stugots
Čovek
- Poruka
- 37.310
onda nemoj da se cudis sto ti se tridesetogodisnjaci obracaju sa "Ciko"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
onda nemoj da se cudis sto ti se tridesetogodisnjaci obracaju sa "Ciko"
Meni je baš seksi seda na muškarcu. Ne starom, nego neko u četrdesetim, a prosed ili sed.Ni na muskarcu. I oni treba da se farbaju.
pa mislim da otvoris temu - ekser u ziduDakle, mišljenja su podeljena, trebala sam anketu.![]()
A ja ne znam kako se osećam. Ono, imala sam skoro 15 godina da smislim kako se osećam i još ne znam. Mislim da sam neodlučna. A možda i nisam. Izgleda da mi preovladava vaga iz podznaka trenutno, poslednje decenije.pa mislim da otvoris temu - ekser u zidu
misljenja bi bila razlicita
al za ovu tvoju temu je valjda bitno kako se ti osjecas prosijeda ili sta?
sto ne probas pa ako ti se svidi superA ja ne znam kako se osećam. Ono, imala sam skoro 15 da smislim kako se osećam i još ne znam. Mislim da sam neodlučna. A možda i nisam. Izgleda da mi preovladava vaga iz podznaka trenutno, poslednje decenije.
Nemam stav. Sve zavisi od osobe. Neko to ume da iznese neko ne. Na sve to najvise utice samopouzdanje i prihvatanje.Prve sede sam dobila rano, pre 24. rođendana. Sad ih imam baš puno i već počinje da mi bude opterećenje farbanje izrastka na dve ili tri nedelje. Nekako mi u poslednje vreme na mrežama iskaču slike žena koje su odlučile da prestanu da se farbaju i puste kosu da raste takva kakva jeste. Čitam komentare i ima raznih, od osude do oduševljenja.
Šta vi mislite o tome? Kakav je vaš stav o sedoj kosi, recimo u četrdesetim ili ranije?
![]()
Razmišljala sam o tome, ali kad pogledam, ja ni ne znam ko je kod mene dobar u tome, jer se oduvek farbam sama. A kad sam neki kad čula da je kod jedne frizerke blizu mene farbanje izrastka, pranje i feniranje oko 4 hiljade, reko, mogu ja i ćelava, šta fali.cak mislim da bi bilo pametno da odes nekom ko dobro farba da te "vrati" u sijedu i lijepo osisa
pa na temelju toga donesi zakljucak
pa ne znam kakve su cijene, stvarnoRazmišljala sam o tome, ali kad pogledam, ja ni ne znam ko je kod mene dobar u tome, jer se oduvek farbam sama. A kad sam neki kad čula da je kod jedne frizerke blizu mene farbanje izrastka, pranje i feniranje oko 4 hiljade, reko, mogu ja i ćelava, šta fali.
Ovo su 3 različite osobepuno ljudi jedu gomna na temu tudjeg izgleda
mislim ovu jednu razapese, a od druge prave seks simbol u osmoj deceniji
pri cemu je izgleda savrseno nebitno kako te zene sebe percipiraju
a djeluje da su obje ok sa sobom i svojim izborima
Pogledajte prilog 1287740
nekako je drustvo sklonije da zakera zenama
i fakat je ova zena u pravu
Pogledajte prilog 1287741
https://www.image.ie/style/yes-andie-macdowell-grey-hair-but-so-does-george-clooney-288592
Ja sam pre nekog vremena probala da se setim kad sam poslednji put išla kod frizera i mislim da je to bilo pre deset godina. Valjda mi je zato mnogo.pa ne znam kakve su cijene, stvarno
ja se sisham vrlo bazicno
cak me i ne feniraju
samo otfikare krajeve![]()
Mislim da je ovde zaista rešenje. Kako se osećamo sami sa svojim sedim.Nemam stav. Sve zavisi od osobe. Neko to ume da iznese neko ne. Na sve to najvise utice samopouzdanje i prihvatanje.
Za okolinu koga briga sta ce reci kada si siguran u sebe.
da, i?Ovo su 3 različite osobe
ja se nisam u stanju sama osisatiJa sam pre nekog vremena probala da se setim kad sam poslednji put išla kod frizera i mislim da je to bilo pre deset godina. Valjda mi je zato mnogo.
Možda je upravnik maštao da bude frizer, pa kao mali šišao svoje lutke. Ok, ovo zvuči malo pogrešno, ali nikad ne znaš šta ko ume.ja se nisam u stanju sama osisati
isla sam godinama istom frizeru i on je divan, al md sad mrzi da idem cak u zemun pa me osisha upravnik zgrade![]()
ozbiljno lepa dama
Bila dobra riba sad lici na les a nije morala
ne, bio je frizer do covidaMožda je upravnik maštao da bude frizer, pa kao mali šišao svoje lutke. Ok, ovo zvuči malo pogrešno, ali nikad ne znaš šta ko ume.![]()
Meni uopce ne lici na les, a nikad nije nista posebno dobro izgledala, ali ni lose.Bila dobra riba sad lici na les a nije morala
Mene ne zanimaju nikakva merila ni trend nicega,samo je mogla da izgleda mladje 50 godinaMeni uopce ne lici na les, a nikad nije nista posebno dobro izgledala, ali ni lose.
Zena jednostavno odlucila odjebati danasnja mjerila "ljepote" i tjerati svoje.
Nije zapustena, ni posebno ruzna ni lijepa, a godine je sustigle, kao sve nas.
a sto bi morala izgledati mladje 50 godina?Mene ne zanimaju nikakva merila ni trend nicega,samo je mogla da izgleda mladje 50 godina