86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 51.395
Јуче сам на кружном току пустила једног дедицу да пређе пешачки, а коса као испрана Марџ С. Људи, оно је плаво! Плаво као слова на форуму.
Deda se sigurno zeznuo kao ja pre dvadesetak godina kada sam se farbala u baš svetlo pa prvo blanširala a posle toga stavljala neku od onih belih.Јуче сам на кружном току пустила једног дедицу да пређе пешачки, а коса као испрана Марџ С. Људи, оно је плаво! Плаво као слова на форуму.
Odlično ti stoji boja kosa i lak za nokte je vrh!👏Pogledajte prilog 1309399
Ipak sam danas ofarbala
Jutros sam iscupala ovu sedu dlaku
😭
Pogledajte prilog 1309400
ne ne i nePrve sede sam dobila rano, pre 24. rođendana. Sad ih imam baš puno i već počinje da mi bude opterećenje farbanje izrastka na dve ili tri nedelje. Nekako mi u poslednje vreme na mrežama iskaču slike žena koje su odlučile da prestanu da se farbaju i puste kosu da raste takva kakva jeste. Čitam komentare i ima raznih, od osude do oduševljenja.
Šta vi mislite o tome? Kakav je vaš stav o sedoj kosi, recimo u četrdesetim ili ranije?
![]()
Seda kosa kod žene je odbojna.Prve sede sam dobila rano, pre 24. rođendana. Sad ih imam baš puno i već počinje da mi bude opterećenje farbanje izrastka na dve ili tri nedelje. Nekako mi u poslednje vreme na mrežama iskaču slike žena koje su odlučile da prestanu da se farbaju i puste kosu da raste takva kakva jeste. Čitam komentare i ima raznih, od osude do oduševljenja.
Šta vi mislite o tome? Kakav je vaš stav o sedoj kosi, recimo u četrdesetim ili ranije?
![]()