kojote
Elita
- Poruka
- 18.639
Šiki, aj baci onu "doručak na peškiru", da se podsetimo vremena tvog loženja na Koju, i mog na tvoj peškir.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šiki, aj baci onu "doručak na peškiru", da se podsetimo vremena tvog loženja na Koju, i mog na tvoj peškir.
...kome su govorili buci-buci... bebi ili tebi...?![]()
Potrudi se, Šiki. Nigde te visžše nisam, ni na jednoj od desetina tvojih fotki, doživeo kao ženu. Na svima si bila derle, ali na ONOJ!!!Neam kojo leba mi...al ako nadjem negde ubacicu
Jos jedna za mene posebno tuzna prica u slikama...moja cerka na mestu gde sam odrasla a na koje ona kome tu privilegiju ona nece imati
Pogledajte prilog 316121
Pogledajte prilog 316122
Potrudi se, Šiki. Nigde te visžše nisam, ni na jednoj od desetina tvojih fotki, doživeo kao ženu. Na svima si bila derle, ali na ONOJ!!!Otkinuo sam tada za tobom!
![]()
Da sam na tvom mestu, ja bih razmislio o hitnom odlasku kod Pajamace.To je postavljala Pajamaca, ja na zalost te slike nemam.
Trazila sam i ne-ma-m!
..gle, mirka..
..i ti si josh malo za secret garden forumski..![]()
Osećam svu dubokomislenost tvoje "bebeće" poruke, i nisam u stanju da je odgonetnem drugačije, nego: Kojo, hoću da ti rodim kojotića! M?
Osećam svu dubokomislenost tvoje "bebeće" poruke, i nisam u stanju da je odgonetnem drugačije, nego: Kojo, hoću da ti rodim kojotića! M?![]()
Preslatka beba
Opet krstarica zeza....
![]()
Da se ponovo upisem na temu...Slika od pre 2 god. Oktobar...toplo vreme bilo, usput neplanirano svratili na planinu. I navece u setnju-hladnooo. Obucem sve sto sam imala, strample, helanke, pidzamu-donji deo na kraju (sa cizmicama), majicu, haljinicu, maramu oko vrata-tek kupljenu za "hladnije" vreme i ovu tanju na glavu. Sve sareno. Sreca nije bila sezona, malo ljudi, pa opusteno...
Rezultat...modni krik. Bukvalno.
Pogledajte prilog 316212
Fotografija sa fotografije, losh snimak...ja (moja shachica) i moja omiljena lutka koju sam zvala Ludonjak...
![]()
Jaooo
Evo i mojih, iz doba kada smo bili totalno neiskvareni
Pogledajte prilog 316483
Pogledajte prilog 316484
Pogledajte prilog 316485
Pelene i mindjusa od duple tresnje
Pogledajte prilog 316486
Nazire se mala Jabajagi koja puzi, cini mi se...tvoje se bolje vide...
Fotkala sam mobilnim i ispade shta ispade, pa slatke smo...( moja lutka
.... i ti
)
...Opet krstarica zeza....
![]()
Da se ponovo upisem na temu...Slika od pre 2 god. Oktobar...toplo vreme bilo, usput neplanirano svratili na planinu. I navece u setnju-hladnooo. Obucem sve sto sam imala, strample, helanke, pidzamu-donji deo na kraju (sa cizmicama), majicu, haljinicu, maramu oko vrata-tek kupljenu za "hladnije" vreme i ovu tanju na glavu. Sve sareno. Sreca nije bila sezona, malo ljudi, pa opusteno...
Pogledajte prilog 316212
Nazire se mala Jabajagi koja puzi, cini mi se![]()
Pogledajte prilog 316212