Secret garden.

pa da, al su mogli da nam dadnu oho(ho) lepak il nešto
inače, one vaspitačice su nam u vrtiću isto stalno davale i onaj zadnji listo od bloka, onaj rozi il plavi da po njemu malamo =I
de će im duša?
mada, tako za dva dana uštede ceo blok pa odnesu kući deci svojoj i to je nešto eee

Ja nisam išla u vrtić...ali smo u školi takođe stalno nešto lijepili tim ljepilom sa kašičicom...A ni "oho" nije bio ništa bolji,razvlačio se ko guma...:)

A jeste li pravili pečate od krompira?

Delo moje kcerke sa nepunih pet godina.
I pismo mog sina deda Mrazu u istom uzrastu.

Prilozi

• slike 026.jpg
    slike 026.jpg
    30,9 KB · Pregleda: 42
  • slike 027.jpg
    slike 027.jpg
    35,7 KB · Pregleda: 44
A ovo je delic autograma mog najdrazeg pesnika. Moje ime i posveta su skriveni (na Krstarici jos samo maticni broj da ostavim :) ) a vidljiv je samo njegov potpis.
I ovu uspomenu vec mnogo, mnogo godina nosim u novcaniku.

Prilozi

• slike 025.jpg
    slike 025.jpg
    7,3 KB · Pregleda: 53
muke zadala?
ali moja sestra ne zna pisati pa joj donesi lutku:heart:
johohohooooj =)

"Majka je najvise muke za te dala." To su stihovi neke malo starije pesmice kad su bile cenjene samo majke mucenice. :)

I suze majci preko celog lica!?
Pitam se da li me dete stvarno videlo takvu, tuznu i uplakanu ili je talenat za pretvaranje reci iz pesme u sliku.
Sad je vec velika ali ne seca se zbog cega me je nacrtala sa suzama. :p

Poslednja izmena:
1.septembra '97 krenuh u prvi razred...Tog dana,dosao RTS da snima decu i rekoh pred celom Srbijom,na Dnevniku, da zelim da budem pevacica:lol::mrgreen: sva deca cute stidljivo,jedino ja uzeh mikrofon.

....Imala sam taj snimak na kaseti,ali je tata na tu kasetu presnimio nesto drugo:sad2::(

uh,kako bih volela sad to da vidim i da se smejem :( mislim,i nije nesto posebno,ali imam vrlo malo stvari sacuvanih iz tog perioda:(

Ova tema je pogubna, sad ne mogu da prestanem da mislim o detinjstvu:sad2:

salvete,hehe,skupljala sam ih i ja, pa sam stotinak nasledila od mame i kad se samo setim kako sam ih ponosno cuvala: )
i sada mi uospet nije jasno gde su nestale sve te stvari, salvete kojih je bilo bas dosta,maja i hiljadu drugih stvari... nekako ne mogu da verujme da sam ih bacila ni da ih je bilo ko bacio bez mog znanja...

salvete,hehe,skupljala sam ih i ja, pa sam stotinak nasledila od mame i kad se samo setim kako sam ih ponosno cuvala: )
i sada mi uospet nije jasno gde su nestale sve te stvari, salvete kojih je bilo bas dosta,maja i hiljadu drugih stvari... nekako ne mogu da verujme da sam ih bacila ni da ih je bilo ko bacio bez mog znanja...

da...nekako volšebno nestanu...:roll:

a ove prozirne "japanske" salvete,sjećam se da su bile posebno cijenjene...:)

ja nikad nisam imala maju :(
ali zato moja cerka ima...jednu,buduci da je dete vise kauboj nego devojcica dobro je i to
i u francuskoj se maja zove MARTINE

danas djevojchice igraju gta4 :))))
kaze jedan moj drug prvo sam im branio da igraju da nebi bili nenor,alni al kad sam vidio da sva druga djeca igraju moro sam im dati da i oni budu nenormalni, da se ne izdvajaju od okoline.:))) da sutra kad ih neko napadne bejzbolkom da mu znaju vratiti odnosno da ga razbiju prije nego sto uopste napadnu :))))))))

danas djevojchice igraju gta4 :))))
kaze jedan moj drug prvo sam im branio da igraju da nebi bili nenor,alni al kad sam vidio da sva druga djeca igraju moro sam im dati da i oni budu nenormalni, da se ne izdvajaju od okoline.:))) da sutra kad ih neko napadne bejzbolkom da mu znaju vratiti odnosno da ga razbiju prije nego sto uopste napadnu :))))))))

moja devojcica igra zeldu i call of duty:sad2:
a jedno jutro sam je zatekla da je sama upalila komp i nasla na internetu neki sajt s igricama(koje je ranije igrala ali smo joj uvek mi guglali taj sajt)
a njen tata je vaspita po igricama
"ako te neko dira isto je kao u zeldi,moras da mu vratis i pobedis"

Back