Secret garden.

Neva-1.jpg

Ovo sam ja iz starih dana...:lol:

A moze i za temu o kosi...;)

Priznajem da sam grešnica i tek juče otkrila ovu temu :eek:
Onda sam je fino polako pregledala mic po mic i htela da uteknem pa rekoh neću da budem p.... :D
Jedino što ovde nemam ništa od starih slika, sve su kod matorih, a bila sam baš med :D
Ove novije su samo smešne, al nema veze. Evo jedan trio fantastiko sa čuvenih prvomajskih praznika. Pre 7 godina...

Јао, где сам ја ноћас залутала по You Tube...и како се исплакала...

Једина моја, најдража моја,
не стигло те ово писмо,
верујем у живот,
видећу те опет,
надам се,
надај се....

Najdraza moja, jedina moja
ne stiglo te ovo pismo.
Verujem u zivot, videcu te opet
nadam se, nadaj se.
Samo borba za slobodu,
samo ljubav prema tebi
u zivotu mome jos postoje
nek' u pobedi se u jedno spoje.
Ivo Lola, Ivo Lola, Ivo Lola
nije sam sa nama
nije sam.
Ako primis pismo na praznik slobode
ne daj smrti da nadjaca.
Ziveces u svetu sanjanom za dvoje,
ne tuguj, vec raduj se.
Zivot neka put tvoj bude,
sve moje nek' u tebi zivi.
Nadji osvetu i srecu nadji,
moja jedina, u sebi me nadji.
nije sam, sa nama
nije sam

Е,сад си и мене расплакала!
А ја јуче певала ту песму, из невезаног!
И још видела сад омот плоче Златка Пејаковића, а тако сам слушала ту плочу, што због песама, што због имена Златко...

Управо се вратих из шетње...
Шетала сам са ћерком по целом насељу, водила је да јој покажем место где је био мој први дејт ''пред рингишпилом у 6''...:lol:.... мирисали су јорговани и воћке на све стране, млако пролећно вече...:)
И тек што смо одмакле од те ливаде на којој је некада био рингишпил, из једне куће се зачује:

У недељу ће бити тачно 27 година откако сам уз ту ствар на свом рођендану први (и једини) пут плесала са том својом симпатијом, тачније са својом првом тинејџерском љубављу. То је било највише што смо имали, то што су нам се у једном тренутку док смо плесали додирнули образи...:heart:

Певала је Барбра...
Плочу чувам и дан данас...
...И кутију мишомора коју ми је донео на поклон за рођендан. :lol:

Шетала сам са ћерком по целом насељу, водила је да јој покажем место где је био мој први дејт ''пред рингишпилом у 6''...:lol:.... мирисали су јорговани и воћке на све стране, млако пролећно вече...:)
И тек што смо одмакле од те ливаде на којој је некада био рингишпил, из једне куће се зачује:

У недељу ће бити тачно 27 година откако сам уз ту ствар на свом рођендану први (и једини) пут плесала са том својом симпатијом, тачније са својом првом тинејџерском љубављу. То је било највише што смо имали, то што су нам се у једном тренутку док смо плесали додирнули образи...:heart:

Певала је Барбра...

...mashtovita ti simpatija...:lol:

Певала је Барбра...
romanticna moja drugarice:):cmok2::heart:

.... мирисали су јорговани и воћке на све стране, млако пролећно вече...
Juce sam uhvatio taj trenutak. Osetio sam ga u procepu, izmedju dva koraka.

S godinama gubimo sposobnost da dozivimo trenutak na onaj nacin na koji nam se cini da ga se secamo. Kao da izgubimo culo, kao da vise nismo u stanju da ga omirisemo, da mu osetimo ukus.
Ma znam da je tu, trudim se da ga dozivim, ali sam sakat da ga dohvatim.

Stalno trazim takav momenat, izgubljen kao zrno peska medju zubima. Upinjem se da ga nadjem, ali ga samo na mah osetim na jeziku pre nego sto ponovo nestane.

I mislim da to, sto me tad snadje, nije od ovog vremena. Kao da, bez sopstvenog uticaja, bivamo pocasceni zakrpom neceg sto smo sanjali.
Bas kao kad nam u krilo upadne fotografija zagubljena medju koricama albuma.

jurim neke pesme peter paul & mary u naletu nostalgije i naletim nazalost ne na original ali zvuci... uz ovo sam se ja uspavljivala kad sam bila mala:Shule, shule, shule-a-roo,
Shule-a-rak-shak, shule-a-ba-ba-coo.
When I saw my Sally Babby Beal,
come bibble in the boo shy Lorey.

Back