DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
iam jednu iz '76 samo da je iskopam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pile jedno malo.Spomenula sam pre par strana ove divne teme kako nemam baš bogzna koliko sačuvanih fotki iz detinjstva od kojih bi se dalo izdvojiti nešto raznoliko i hronološki i po sadržaju, ali ipak...i od ovoga što je preostalo,
evo malo
male mene
edit: ova sličica sa pok. tatom mi je posebno draga
i simbolična za neki dalji i čudan tok mog života...
Jao Julijane, na ovoj drugoj slički sa brkovima si isti knez Andreja iz Rata i Mira, kakvog sam ga zamišljala kao srednjoškolkaPile jedno malo.
Zapravo, fotografije za koje sam pominjao da ne smem da ih ponavljam, pošto su negde već postavljane, verovatno su otišle sa imageshackom, tako da ću ih sa izvesnim žiganjem ponoviti. Uostalom, nastao je prekid sa slikanjem u automatu, pošto sam u narednom periodu bio zauzet drugim obavezama.
Prva svakako nije viđena, ona je iz vojne knjižice; a potonje dve su čista klasika fotografskog zanata, znači ono old skul kakvog više nema:
Pile jedno malo.
Zapravo, fotografije za koje sam pominjao da ne smem da ih ponavljam, pošto su negde već postavljane, verovatno su otišle sa imageshackom, tako da ću ih sa izvesnim žiganjem ponoviti. Uostalom, nastao je prekid sa slikanjem u automatu, pošto sam u narednom periodu bio zauzet drugim obavezama.
Prva svakako nije viđena, ona je iz vojne knjižice; a potonje dve su čista klasika fotografskog zanata, znači ono old skul kakvog više nema:
E, da, ovo je moj otac u fazonu te slajbe. Znači morao sam da napravim rimejk:Treca slicica u nizu je majstorija, pomislio bih da je deo neke arhivske gradje, da ne obrazlazem zasto je na mene ostavila pozitivan utisak.
E, da, ovo je moj otac u fazonu te slajbe. Znači morao sam da napravim rimejk:
E, da, ovo je moj otac u fazonu te slajbe. Znači morao sam da napravim rimejk:
Što sam stariji sve više ličimo. Čak i sam to primećujem tvrdog suda po pitanju samoizgrađene individualnosti, iako mi rodbina kada god se sretnemo to govori, blenu u mene i sa nekim zapanjenim pogledom mi kazuju da kao njega da gledaju. Mada se nas dvojica u životu nismo preterano družili; iz nekog nepoznatog razloga, što rekoh da uočavam, a i drugi primećuju, pored fizičke sličnosti, govorim na isti način, sačekam da svi kažu pre nego što progovorim svoju za to vreme osmišljenu misao; imam čak i iste lagane pokrete šakama dok pričam, pušim cigaretu na isti način, kafu i piće na isti način prinosim ustima.bas puno licite
Interesantno je to, skoro svakodnevno sam bivao svedok toga, u lokalu u kome mi se drustvo okupljalo radio je moj prijatelj sa par koleginica, jedna od njih je bila zena koja je u mladosti bila u duzoj vezi sa njegovim tatom. Zena izuzetno teske naravi, konfliktna za medalju, nema coveka sa kojim se nije sukobila, a na tog mog drugara, sina njene nekadasnje simpatije, nikada nije podigla glas, valjda se tako ni prema rodjenoj cerki nije odnosila.
Upravo sam na FB opet zahvaljujući mom stricu, ugledala fotku moga dede Milorada u uniformi.
Fotka je stara oko 90 godina i napravljena je za pasoš.
![]()
Jeste, ja sam mislila da niko ne zna za sokole.
Sokolsko odelo. Cini mi se da si spominjala da ti je deda bio sportista, ili neko iz tvoje familije.