Seda kosa, da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nego ocu dizvucem neke pramenove,sta mislis koju nijansu
161b68d30676e047d21ce001a371b7ec182a48c6_med.jpg

И ја сам рано почела да седим. Природна ми је нека тамнија боја меда и како не фарбам целу косу, испод имам још по који природан прамен па ту видим право стање ствари. Рекла бих 20% седих.
Некима стоји, некима не. Али је најважнији субјективни осећај. Не мислим да је науредно, поготово ако је неко аљкав око фарбања, онда боље да се ни не фарба него сваке преступне, то изгледа науредно. Попут огуљеног лака на ноктима.
Мислим да дуга, седа коса тражи шминку. Мени би то било оптерећење. Али ни не мора, коме није битно.
Заправо је страшно када неко не прихвата себе, када се шминка и до контејнера и на плажи, када превише придаје значаја томе, када не може да ужива у кафи ако заборави кармин... А знам и такве. Док сам ја други тип који оде на кафу и у пиџами, није ни то нормално :lol:

И ја сам рано почела да седим. Природна ми је нека тамнија боја меда и како не фарбам целу косу, испод имам још по који природан прамен па ту видим право стање ствари. Рекла бих 20% седих.
Некима стоји, некима не. Али је најважнији субјективни осећај. Не мислим да је науредно, поготово ако је неко аљкав око фарбања, онда боље да се ни не фарба него сваке преступне, то изгледа науредно. Попут огуљеног лака на ноктима.
Мислим да дуга, седа коса тражи шминку. Мени би то било оптерећење. Али ни не мора, коме није битно.
Заправо је страшно када неко не прихвата себе, када се шминка и до контејнера и на плажи, када превише продаје значаја томе, када не може да ужива у кафи ако заборави кармин... А знам и такве. Док сам ја други тип који оде на кафу и у пиџами, није ни то нормално :lol:
Pa suzana mancic se sredi za kalenic pijacu prava dama

Pa suzana mancic se sredi za kalenic pijacu prava dama
Па ОК је то. Али није ОК уништити себи расположење и целу атмосферу ако се ниси средио из овог или оног разлога. Мислим, једнако ћу се добро провести и сређена и природно осушене косе, без шминке у фармеркама и мајици.

Па ОК је то. Али није ОК уништити себи расположење и целу атмосферу ако се ниси средио из овог или оног разлога. Мислим, једнако ћу се добро провести и сређена и природно осушене косе, без шминке у фармеркама и мајици.
Ma treba coveka da boli za tudje misljenje jer obicni smrtnici su neprimetni,danas vecina zeli da izadje iz anonimnosti pa se bombasticno svim i svacim istice,poznate licnosti zive od izgleda,pa se upropaste u nekom dobu,sigurno nije dobro za psihu

Женче је природно црвенокоса и нема седих још увек, а у 30-им је.
Ovo zvuči kao da se očekuje da ljudi u 30-im budu sijedi, pa kao iznenađenje što neko nije sijed. :D
Gledam pre neki dan Evu Ras, svašta bi se moglo od nje naučiti.
Ne znam šta bi se moglo od Eve Ras naučiti, osim kako nešto ne treba.

Back