Secret garden.

Neam kojo leba mi...al ako nadjem negde ubacicu :)

Jos jedna za mene posebno tuzna prica u slikama...moja cerka na mestu gde sam odrasla a ona tu privilegiju na moju preveliku zalost nece imati :(

Pogledajte prilog 316128

IMG_2797.jpg

Poslednja izmena:
Neam kojo leba mi...al ako nadjem negde ubacicu :)

Jos jedna za mene posebno tuzna prica u slikama...moja cerka na mestu gde sam odrasla a na koje ona kome tu privilegiju ona nece imati :(

Pogledajte prilog 316121

Pogledajte prilog 316122
Potrudi se, Šiki. Nigde te visžše nisam, ni na jednoj od desetina tvojih fotki, doživeo kao ženu. Na svima si bila derle, ali na ONOJ!!! :zaljubljena: Otkinuo sam tada za tobom! :)

Poslednja izmena:
Da se ponovo upisem na temu...Slika od pre 2 god. Oktobar...toplo vreme bilo, usput neplanirano svratili na planinu. I navece u setnju-hladnooo. Obucem sve sto sam imala, strample, helanke, pidzamu-donji deo na kraju (sa cizmicama :lol:), majicu, haljinicu, maramu oko vrata-tek kupljenu za "hladnije" vreme i ovu tanju na glavu. Sve sareno. Sreca nije bila sezona, malo ljudi, pa opusteno...
Rezultat...modni krik. Bukvalno. :)
IMG_2799.JPG

Da se ponovo upisem na temu...Slika od pre 2 god. Oktobar...toplo vreme bilo, usput neplanirano svratili na planinu. I navece u setnju-hladnooo. Obucem sve sto sam imala, strample, helanke, pidzamu-donji deo na kraju (sa cizmicama :lol:), majicu, haljinicu, maramu oko vrata-tek kupljenu za "hladnije" vreme i ovu tanju na glavu. Sve sareno. Sreca nije bila sezona, malo ljudi, pa opusteno...
Pogledajte prilog 316212

Odlicno izgleda. Kao da si bas tako htela. Nekako je... sik :)

I, da- prelep osmeh ;)

Opet krstarica zeza....

4x8b.jpg
...:heart:
Pogledajte prilog 316212

...shto si velika poraslaaaa...:D

Sve fotke ovde su zaista lepe...:D

- - - - - - - - - -

Nazire se mala Jabajagi koja puzi, cini mi se :heart:

...da...:zcepanje: ...

Pogledajte prilog 316212

slatka...kao šećer...

- - - - - - - - - -

a šta...ovde se kače stare slike ?

Back