Secret garden.

Poslednja izmena:
Spomenula sam pre par strana ove divne teme kako nemam baš bogzna koliko sačuvanih fotki iz detinjstva od kojih bi se dalo izdvojiti nešto raznoliko i hronološki i po sadržaju, ali ipak...i od ovoga što je preostalo,
evo malo
male mene:malav:

edit: ova sličica sa pok. tatom mi je posebno draga:)
i simbolična za neki dalji i čudan tok mog života...

Pile jedno malo.:heart:

Zapravo, fotografije za koje sam pominjao da ne smem da ih ponavljam, pošto su negde već postavljane, verovatno su otišle sa imageshackom, tako da ću ih sa izvesnim žiganjem ponoviti. Uostalom, nastao je prekid sa slikanjem u automatu, pošto sam u narednom periodu bio zauzet drugim obavezama.
Prva svakako nije viđena, ona je iz vojne knjižice; a potonje dve su čista klasika fotografskog zanata, znači ono old skul kakvog više nema:

scan40.jpg
scan42.jpg
scan41.jpg

Zapravo, fotografije za koje sam pominjao da ne smem da ih ponavljam, pošto su negde već postavljane, verovatno su otišle sa imageshackom, tako da ću ih sa izvesnim žiganjem ponoviti. Uostalom, nastao je prekid sa slikanjem u automatu, pošto sam u narednom periodu bio zauzet drugim obavezama.
Prva svakako nije viđena, ona je iz vojne knjižice; a potonje dve su čista klasika fotografskog zanata, znači ono old skul kakvog više nema:

Jao Julijane, na ovoj drugoj slički sa brkovima si isti knez Andreja iz Rata i Mira, kakvog sam ga zamišljala kao srednjoškolka :zaljubljena:

Haljinicu sam vec pohvalio u repki, pravo nasmejano klinche. :ok: Julijana ne mogu da pohvalim u repki, jer mu je vec dadoh za neku opasno dobru recenicu, sa nostalgicnim prizvukom i sentimentalnim nabojem, a evo pojavise se i fotke sa tim nekim "koloritom" kojim je obojena citava ova tema. :ok: Treca slicica u nizu je majstorija, pomislio bih da je deo neke arhivske gradje, da ne obrazlazem zasto je na mene ostavila pozitivan utisak.

Odlicna tema. :ok:

bas puno licite
Što sam stariji sve više ličimo. Čak i sam to primećujem tvrdog suda po pitanju samoizgrađene individualnosti, iako mi rodbina kada god se sretnemo to govori, blenu u mene i sa nekim zapanjenim pogledom mi kazuju da kao njega da gledaju. Mada se nas dvojica u životu nismo preterano družili; iz nekog nepoznatog razloga, što rekoh da uočavam, a i drugi primećuju, pored fizičke sličnosti, govorim na isti način, sačekam da svi kažu pre nego što progovorim svoju za to vreme osmišljenu misao; imam čak i iste lagane pokrete šakama dok pričam, pušim cigaretu na isti način, kafu i piće na isti način prinosim ustima.
Mada sam kao klinac imao utisak da upadljivo više ličim na majku, sećam se da mi se na novosadskom sajmu desilo, dakle nisam bio još ni tinejdžer, veze nisam imao sa Novim Sadom, ali me je otac vodio tamo dok je sajmovao, a ja sam uživao londrajući po štandovima, gledajući konje, golubove i kuniće - zaustavio na sred sajma neki lik iz Beograda koga sam znao samo sa televizije jer je sa Zaharijem vodio Znanje-imanje, i pitao jesam li ja ****** mali. Kaže mi odmah sam te prepoznao, isti si.

Drugom prilikom mi se desilo da sam bio na svadbi nekog rođaka, imao i neku počasnu funkciju, već sam imao dvadeset i malo preko, otišli smo u susedno selo po mladu. Tu mi odjedanput saopštiše da oće da me vidi neka žena, da ceo dan čeka da me vidi. Kikoćući se onako mi izokola objasniše da je moj otac bio njena ljubav iz mladosti. Misim bio sam zatečen, pojma nisam imao ni o čemu.
Malo je reći da sam se u takvom stanju, sa tim iznenadnim saznanjem osećao u najmanju ruku čudno i neprijatno pred tom ženom. Dovedoše me pred nju, a ona me gleda zaljubljeno. Grli me, ljubi. Vidi ćaleta i vratila se u mladost. Znači skroz nadrealan trip.

Interesantno je to, skoro svakodnevno sam bivao svedok toga, u lokalu u kome mi se drustvo okupljalo radio je moj prijatelj sa par koleginica, jedna od njih je bila zena koja je u mladosti bila u duzoj vezi sa njegovim tatom. Zena izuzetno teske naravi, konfliktna za medalju, nema coveka sa kojim se nije sukobila, a na tog mog drugara, sina njene nekadasnje simpatije, nikada nije podigla glas, valjda se tako ni prema rodjenoj cerki nije odnosila.

Interesantno je to, skoro svakodnevno sam bivao svedok toga, u lokalu u kome mi se drustvo okupljalo radio je moj prijatelj sa par koleginica, jedna od njih je bila zena koja je u mladosti bila u duzoj vezi sa njegovim tatom. Zena izuzetno teske naravi, konfliktna za medalju, nema coveka sa kojim se nije sukobila, a na tog mog drugara, sina njene nekadasnje simpatije, nikada nije podigla glas, valjda se tako ni prema rodjenoj cerki nije odnosila.

za koji kur ja ovo citam u 15 do 2

Back