gost 365118
Iskusan
- Poruka
- 5.268
Opa, seka je i kao klince bila opasna.

A i ti Grci, vec 14 godina zidaju Partenon, eno vide se iza postavljene skele za majstore.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U cemu je problem?![]()
bila smo i mi mladjani nekoc davno, davno![]()
da, u kariranoj kosulji![]()
Crno bela, šta ću kad nemam druge. Ova koja sledi je iz iste foto priče kao ona koju sam stavljao; sećaš se one ispred palate Albanija, ispod displeja koji pokazuje tačno vreme. Ako se setiš koje vreme piše na satu, dobiješ od mene nagradu.Ijao, crno bela fotka!...
Crno bela, šta ću kad nemam druge. Ova koja sledi je iz iste foto priče kao ona koju sam stavljao; sećaš se one ispred palate Albanija, ispod displeja koji pokazuje tačno vreme. Ako se setiš koje vreme piše na satu, dobiješ od mene nagradu.
Crno bela, šta ću kad nemam druge. Ova koja sledi je iz iste foto priče kao ona koju sam stavljao; sećaš se one ispred palate Albanija, ispod displeja koji pokazuje tačno vreme. Ako se setiš koje vreme piše na satu, dobiješ od mene nagradu.
Ma to mi novobeogradska košava razbarušila frizuru, inače sam dingospo u tom momentu. Biće valjda prilike i za sličice u alternativnim izdanjima. Šta znam, ne bih rekao da sam pljunuti Sid.
To mi čale. Vidiš da je crno bela fotka.Ovo si ti?![]()
Ma to mi novobeogradska košava razbarušila frizuru, inače sam dingospo u tom momentu. Biće valjda prilike i za sličice u alternativnim izdanjima. Šta znam, ne bih rekao da sam pljunuti Sid.
Inače, ti si ista, ali ista, znači nisi se promenila ni za jotu. Doduše ono što je tebi davno je tek par godina za nas.