Secret garden.

Можда и није за ову тему, али ја просто морам да окачим ово што затекох у орману моје старије ћерке:

:hahaha:

Питаћу је да то сачувам, то ће можда њој једног дана бити део неког њеног ''Сикрет гардена''...:)

(Ааааа...замишљам - за 10 година и даље траје ова тема, ћера и ја заједно постујемо...:mrgreen:)

Poslednja izmena:
Заборавили сте који је данас дан:

...За присећање...;)

Нисам заборавила. Тада нисам плакала, али сад јесам.
Остао је симбол једног срећног времена,времена кад је у мом животу све било дивно, мирно, опуштено...Е, сад ћу опат плакати! :sad2:

Хихи...били смо баш у сред те, јелте, активности када се старија (која је имала 4 месеца) пробудила и почела да се дерња јер се укакила. :confused: Тако да смо морали све да прекинемо, да мењамо усране пелене, па онда наставили са истом приљежношћу....;)

И тако је моје млађе дете зачето у говнима, што ће јој, кажу, донети срећу у животу...:D:lol:

Ако ме модератори буду казнили због голотиње, ја ћу рећи - Линда ме наговорила! :mrgreen:

Овај лепотан ме је затекао окачен изнад кревета...а пуна кућа колега са факса...:sad2:...цимерке се правиле блесаве, као - ''То је Хеленин омиљенио постер, стоји ту већ одавно!'' :hahaha:

:rotf::rotf::rotf:

Можда и није за ову тему, али ја просто морам да окачим ово што затекох у орману моје старије ћерке:

:hahaha:

Питаћу је да то сачувам, то ће можда њој једног дана бити део неког њеног ''Сикрет гардена''...:)

(Ааааа...замишљам - за 10 година и даље траје ова тема, ћера и ја заједно постујемо...:mrgreen:)

savršeno:klap::klap:

Back