причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.096
ali meni je majina mama bila najlepše stvorenje na svetu
uvek sam, kao dete, želela da imam mamu kao maja...

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali meni je majina mama bila najlepše stvorenje na svetu
Ja sam bio pomalo zaljubljen u Maju.![]()
Је л' те то Јулијан подсетио на прадеду Солунца?![]()
E moj alale, nemoj mi zameriti, ali nekako volim da svaki kontakt sa tobom iskoristim da ispričam neku pričicu i dam nepotrebnu pouku -vidis julijane, sad si moderan, kazu mladi retro... cak se i bedzevi vratili u modu![]()
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10755068&postcount=299misssim, o cemu pricamo
Grombi kaput, u koji sam obučen na onoj fotografiji, nosio je moj otac još pre nego što će upoznati moju majku, a naočari su, ma koliko izgledale futuristički, takođe bile u vlasništvu nekog od mojih krvnih srodnika još u vreme mog rođenja.
Znači, to je i tada, kad sam imao 15 godina, bilo retro.
Izvinjavam se, mladost i neiskustvo me krase
šta vam je grombi kaput? Jel ono što se zove i "đubretarac" ?
Ako može neka detaljnija slika, molim![]()
i ja čuvala nekad moju prvu svesku iz prvog osnovne...kockasta,obične narandžaste korice
(tad je sveska sa šarenim koricama bila ideal...rijetki su je posjedovali) i na prvoj strani prvi crtež kućica,cvijeće i ograda...ali negdje je u toku godina netragom nestala...
voljela bih je sad pregledati više nego išta...
E vama deci stalno nešto treba da se objašnjava. Stalno nešto zapitkujete -Izvinjavam se, mladost i neiskustvo me krase
šta vam je grombi kaput? Jel ono što se zove i "đubretarac" ?
Ako može neka detaljnija slika, molim![]()
Пролеће 84. у мамином громби капуту из 63. (женски крој)
![]()
uvek sam, kao dete, želela da imam mamu kao maja...![]()
да ли само ја не видим ову слику? желим помоћ модератора.
иначе био сам у том трпњу као клинац, сећам се само трајекта плоче-трпањ, камене хриди, неког албума са сличицама и негостољубивих западних суседа.
E pa Mile ja obrisala sliku
Imam puno slika iz Trpnja, svojih prvih 7 godina sam letovala tamo, malo u kampu, malo u privatnom smeštaju....
јао јесте био је и неки камп. и вазда није било воде.
na džudiste?Ali ni jedno more ne miriše kao u Trpnju![]()
![]()
I nalepnica koje smo morali da premazemo lepkom za papir![]()
![]()
Ovo je izgleda neka drugačija Maja, ali svejedno, to je to.