Secret garden.

Мислиш, сад под старос' да уписујем још један факултет? :lol:

Ne. Ne mislim da pod staros' upisujes jos jedan fakultet, vec te pitam da li ti je zao sto nisi to napravila kada je trebalo, tj kada si zelila (pitam te, da li mislis da si pogresila)....
Ali nije bitno, zaboravi....

Не, није ми жао...
Наравно да се мењамо и да кроз одрастање другачије гледамо на неке ствари...
У основној и прва два разреда средње била сам убеђена да ћу уписати ликовну академију и бити сликар...
У трећем и четвртом моје интересовање је прешло на историју уметности....чак сам и тему за матурски одабрала из те области....
Међутим, кад је дошло до конкретног одлучивања...мало је превагнуо и рацио (наравно, уз љубав и према књижевности) и тако одлучих да упишем књижевност - и никад се не покајах! :D

Своју креативност у ликовним уметностима испољавам и даље али не кроз сликање, више кроз примењену уметност...:wink:

Кад одем у пензију купићу опрему за грнчарску радњу и бавићу се грнчаријом...бар сад тако мислим...а ко зна где ће ми интересовања одлутати до тада...:wink:

Hellen, super...Drago mi je cuti da je odluka ispravno donesena. Rijetki su oni koji se danas ne kaju zbog takvih odluka, i koji rade ono sta vole...
A plan za grncariju mi se posebno dopada....

Не, није ми жао...
Наравно да се мењамо и да кроз одрастање другачије гледамо на неке ствари...
У основној и прва два разреда средње била сам убеђена да ћу уписати ликовну академију и бити сликар...
У трећем и четвртом моје интересовање је прешло на историју уметности....чак сам и тему за матурски одабрала из те области....
Међутим, кад је дошло до конкретног одлучивања...мало је превагнуо и рацио (наравно, уз љубав и према књижевности) и тако одлучих да упишем књижевност - и никад се не покајах! :D

Своју креативност у ликовним уметностима испољавам и даље али не кроз сликање, више кроз примењену уметност...:wink:

Кад одем у пензију купићу опрему за грнчарску радњу и бавићу се грнчаријом...бар сад тако мислим...а ко зна где ће ми интересовања одлутати до тада...:wink:

moj deda je bio grncar...prije rata dolazili neki englezi sa bbsija i njemci, pa pravili reportaze o tehnikama pravljenja posudja i sl...inace, svi u uzoj i siroj porodici su nadareni...samo profesori matematike i umjetnici:)

je l idu zajedno secret garden i feng shui? :( samo bacam

a u njegovoj tajnoj fioci marama koju sam mu spakovala u kutijici kad je krenuo u ameriku,s naznakom da otvori samo kad me se stvarno uzeli.a emporio armani je izvetrio (pre 6 i po god)

Back