Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.924
Ali ne mora tako i da se oseca jer bi i rekla da se ne oseca starom,pa nema potrebe da izgleda starije od 58 godina vec ko zna koliko je seda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prve sede sam dobila pre 18-e godine, u detinjstvu prakticno. Nije mi smetalo, ali previse pitanja i ofarbam se u srednjoj skoli. Htela sam u neku svetlije smedju, ispala zift crna, ali mladost, pa je izgledalo ok.Prve sede sam dobila rano, pre 24. rođendana. Sad ih imam baš puno i već počinje da mi bude opterećenje farbanje izrastka na dve ili tri nedelje. Nekako mi u poslednje vreme na mrežama iskaču slike žena koje su odlučile da prestanu da se farbaju i puste kosu da raste takva kakva jeste. Čitam komentare i ima raznih, od osude do oduševljenja.
Šta vi mislite o tome? Kakav je vaš stav o sedoj kosi, recimo u četrdesetim ili ranije?
![]()
Znači, farbaćeš se kad počneš da sediš, da ne bi izgledao starije? Ili se muškarcima ne gleda tako?Ali ne mora tako i da se oseca jer bi i rekla da se ne oseca starom,pa nema potrebe da izgleda starije od 58 godina vec ko zna koliko je seda
Pa ne deluje starije, ona ima 65 godina.Ne gleda se izgledaju smekerski,ona deluje starije i istroseno
Zasto ti smetaju muski sa sijedima?tesi se
Nebitno onda deluje kao da ima 80Pa ne deluje starije, ona ima 65 godina.
Tesice me 20ogodisnjakinjetesi se
ne smeta meni, i ja sam pocela da sedim odavno....jednostavno mi se ne svidja, kao sto se tebi ne svidjaju Azijatkinje.....ja se samoj sebi ne svidjam kad imam izrastakZasto ti smetaju muski sa sijedima?
Meni je brada prosarana sijedima, dok mi je kosa svijetlosmedja/tamnoplava s jednom dijedom da tisucu njih.
U cemu je problem imati sijede, radilo se o muskima ili zenama?
Nije mi jasna ta "logika".
Tesi sene smeta meni, i ja sam pocela da sedim odavno....jednostavno mi se ne svidja, kao sto se tebi ne svidjaju Azijatkinje.....ja se samoj sebi ne svidjam kad imam izrastak
ali svidja mi se sto te hrabre zene menjaju te seratorske patrijarhalne narative kako je "muskarac grok sexi kad je sed" a zena "istrosena".....
Hoce.Tesice me 20ogodisnjakinje
Laz je dzabeHoce.
Cini mi se da je to skup sport ili hobi.
ja se ne tesim ja se farbamTesi se
Zasto?ja se ne tesim ja se farbam
Imas totalno distorziranu sliku o meni.kao sto se tebi ne svidjaju Azijatkinje.....
pa ne znam, stvar ukusa, mislisa sam da ih ne volEs, ali zameni "Azijatkinja" i stavi pravu rec ____.Imas totalno distorziranu sliku o meni.
![]()
Pa koje dve porediš ako ih je trida, i?
Naaajs i zvoni ti desno uvosvaki put kad June pocne da prica kako je veliki *ebac koji "brlati" dvadesetogodisnjakinje
pocne da mi igra oko
Poprilično sam sijeda i imam želju da skinem farbu i vidim kako izgleda. Kad je nekom ravna i kratka kosa dopada mi se baš. Moja je kovrdžava i do ramena a tamnoputa sam tako da ne znam kako bi bilo ali znam da ću probati pa prefarbam ako ne valja.Prve sede sam dobila rano, pre 24. rođendana. Sad ih imam baš puno i već počinje da mi bude opterećenje farbanje izrastka na dve ili tri nedelje. Nekako mi u poslednje vreme na mrežama iskaču slike žena koje su odlučile da prestanu da se farbaju i puste kosu da raste takva kakva jeste. Čitam komentare i ima raznih, od osude do oduševljenja.
Šta vi mislite o tome? Kakav je vaš stav o sedoj kosi, recimo u četrdesetim ili ranije?
![]()
Jeste, samo ako je Mads Mikkelsen ili Richard Madden. Svi ostali vremenom postaju kao kora banane."muskarac grok sexi kad je sed"