Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 27.136
ne znam covjeka, al i sto moram ja sve znat 😆ma take macane voli placenik![]()
ne znam covjeka, al i sto moram ja sve znat 😆ma take macane voli placenik![]()
Ne mora prestati nikad. Može kasnije preći u svetlu boju. Ako potpuno osedi - lako se ofarba u plavo.a kad treba prestati sa farbanjem ?
mnogo mi je smijesno kad vidim da je crna kosa a zheni 70+ godina
Moja sveki ima skoro 70 i crnu kosu sa jedva dvadeset sedih. Misliš da je smešno?a kad treba prestati sa farbanjem ?
mnogo mi je smijesno kad vidim da je crna kosa a zheni 70+ godina
Вероватно мисли на офарбану у црно.Moja sveki ima skoro 70 i crnu kosu sa jedva dvadeset sedih. Misliš da je smešno?
jel crnka!?Moja sveki ima skoro 70 i crnu kosu sa jedva dvadeset sedih. Misliš da je smešno?
Jeste. Nikad se nije farbala.jel crnka!?
Nemoj me zezatiJeste. Nikad se nije farbala.
Ozbiljna sam. Ne dve, tri, dvadesetak.Nemoj me zezati
70 godina i dve tri deset sedih a ostalo crno ?
![]()
И мод теча. 72 године а једва да је сед.Ozbiljna sam. Ne dve, tri, dvadesetak.
Jeste. Nikad se nije farbala.
Исто као моја покојна баба, више од 7 банки, црна коса и неколико седих, никад се фарбала није.Nemoj me zezati
70 godina i dve tri deset sedih a ostalo crno ?
![]()
Kako misliš? Tvoje sede im smetaju?ovi oko mene imaju
Kako misliš? Tvoje sede im smetaju?
Ja kad odlučim da se ne farbam više ići ću u neki salon da mi skinu farbu jer ne vjerujem da bih izdržala tako da samo izrasta.
Kod mene nije opcija šišanje, sporo raste i vrlo je kovrdžava, tako da nema drugog načina. Još jednom hemija nakon toliko godina farbanja ne vjerujem da će posebno naškoditi.i to je opcija
ali moja se taman vratja u zhivot posle korone
a skidanje sigurno ide sa nekim hemikalijama a to bash sad nebih
brzo mi raste tako da vidjeti tju
Kod mene nije opcija šišanje, sporo raste i vrlo je kovrdžava, tako da nema drugog načina. Još jednom hemija nakon toliko godina farbanja ne vjerujem da će posebno naškoditi.
nije bas uporedivo sa botoxomU novom trendu puštanja sedih, nije nemar u pitanju. To su žene negovane, našminkane, brinu o sebi, samo su rešile da pokažu to što im je priroda dala. Poput bora. Šta sad, da li su nemarni i oni koji ne idu na botokse i slično?
ja zelim da zivim u neznanjuЈа сам се шокирала!
Одрадила сам у апликацији оно како ћеш изгледати као старија. Иста моја мама! Иста! А иначе нисмо толико личиле.