Seda kosa, da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
onda nemoj da se cudis sto ti se tridesetogodisnjaci obracaju sa "Ciko"

sta-cu.gif

pa mislim da otvoris temu - ekser u zidu
misljenja bi bila razlicita
al za ovu tvoju temu je valjda bitno kako se ti osjecas prosijeda ili sta?
A ja ne znam kako se osećam. Ono, imala sam skoro 15 godina da smislim kako se osećam i još ne znam. Mislim da sam neodlučna. A možda i nisam. Izgleda da mi preovladava vaga iz podznaka trenutno, poslednje decenije.

Poslednja izmena:
Prve sede sam dobila rano, pre 24. rođendana. Sad ih imam baš puno i već počinje da mi bude opterećenje farbanje izrastka na dve ili tri nedelje. Nekako mi u poslednje vreme na mrežama iskaču slike žena koje su odlučile da prestanu da se farbaju i puste kosu da raste takva kakva jeste. Čitam komentare i ima raznih, od osude do oduševljenja.
Šta vi mislite o tome? Kakav je vaš stav o sedoj kosi, recimo u četrdesetim ili ranije?

1618397250_seda-kosa.JPG
Nemam stav. Sve zavisi od osobe. Neko to ume da iznese neko ne. Na sve to najvise utice samopouzdanje i prihvatanje.
Za okolinu koga briga sta ce reci kada si siguran u sebe.

cak mislim da bi bilo pametno da odes nekom ko dobro farba da te "vrati" u sijedu i lijepo osisa
pa na temelju toga donesi zakljucak
Razmišljala sam o tome, ali kad pogledam, ja ni ne znam ko je kod mene dobar u tome, jer se oduvek farbam sama. A kad sam neki kad čula da je kod jedne frizerke blizu mene farbanje izrastka, pranje i feniranje oko 4 hiljade, reko, mogu ja i ćelava, šta fali.

Razmišljala sam o tome, ali kad pogledam, ja ni ne znam ko je kod mene dobar u tome, jer se oduvek farbam sama. A kad sam neki kad čula da je kod jedne frizerke blizu mene farbanje izrastka, pranje i feniranje oko 4 hiljade, reko, mogu ja i ćelava, šta fali.
pa ne znam kakve su cijene, stvarno
ja se sisham vrlo bazicno
cak me i ne feniraju
samo otfikare krajeve 😄

puno ljudi jedu gomna na temu tudjeg izgleda
mislim ovu jednu razapese, a od druge prave seks simbol u osmoj deceniji
pri cemu je izgleda savrseno nebitno kako te zene sebe percipiraju
a djeluje da su obje ok sa sobom i svojim izborima

Pogledajte prilog 1287740

nekako je drustvo sklonije da zakera zenama
i fakat je ova zena u pravu

Pogledajte prilog 1287741

https://www.image.ie/style/yes-andie-macdowell-grey-hair-but-so-does-george-clooney-288592
Ovo su 3 različite osobe

Bila dobra riba sad lici na les a nije morala
Meni uopce ne lici na les, a nikad nije nista posebno dobro izgledala, ali ni lose.

Zena jednostavno odlucila odjebati danasnja mjerila "ljepote" i tjerati svoje.

Nije zapustena, ni posebno ruzna ni lijepa, a godine je sustigle, kao sve nas.

Daj mi nju ili zakonski minimum od 15 godina koji moram ispostovati da ne idem u zatvor, uvijek cu prije s takvima lijegati nego s napumpanim plasticnjarama izmedju dvadeset, trideset i cetrdeset.

Ima nesto ogavno u silikonima i botoksu, ne mogu objasniti sta, ali gadi mi se jednostavno.

Back