Secret garden.

I meni su bas lepe ove fotografije, prva mi je kao sa onog ostrva Kapri, lepo Bogomoljka kazes:).

Volim ovako meke kose, nemoj nikada da pomislis da nije dovoljno atraktivna pa da je menjas, bas je uocljivo meka i prirodna.

...nikada nisam uspeo da ostvarim kontakt sa deda mrazom...:cry:

Juxtapoz-CreepySanta-20.jpg
Isti kmekalo, nishta se promenio nisi, samo poras'o i malooo smrshao...:rotf:

Pravi medeni :namcor:

Poslednja izmena:
Stoliv, Boka, neka '83. ili '84:
... Kaže mi onaj što slika, ae te snimim ono. Kaem ček da okrenem koji put rukama malo zagrejem ramena. Dijete, dodajder tu loptu, na drž ove cvikere... alo, ne prstima za stakla.
Šta znam, onako sunožno iz mesta u papučama, iz onog šodera:

scan3.jpg
scan8.jpg

Okej, falim se, a šta ću.

Stoliv, Boka, neka '83. ili '84:
... Kaže mi onaj što slika, ae te snimim ono. Kaem ček da okrenem koji put rukama malo zagrejem ramena. Dijete, dodajder tu loptu, na drž ove cvikere... alo, ne prstima za stakla.
Šta znam, onako sunožno iz mesta u papučama, iz onog šodera:

Pogledajte prilog 344419 Pogledajte prilog 344420

Okej, falim se, a šta ću.

...:heart::zaljubljena:

O'ma sam te poznala.

Imam i ja letnju,iz prošlog veka. z:) Najverovatnije '84.
Samo se sigurno sećam da smo se drugarica i ja zezale sa poziranjem.:zblesav: Inače smo stalno visile na sportskim terenima.Igrajući.:zroll:

Zašto ovo okačih,pojma nemam.Uhvatila me neka kriza...sigurno...z:cry:
Pa ono, đa mi se, veoma. Misim skromno i gospodski govoreći.
Hah, imale ste naprednije idiote od aparata kojima sam sniman. Doduše, sad se sećam, imam i je neke u boji sa tog letovanja, da, baš sa idiota. Ovo čime sam slikan je verovatno neki Zorki 4.
Ti mene verovatno ne bi ni primetila da smo se sreli.:( Mogo bih da zakucavam, da se guzim okolo, al džabe.

Okacila si to zato sto ti muz momentalno nije kod kuce. :malav:

Ovo nije.A baš me interesuje šta mi je.Sigurno zimska depresija,kao i svake godine.z:(
Ni snega nemamo da se bar malo zabeli.z:((
Pa ono, đa mi se, veoma. Misim skromno i gospodski govoreći.
Hah, imale ste naprednije idiote od aparata kojima sam sniman. Doduše, sad se sećam, imam i je nekeu boji sa tog letovanja, da, baš sa idiota. Ovo čime sam slikan je verovatno neki Zorki 4.
Ti mene verovatno ne bi ni primetila da smo se sreli.:( Mogo bih da zakucavam, da se guzim okolo, al džabe.

Ja sam pomislila,vidi slika u boji! Nije to bilo baš tako davno.z:lol:

Da smo se samo sreli,ne bih sigurno.Ništa nisam primećivala.A ako slučajno nešto i jesam,bila sam ubeđena da ne vidim dobro.z:D

Dok cekamo Smokvitine pozerske sa plaze stavicu ja jednu, koju sam mozda ranije kacio, ne secam se, ali ovoga puta sa ljudima s kojima sam proveo najlepse godine zivota i s kojima sam u pojedinim fazama bio nerazdvojan, to su ona prijateljstva vo vjeki vjekova, s nekima od njih se i dalje skoro svakodnevno druzim. A i da vidite kako se pravilno fotka na plazi, bez te vase prenaglasene erotike, opasno rizikujete da Alisa digne svoj glas protesta zbog vase obnazenosti. Znaci na plazu do grla zakopcan, sa maramicom i cesljicem u dzepu. :lol:

014-1.jpg

Back