Ванда
Elita
- Poruka
- 18.051
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Ovo sam ja iz starih dana...
A moze i za temu o kosi...![]()
Preturajuci po starim slikama naisla sam na ovu iz mojih vojnickih dana...Malo je losiji kvalitet slike, jer u to vreme nije bilo ove savremene tehnologije...![]()
si ti onaj sa naochalama?))
Управо се вратих из шетње...
Шетала сам са ћерком по целом насељу, водила је да јој покажем место где је био мој први дејт ''пред рингишпилом у 6''....... мирисали су јорговани и воћке на све стране, млако пролећно вече...
И тек што смо одмакле од те ливаде на којој је некада био рингишпил, из једне куће се зачује:
У недељу ће бити тачно 27 година откако сам уз ту ствар на свом рођендану први (и једини) пут плесала са том својом симпатијом, тачније са својом првом тинејџерском љубављу. То је било највише што смо имали, то што су нам се у једном тренутку док смо плесали додирнули образи...
Певала је Барбра...
Плочу чувам и дан данас...
...И кутију мишомора коју ми је донео на поклон за рођендан.![]()
romanticna moja drugariceУправо се вратих из шетње...
Шетала сам са ћерком по целом насељу, водила је да јој покажем место где је био мој први дејт ''пред рингишпилом у 6''....... мирисали су јорговани и воћке на све стране, млако пролећно вече...
И тек што смо одмакле од те ливаде на којој је некада био рингишпил, из једне куће се зачује:
У недељу ће бити тачно 27 година откако сам уз ту ствар на свом рођендану први (и једини) пут плесала са том својом симпатијом, тачније са својом првом тинејџерском љубављу. То је било највише што смо имали, то што су нам се у једном тренутку док смо плесали додирнули образи...
Певала је Барбра...
Плочу чувам и дан данас...
...И кутију мишомора коју ми је донео на поклон за рођендан.![]()
Juce sam uhvatio taj trenutak. Osetio sam ga u procepu, izmedju dva koraka..... мирисали су јорговани и воћке на све стране, млако пролећно вече...