- Poruka
- 98.702
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ista si i sada![]()
Bio si i ostao meca dobric.I ja cu jednu novogodisnju, i to pravu bumbarsku.I dalje su me spopadale Vandine komsinice, ali tu je vec primetan frajerski stajling, ljubicasta plisana jakna, koju je pre toga furala moja ujna
, otkacena je bila ta moda sedamdesetih, svi smo manje, vise izgledali kao makroi iz Detroita.
![]()
pre 13 godina.ne pitajte odakle breni danas ovakva frizura
![]()
- - - - - - - - - -
a ovo je od pre 11 godina.
![]()
I ja cu jednu novogodisnju, i to pravu bumbarsku.I dalje su me spopadale Vandine komsinice, ali tu je vec primetan frajerski stajling, ljubicasta plisana jakna, koju je pre toga furala moja ujna
, otkacena je bila ta moda sedamdesetih, svi smo manje, vise izgledali kao makroi iz Detroita.
![]()
'Es to ti Limune?
Ne ličiš na sebe uopšte, a i frizura i odeća je kao iz 50-ih godina.![]()
hehe...ne bih rekla da je to bilo bas pedesetih...mada i meni sad iz ove perspektive izgleda tako...
a na ovoj slici imam smedje pramenove,tad sam ih imala i vise nikad...![]()
Што одећа као из 50-их ?
Звонцаре су баш и биле поново популарне пре 12-13 година...фриз класика, паж.![]()
Pošto je pozutela slika,taman moze za ovu temu...
A i stara je oko 11,12 godina...
Naslov bi joj mogao biti "Moj je zivot Svicarska" jer je to bilo putovanje zbog vize za Svicu,koja se nije dobila...
![]()
![]()
Nisu ti perhani tamo gore u Svici hteli da prime takvu curicu zato sto je sladja cak i od onih njihovih cuvenih cokolada.
A imaju cudne kriterijume, poznajem coveka koji je zajedno sa rodjenim bratom zatrazio azil u Svedskoj, i njega odbiju, a bratu daju azil. Ko zna kakve price im je brat slozio kad su ga primili kao zrtvu politickih progona, a bio je policajac.Ovome sto je odbijen dusu vadimo kako ne ume da laze kao brat.
![]()
hehe...ne bih rekla da je to bilo bas pedesetih...mada i meni sad iz ove perspektive izgleda tako...
a na ovoj slici imam smedje pramenove,tad sam ih imala i vise nikad...![]()
E jeste, zeznula sam se, mislila sam na moju kevu koja je rođena 50-ih, ali je furala taj fazon 70-ih. Znam da su sve njene i ćaletove fotke i svi ljudi na fotkama u tom fazonu.То су седамдесете. Тако сам била обучена у средњој школи.
E moj Limuncicu, pa kakvi su im blesavi kriterijumi najbolje se vidi po sastavu svajcarske fudbalske reprezentacije.Nisam licno ja tada trazila vizu za Svajcarsku,nego moja drugarica...A jedini kriterijum je bio da li si Srbin ili nisi...
To je njoj bio treci pokusaj,uz sve uredne papire,da bi joj kao razlog odbijanja rekli zato sto studira u tada SR Jugoslaviji...
A vizu su dobijali neki,da ne kazem koji,koji ni pasose nisu imali čestito...
Sve u svemu,bilo,ne ponovilo se...![]()
E jeste, zeznula sam se, mislila sam na moju kevu koja je rođena 50-ih, ali je furala taj fazon 70-ih. Znam da su sve njene i ćaletove fotke i svi ljudi na fotkama u tom fazonu.
Za zvoncare ne znam, kad sam ja bila tinejdžerka postojale su samo kecare i starke. Moje prve kecare su se bukvalno raspale u froncle, milion puta su krpljene i štepane dok konačno više nisu mogle nikako da se spoje i otišle su u zasluženu penziju.![]()
E jeste, zeznula sam se, mislila sam na moju kevu koja je rođena 50-ih, ali je furala taj fazon 70-ih. Znam da su sve njene i ćaletove fotke i svi ljudi na fotkama u tom fazonu.
Za zvoncare ne znam, kad sam ja bila tinejdžerka postojale su samo kecare i starke. Moje prve kecare su se bukvalno raspale u froncle, milion puta su krpljene i štepane dok konačno više nisu mogle nikako da se spoje i otišle su u zasluženu penziju.![]()