Secret garden.

Padoše mi na um i koverte za pisma sa printom farmerica....Sjeća li se ko još toga?:)

Ја! :D

И масе оних дугуљастих коверти у бојама са фоткама заљубљених парова у заласку сунца....:lol:
...Па разних миришљавих са цветићима....:)

Па смо после сами правили коверте од лепих слика из часописа: само направиш правоугаони облик и залепиш селотејпом, пичнеш марку и ето писма! :D

Божеее, колико смо се дописивали....:D

da,baš...:)
objaviš adresu u novinama i stigne ti hrpa pisama...preteče pp-ova...:)
koverte od postera uglavnom,iz svih krajeva bivše sfrj...
posebno se sjećam nekih pisama iz knina,rajlovca,mostara,lepoglave...i jednog iz kruševca sa milion pravopisnih grešaka...:)

Poslednja izmena:
da,baš...:)
objaviš adresu u novinama i stigne ti hrpa pisama...preteče pp-ova...:)
koverte od postera uglavnom,iz svih krajeva bivše sfrj...
posebno se sjećam nekih pisama iz knina,rajlovca,mostara,lepoglave...i jednog iz kruševca sa milion pravopisnih grešaka...:)

Е, не знам то.
Ја сам се дописивала са свим својим друговима док су били у војсци, са једном другарицом из БГ, и са много пријатеља које сам упознала на своје 4 ОРА. ;)

limunado podsetnice moj :)

meni je jednom objavljena pesmica u republickom djackom listu "radost", pesmica se zvala "sreca"
i posle toga su mi pisale 3 devojcice iz razlicitih krajeva republike, dopisivale se neko vreme, ali ni sa jednom nisam ostala u kontaktu :aha:

moja mama se u mladosti dopisivala sa nekim englezima, secam se da je sa nekima ostala dugo u kontaktu, jedna joj je slala slike decice, secam se i fotki nekog dugajlije i jednog a la bitls ali plavusana, ono 60e, 70e... nikoga nije upoznala uzivo, ne secam se ni kako su stupili u kontakt... njen dobar drug je zato imao gde da noci zahvaljujuci tim njenim pen pall-ovima kad je bio u londonu... a oni su joj slali ploce stounsa, neke male francuskinje cudnog imena i sl... jos uvek imam te ploce, bas su druga dimenzija u odnosu na one domace izrade... ehh

a moja drugarice se dopisivala sa nekim englezom koji joj je poslao novcanicu od 20 nemackih maraka, sa objasnjenjem kako joj to salje jer mi u srbiji to nikad nismo videli, pa eto da vidimo :eek:

a mi dinare nismo videli, samo marke :)

posle smo se salile da treba da mu napise kako nikada nije videla 100 engleskih funti :zcepanje:

Jok vama dobro stoje.

Zezajte vi, zezajte.
Samo se plašim za marinca. Vidim da je pomalo počela da trokira.
To je zato što prati modne trendove. Odlepi kad vidi brkove.

Jok, more! Volim ja sve što vole mladi ali... volEm i onaj fazon:brčići i ona bradica...Znaš ona...Neki je zovu: brada znanja, neki brada zvanja...Oni zlobni nekako treće...:lol:
Znaš na šta mislim??!

P.S. volela bih da te vidim u nekom novijem izdanju...Tek da vidim da nisi negde skrenuo s puta od vojničkih dana pa do danas..:rumenka:

Back