једног дедицу да пређе пешачки, а коса као испрана Марџ С. Људи, оно је плаво! Плаво као слова на форуму.
Odlično ti stoji boja kosa i lak za nokte je vrh!Pogledajte prilog 1309399
Ipak sam danas ofarbala
Jutros sam iscupala ovu sedu dlaku
Pogledajte prilog 1309400
ne ne i nePrve sede sam dobila rano, pre 24. rođendana. Sad ih imam baš puno i već počinje da mi bude opterećenje farbanje izrastka na dve ili tri nedelje. Nekako mi u poslednje vreme na mrežama iskaču slike žena koje su odlučile da prestanu da se farbaju i puste kosu da raste takva kakva jeste. Čitam komentare i ima raznih, od osude do oduševljenja.
Šta vi mislite o tome? Kakav je vaš stav o sedoj kosi, recimo u četrdesetim ili ranije?
![]()
Seda kosa kod žene je odbojna.Prve sede sam dobila rano, pre 24. rođendana. Sad ih imam baš puno i već počinje da mi bude opterećenje farbanje izrastka na dve ili tri nedelje. Nekako mi u poslednje vreme na mrežama iskaču slike žena koje su odlučile da prestanu da se farbaju i puste kosu da raste takva kakva jeste. Čitam komentare i ima raznih, od osude do oduševljenja.
Šta vi mislite o tome? Kakav je vaš stav o sedoj kosi, recimo u četrdesetim ili ranije?
![]()
Хтедох рећи да феноменално носи своје године, без вулгарне потребе да глуми девојку а тако свежа и гипка.sve najbolje, osim ako ti i outfit nije bakećiPrve sede sam dobila rano, pre 24. rođendana. Sad ih imam baš puno i već počinje da mi bude opterećenje farbanje izrastka na dve ili tri nedelje. Nekako mi u poslednje vreme na mrežama iskaču slike žena koje su odlučile da prestanu da se farbaju i puste kosu da raste takva kakva jeste. Čitam komentare i ima raznih, od osude do oduševljenja.
![]()
gde se to odigrava konkretno?viđam puno baka sa plavom kosom...misim ne žutom koju zovu plavo, nego baš baš plavo

Ја сам видела једног деду. Сирот, хтео да буде леп. Плав као слова Крстарице.dobro, delfin plavo...
gde ? ovde kod mene
mnogo bolja varijanta i to, nego Berluskoni koji ce biti upamcen izmedju ostalog kao prvi covek koji je 1936.godiste i umro je bez sede dlakeЈа сам видела једног деду. Сирот, хтео да буде леп. Плав као слова Крстарице.
То Ехотон хоће да побрљави. И мојој баки се давно десило. Када узмеш као сребрно а испаднеш накарадно.

što nakaradno...baš simpatičnoЈа сам видела једног деду. Сирот, хтео да буде леп. Плав као слова Крстарице.
То Ехотон хоће да побрљави. И мојој баки се давно десило. Када узмеш као сребрно а испаднеш накарадно.
iam kolegu 68 godište ni jednu sedu dlačicu...a ne farba se...genetika verovatnomnogo bolja varijanta i to, nego Berluskoni koji ce biti upamcen izmedju ostalog kao prvi covek koji je 1936.godiste i umro je bez sede dlake![]()
moj tata i sad ima tek neku sedu oko zulufa, kapiram o cemu pricas, ali ja pricam o Berluskonijevoj losoj farbiiam kolegu 68 godište ni jednu sedu dlačicu...a ne farba se...genetika verovatno