Secret garden.

Nastaviću sa fotkama iz automata. Nadam se da ću uspeti da ispratim hronologiju:

Moja mama bi rekla.
Evo taman su sad na redu ove da te podsete da me ne idealizuješ zbog izuzetne lepote:

Ha ha, odlično! :D
Transformacija u devet slika.
Od pomalo zbunjenog "boy next door" Budimira Trajkovića, do šmekera u stilu "anarhija all over Zemun-čaršija":lol:
Podaci ne moraju biti tačni, ali to je neki moj utisak.
Nemoj se ljutiti što ovako komentarišem:)

Lepe slike Juliane. Imala sam slične sa tih automata, uglavnom na kojima se kreveljim sa drugaricama..he he, preteča selfija:lol:

Ne ljutim se, naravno.
Imam barem još dvadesetinu fotografija iz automata gde se vidi nastavak transformacije, kako se menjam i izobličujem. Povremeno sam se tako fotografisao za različite potrebe, mislim do potkraj devedesetih. Pomalo ću ih stavljati kao što rekoh prilikom postovanja prvih. Mislim ako mi neko u međuvremenu ne bude dao do znanja da ga iritiram, smaram ili činim uznemirenim.

Bilo bi lepo da si sačuvala sličice koje pominješ. Verujem da bi posetioci teme voleli da ih vide.

Ne ljutim se, naravno.
Imam barem još dvadesetinu fotografija iz automata gde se vidi nastavak transformacije, kako se menjam i izobličujem. Povremeno sam se tako fotografisao za različite potrebe, mislim do potkraj devedesetih. Pomalo ću ih stavljati kao što rekoh prilikom postovanja prvih. Mislim ako mi neko u međuvremenu ne bude dao do znanja da ga iritiram, smaram ili činim uznemirenim.

Bilo bi lepo da si sačuvala sličice koje pominješ. Verujem da bi posetioci teme voleli da ih vide.

Bilo bi... Često sam malčice ljubomorna na one koji imaju pregšt svojih uspomena u ovakvoj foto. formi jer kao što kažeš, mogu da se prisete pa i pokažu hronologiju svog odrastanja i izobličavanja: )) Ja na žalost nisam te sreće, jer sve što je preživelo vihor hebenog rata, mogu nabrojati prstima jedne ruke.. I to još nešto bezveze, dodatna ironija. : ))

Meni je ova tema prelepa, tako da me niko ne može smoriti, naprotiv.
Što se mene tice kači se što više tj. češće:heart: :lol:

od malih nogu se znalo da cu biti fina i smerna :(
1005088_10200135812258751_1492369778_n.jpg
...i tuzhna si zbog smernosti? Vidi ovu fazzu ispod...:aha:
Nastaviću sa fotkama iz automata. Nadam se da ću uspeti da ispratim hronologiju:
...:zaljubljena:
Aj dok ga bata Moki ne okaci da se metnem ja, samo do vrata, mozda je slicna vec bila, ali nagrdih sam sebe na temi o kratkoj kosi, pa da ne pomisle talentovane forumasice da sam bas uvek bio najzesci akrep medju decom. :rumenko: Ovo nije bio zavidan volumen frizure nego me zezala senka. :lol:
rrrrrr-1.jpg
...injaoooo! :D
Moja mama bi rekla.
Evo taman su sad na redu ove da te podsete da me ne idealizuješ zbog izuzetne lepote:

...shlagitj...:heart:

Juliane, ti si se baš redovno godinama fotkao u tim automatima. Do kad su oni postojali?
Ja ne mogu da se setim da sam za života videla takav automat, samo sam ih gledala na filmovima. A skroz su super fora.
Nešto mi se kao kroz maglu javlja da je možda takav automat postojao na železničkoj stanici u Novom Sadu, ali nisam sigurna. :think:
Ja imam samo jedan set tih fotki, kada sam bila beba, fotkala sam se sa tatom. I nikad više.

Juliane, ti si se baš redovno godinama fotkao u tim automatima. Do kad su oni postojali?
Ja ne mogu da se setim da sam za života videla takav automat, samo sam ih gledala na filmovima. A skroz su super fora.
Nešto mi se kao kroz maglu javlja da je možda takav automat postojao na železničkoj stanici u Novom Sadu, ali nisam sigurna. :think:
Ja imam samo jedan set tih fotki, kada sam bila beba, fotkala sam se sa tatom. I nikad više.
I na željezničkoj, i na autobuskoj, kod NORK-a, ispod tanurdžićeve palate kod te robne kuće u prizemlju(jel to bio Progres?)... verovatno još ponegde.

Back