Julian
Poznat
- Poruka
- 8.030
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Padoše mi na um i koverte za pisma sa printom farmerica....Sjeća li se ko još toga?![]()
da,baš...
objaviš adresu u novinama i stigne ti hrpa pisama...preteče pp-ova...
koverte od postera uglavnom,iz svih krajeva bivše sfrj...
posebno se sjećam nekih pisama iz knina,rajlovca,mostara,lepoglave...i jednog iz kruševca sa milion pravopisnih grešaka...![]()
sama sam pravila koverte...kad sam završila gimnaziju, cela generacija drugova je otišla u vojsku, takva su vremena bila...sećam se da sam na stolu imala zapisanih 18 vojnih pošta i svakome pravila različite koverte....o, mladosti....
pa, čiko, u matematičkoj gimnaziji je bilo 18 dečaka u mom odeljenju i 4 devojke.....bilo nam je super.18 drugova?![]()
pa, čiko, u matematičkoj gimnaziji je bilo 18 dečaka u mom odeljenju i 4 devojke.....bilo nam je super.
na žalost, sem nas tri, ostali su rasejani od novog zelanda do nekog sela u kanadi.![]()
Pa šta se čudiš alale, sama si rekla da je retro in. Ožvalavih govoreći da su brci uvek u modi.nego je li se meni nesto pricinjava ili se brkovi poprilicno vracaju u modu, ozbiljno, e da muski brci treba naglasiti...
nisu ti loši brci....Pa šta se čudiš alale, sama si rekla da je retro in. Ožvalavih govoreći da su brci uvek u modi.
Da znaš da ti ne stoje loše...![]()
Jok vama dobro stoje.nisu ti loši brci....![]()
Jok vama dobro stoje.
Zezajte vi, zezajte.
Samo se plašim za marinca. Vidim da je pomalo počela da trokira.
To je zato što prati modne trendove. Odlepi kad vidi brkove.
Pa šta se čudiš alale, sama si rekla da je retro in. Ožvalavih govoreći da su brci uvek u modi.