Secret garden.

ma gde lepo,pogle kakav sam bila mrgud.ali uspomena jeste lepa
ledinci su se urbanizovali,nema vise ni petao da te budi :(

...na to sam i mislila, na uspomenu...
...i oni su se u mnogom urbanizovali, ali dok je baka nece se kupice skloniti...na zalost nece to biti jos dugo...
..sto se petlova tice, dodji kod mene, nedaleko od moje zgrade jedna porodica ima zivinu pa nas petao budi..:)

...na to sam i mislila, na uspomenu...
...i oni su se u mnogom urbanizovali, ali dok je baka nece se kupice skloniti...na zalost nece to biti jos dugo...
..sto se petlova tice, dodji kod mene, nedaleko od moje zgrade jedna porodica ima zivinu pa nas petao budi..:)

to je pravo uzivanje,sad malo iskacem iz teme,ali kad smo bili u kairu,soba na 6 spratu,ja u kupatilu,kad lepo cujem petla:eek:
vodic mi je rekao da se naslanjamo na stambenu zgradu i da je najnormalnije da oni drze kokoske po stanovima

- - - - - - - - - -

u ledincima ispred kuce.nekada su sve kuce imale ovakve klupice ispred,moja nana,moje sestre i pokojni brat.ja sam ova velika :)
ledinci-1.jpg
Darth%20Vader%20helmet.jpg

al sam bila moderna bre,jos pre ratova zvezda sam nosila kul frizuru

to je pravo uzivanje,sad malo iskacem iz teme,ali kad smo bili u kairu,soba na 6 spratu,ja u kupatilu,kad lepo cujem petla:eek:
vodic mi je rekao da se naslanjamo na stambenu zgradu i da je najnormalnije da oni drze kokoske po stanovima

...e svasta, nisam za to ni cula:eek:
...da meni je bilo cudno, ali ljudi imaju svoje dvoriste i nece da se odreknu zivine...niko im nista nit hoce nit moze....a i sto bi :)

Back