Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
sta je grofe drakula?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta je grofe drakula?
ne brini ti za moju kosuNeg tonci sta si zapela pa je branis ,deder malo skrati svoju kosu,ukroti ,skokni do frizerke nekad, neki paket preparata da osvezis krajeve
Ma sve bih ja od vas brene napravio
Ma dobro to, nego ovo je toliko nebitno da se malo zamazu sede i ispegla kosu izgleda top,zapustim se i ja pa kad se sredim neki teret kao da mi spadne,a i sta ima da joj zameramo kad se sve ostale bodu i izgledaju preslikano
Pa sto ne bi bilo sredjivanje sedih kao svako drugo vodjenje racuna o sebi i dlake su prirodan tok pa se skidaju jer smo izasli iz pecine,nije to merketing i moda ,prosto postoje razni nacini da se neko oseca bolje da kazemo mladje i zdravije ako vodi racuna o sebi,dal pred drugima dal pred ogledalom,znaci ne treba ni da se brije,ni da se ide u teretanu,ni da se hrani zdravije,svi treba da puse i piju,sve su to prirodni tokovi zbog kojih neko pre ili kasnije propadne,nece pre umreti ako posedi kao sto ce od pusenja,ali sredjuju se i nokti,kupamo se,vodimo racuna o izgledu,ne hodamo u krpama,bas se setih ortaka i njegove zene koja je tako u nekim 30im bila seda,meni je neprijatno bilo koliko je lose izgledala,jer nisu samo sede u pitanju,ona kao da nije ni cesalj koristila i onda pocinju sklapanja kockica o profilu takve osobe,kod frizera naravno ne ide,sama nesto secne ko strasilo izgleda,mislis da njen muz to smatra privlacnim,da se nece okrenuti za sredjenom zenom,pa zamisli nikad ne nosi suknje,stikle xaxa sta je to,aseksualna,nezenstvena po mom ukusu i bar minimum nekim parametrima zenstvenosti, itd itd,to je izbor kao dal ces prati zube ili ces pustiti da priroda odradi svoje,pa nije priroda svakom naklonjena,neko vodi racuna neko ne ,pa farbanje isto dodje kao odlazak u setnju ,na sport i u teretanuAli seda kosa ne znaci zapustiti se.
Seda kosa je prirodan tok. Znak da starimo i da nam dlaka oksidira, sta li. Nekome brze a nekome sporije. Kome ide brze logicno je da se farba cura u dvadesetim godinama ali seda kosa se mahom vezuje za starije godine.
Farbanje nije deo ni nege a kamoli higijene.
Ko se fabra sve okej ali valjda je jasno sta znaci zapustiti se. Zapusti se covek kada se ne umije, kada jede svasta, kada se propije, kada ga mrzi da se obuce i ne pita se da li smrdi jer nosi izguzvanu majicu deset dana.
Ja sam samo na ovom forumu procitala da je farbanje deo higijene. U zivotu to nigde nisam cula. Ako legnem sa sminkom tada sam se zapustila ili me bas briga da li imam pola nokta bez laka a pola sa lakom.
Pa izgubi pigment, daSeda kosa je prirodan tok. Znak da starimo i da nam dlaka oksidira, sta li.
Tako je nama i tebe kad čitamomeni je neprijatno bilo koliko je lose izgledala
Ali nastavljate uvek se vratite po dozu mazohizmaPa izgubi pigment, da
Seda vlas mu dođe kao neko difolt stanje
Tako je nama i tebe kad čitamo
NeshБоље и пљоснати сисићи него пљоснати мозгићи. Сисиће мож и да напумпа ако баш оће, ал мозак заувек пљоснат.
Opa, svaka čast!С бурмом већ 15 година
nopeAli nastavljate uvek se vratite po dozu mazohizma
Ja se ukopao argumentima da baba ne mora da izgleda kao baba,a vi se niste zakopale s 3 izguglane babe koje se ne farbaju aj pali
posalji joj mejlPa bila mi lepa glumica eto zao mi je