Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.881
Ocu kad ispletes kikice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bravo djoleOcu vozim se radim na sebi farbam sede crnim bmwom
Koje su godine kad je ok biti sed i pokazati to?Не у тим годинама ,касније да
15-115Koje su godine kad je ok biti sed i pokazati to?
60+Koje su godine kad je ok biti sed i pokazati to?
За мушкарце нема правила ,кад наступи седа то је то,а за жене по њиховом мишљењу.Koje su godine kad je ok biti sed i pokazati to?
zato se 55-godisnjaci danas sisaju i briju na nulu pa mislis da imaju 35 godina.onda nemoj da se cudis sto ti se tridesetogodisnjaci obracaju sa "Ciko"
Pa suzana mancic se sredi za kalenic pijacu prava damaИ ја сам рано почела да седим. Природна ми је нека тамнија боја меда и како не фарбам целу косу, испод имам још по који природан прамен па ту видим право стање ствари. Рекла бих 20% седих.
Некима стоји, некима не. Али је најважнији субјективни осећај. Не мислим да је науредно, поготово ако је неко аљкав око фарбања, онда боље да се ни не фарба него сваке преступне, то изгледа науредно. Попут огуљеног лака на ноктима.
Мислим да дуга, седа коса тражи шминку. Мени би то било оптерећење. Али ни не мора, коме није битно.
Заправо је страшно када неко не прихвата себе, када се шминка и до контејнера и на плажи, када превише продаје значаја томе, када не може да ужива у кафи ако заборави кармин... А знам и такве. Док сам ја други тип који оде на кафу и у пиџами, није ни то нормално![]()
Па ОК је то. Али није ОК уништити себи расположење и целу атмосферу ако се ниси средио из овог или оног разлога. Мислим, једнако ћу се добро провести и сређена и природно осушене косе, без шминке у фармеркама и мајици.Pa suzana mancic se sredi za kalenic pijacu prava dama
Ma treba coveka da boli za tudje misljenje jer obicni smrtnici su neprimetni,danas vecina zeli da izadje iz anonimnosti pa se bombasticno svim i svacim istice,poznate licnosti zive od izgleda,pa se upropaste u nekom dobu,sigurno nije dobro za psihuПа ОК је то. Али није ОК уништити себи расположење и целу атмосферу ако се ниси средио из овог или оног разлога. Мислим, једнако ћу се добро провести и сређена и природно осушене косе, без шминке у фармеркама и мајици.
a otvori se za usisivac iz lindeZnaci svetliju a,manje se vide kose plavusa
Ovo zvuči kao da se očekuje da ljudi u 30-im budu sijedi, pa kao iznenađenje što neko nije sijed.Женче је природно црвенокоса и нема седих још увек, а у 30-им је.
Ne znam šta bi se moglo od Eve Ras naučiti, osim kako nešto ne treba.Gledam pre neki dan Evu Ras, svašta bi se moglo od nje naučiti.
Па оно, већина људи око мене почела је да седи негде између 20-е и 30-е.Ovo zvuči kao da se očekuje da ljudi u 30-im budu sijedi, pa kao iznenađenje što neko nije sijed.![]()