Seda kosa, da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Јуче сам на кружном току пустила једног дедицу да пређе пешачки, а коса као испрана Марџ С. Људи, оно је плаво! Плаво као слова на форуму.

• Haha
Reactions: Red
Јуче сам на кружном току пустила једног дедицу да пређе пешачки, а коса као испрана Марџ С. Људи, оно је плаво! Плаво као слова на форуму.
Deda se sigurno zeznuo kao ja pre dvadesetak godina kada sam se farbala u baš svetlo pa prvo blanširala a posle toga stavljala neku od onih belih.
I tako na jednoj italijanskoj farbi za kosu pisalo na prevodu intenzivno plavo. Ja kupila i premazala preko blanširane kose kad ono indigo plavo, baš baš plavo... Ebo ih prevod. Posle sam morala u neku pepeljastu da se ofarbam da to ublažim.

568E7629-B7B4-4850-A775-326B57152BD8.jpeg

Ipak sam danas ofarbala
Jutros sam iscupala ovu sedu dlaku

😭

2597A86F-7CC9-4ADE-89F8-73B88A5F5EBB.jpeg

Prve sede sam dobila rano, pre 24. rođendana. Sad ih imam baš puno i već počinje da mi bude opterećenje farbanje izrastka na dve ili tri nedelje. Nekako mi u poslednje vreme na mrežama iskaču slike žena koje su odlučile da prestanu da se farbaju i puste kosu da raste takva kakva jeste. Čitam komentare i ima raznih, od osude do oduševljenja.
Šta vi mislite o tome? Kakav je vaš stav o sedoj kosi, recimo u četrdesetim ili ranije?

1618397250_seda-kosa.JPG
ne ne i ne
ja ni svojoj tetki od 85 godina ne bih dala da pusti sedu

• Podržavam
Reactions: Red
Prve sede sam dobila rano, pre 24. rođendana. Sad ih imam baš puno i već počinje da mi bude opterećenje farbanje izrastka na dve ili tri nedelje. Nekako mi u poslednje vreme na mrežama iskaču slike žena koje su odlučile da prestanu da se farbaju i puste kosu da raste takva kakva jeste. Čitam komentare i ima raznih, od osude do oduševljenja.
Šta vi mislite o tome? Kakav je vaš stav o sedoj kosi, recimo u četrdesetim ili ranije?

1618397250_seda-kosa.JPG
Seda kosa kod žene je odbojna.

Да људи природно не седе, најнормалније би било офарбати косу у сребрну/сиву/белу боју, подједнако као и у плаву, црвену, бордо, лила, црну, тегет, итд. Али авај, седа коса је знак старости, без обзира на то што велики број људи почне већ око двадесете да седи, а неки већ потпуно оседе и пре тридесете, па тако неки нису у стању да раздвоје старост од седе косе.

Како мени ова жена лепо изгледа, чак и проседа. Предивна ми је.
У једном тренутку сам помислила да бих волела у њеним годинама да будем попут ње а онда сам се отрезнила да ни сада нисам попут ње :lol: Хтедох рећи да феноменално носи своје године, без вулгарне потребе да глуми девојку а тако свежа и гипка.

https://instagram.com/paulinaporizkov?igshid=YmM0MjE2YWMzOA==

1618397250_seda-kosa.JPG
sve najbolje, osim ako ti i outfit nije bakeći

seda kosa izgleda lepo na starijim zenama koje imaju npr ostru paz frizuru, dugacku kosu do ramena ili one kratke frizure sa duzim delom na temenu, naravno sve shodno fizionomiji lica, ali i tela...Ne izgleda lepo na zenama koje nisu atratktivne u odnosu na sopstvene vrsnjakinje, ono po oblacenju, manirima, sarmu, fizicikom izgledu, ne amorfna masa, neka atraktivnost u zeni da bi to iznela onako privlacno i drugacije od babastog stajlinga treba da postoji

dobro, delfin plavo...
:lol:

gde ? ovde kod mene
Ја сам видела једног деду. Сирот, хтео да буде леп. Плав као слова Крстарице.
То Ехотон хоће да побрљави. И мојој баки се давно десило. Када узмеш као сребрно а испаднеш накарадно.

То Ехотон хоће да побрљави. И мојој баки се давно десило. Када узмеш као сребрно а испаднеш накарадно.
mnogo bolja varijanta i to, nego Berluskoni koji ce biti upamcen izmedju ostalog kao prvi covek koji je 1936.godiste i umro je bez sede dlake:sad2:

što nakaradno...baš simpatično

Back