Secret garden.

10360614_10202278489627529_1702531563906773799_n.jpg

A dobro konjche je u punom trku razmisljalo: "Evo i ovaj curetak sto me jasi i mamuza, i ona ce uskoro otkriti momchice, i pocece njih da maltretira, ja cu joj biti nezanimljiv, odrasce, krenuce u zivot, udace se, zasnovati porodicu, gnjavice muza, zaseshce mu u sedlo i nece ga pustati, odgajace i vaspitavace svoju dechicu, pa ce i ta deca odrasti, otkriti neke simpaticne curice, koje ce joj postati snajke, pa ce imati kome da cima ular... A do tad valja meni izdrzati ovo jurcanje s njom na grbachi... :aha: Uh, samo da ovu nasu sliku jednog dana ne postavi na internet, to vam je nesto sto ce postojati, da vam ne objasnjavam, videcete..."

:)

:)

Јој, бре, је л је има где је нема...

- - - - - - - - - -

Pre 11-12 godina...dve navijacke. Ova prva je sa puta na neku utakmicu u Italiji...Venecija tacnije.
Kad se setim koji krs od auta je imao lik sa kojim smo putovali...neki raspali Nissan, 300.000 km ladno presao...dobro smo stigli kuci.

http://img4.imagetitan.com/img.php?image=9_venezia.png

A druga je sa derbija u rupi...stari Juzni Front...lako me prepoznati, mislim da niko nije furao farmerke osim mene. :lol:

http://img4.imagetitan.com/img.php?image=9_navijacka.png
У црвеном си ти? Шмекерица...

Danas sam skenirao raspali album iz kojeg je poispadalo i pogubilo se boktepita koliko fotografija. Sad ću svakodnevno da vas gnjavim ponekom sličicom.
Ova mi je posebno mila. Pre nekoliko godina kad sam šćer vraćao majci, ponela ju je da joj pokaže. Baka je pitala ko ju je to i kad slikao, a majka ju je izbacila napolje da mi odmah vrati fotku:

scan1.jpg

Danas sam skenirao raspali album iz kojeg je poispadalo i pogubilo se boktepita koliko fotografija. Sad ću svakodnevno da vas gnjavim ponekom sličicom.
Ova mi je posebno mila. Pre nekoliko godina kad sam šćer vraćao majci, ponela ju je da joj pokaže. Baka je pitala ko ju je to i kad slikao, a majka ju je izbacila napolje da mi odmah vrati fotku:

slatko :)

Za večeras ova:
Mesto na kojem je načinjena fotografija više ne postoji. Tu gde je gol, nalazi se kafić. Na betonu koji je gde-gde tapaciran delovima mog epitela sada stoje lokali na kojima mahom piše ''Za izdavanje''.
Igrom slučaja, na suprotnom kraju placa, u uglu koji ni za šta nije mogao da se iskoristi, nadrealno stoji parče zida prekrivenog svetlo plavim keramičkim pločicama - deo svlačionice, mesto gde smo se tuširali.
Ponekad svratim tamo, u ''tržno-poslovni centar'', obavezno odem do tog ćoška sa pločicama. Dođem samo zbog zida. Stojim tu kao pred monumentom. Ukoliko je neko sa mnom, povedem ga i pokušam da ispričam. Vidim da ne razume, da nije interesantno. Kapiram.

Neki sa ove fotografije nisu među nama. Minuli su.
Otprilike jedna trećina je razvejana po svetu, Amerikama, Azijama, Okeanijama, Afrikama i Evropi. Nose globalna državljanstva i lokalne uspomene.
Ova dvojica nakačena na rogljeve gola su kumovi. Vide se o saranama i slavama, nekim svečanostima, pogledaju ponekad zajedno neku bitnu tekmu. Tako to ide.

scan5.jpg

Back