Secret garden.

Ja ništa nemam, sve su mi kod matorih, a ove koje sam stavila sam maznula stricu sa FB strane.
Zamolila sam ga da još fotki okači, ali on čovek svrati svake prestupne pa ću se načekati. :aha:
A ja najviše volim te stare fotke.

S razlogom, zanimljive su, i jos je interesantnije saznati price koje su za njih vezane. :)

Ja sam voleo da preturam po kolekciji starih fotografija mamine tetke, dok je ta baka bila ziva, ona je bila kao leksikon, jedini izvor informacija o najsiroj rodbini, imala je neograniceno strpljenje kad je trebalo tumaciti svaku od tih slika.

Mene je tata zarazio. On je pasionirani ljubitelj starih fotografija i skuplja ih godinama, ali se uvek potrudi da o svakoj fotografiji sazna što više informacija.
Tako je postao kolekcionar i tvrdi da ima najveću kolekciju starih fotografija Novog Sada, a i veliki je poznavalac istorije Novog Sada i njegovih stanovnika. Kao enciklopedija je. :zaljubljena:
A ja sam u stanju da ga slušam satima. :aha:

Mrgud od malena :mrgreen:

Pogledajte prilog 304919

Mrgud III i Mrgud I

Pogledajte prilog 304920

roditelji amateri..naslucujem kako su se osjecali
dok sam pljuckala spinat rafalno ili odbijala da sjedim na noshi...:mrgreen:

Pogledajte prilog 304922

u drugom pokusaju su se usavrsili vidno
ova mladja je ispala lijepa i dobra...:lol:

Pogledajte prilog 304921

...lepe fotke Zloco...al sto si ti meni slatka na toj prvoj fotki, jooooj sto ja volim
da gnjavim takvu malu namrgodjenu decu dok ne pocnu da se smeju:D

Ово није прошлост, али сам пожелела да закачим овде. Моја ме омиљена братаница ,опевала'' и тако ме разњањавила, да плачем као киша.
Иначе, нисмо близак род, али смо баш блиске и тако ми много значи у последње време...

Ово није прошлост, али сам пожелела да закачим овде. Моја ме омиљена братаница ,опевала'' и тако ме разњањавила, да плачем као киша.
Иначе, нисмо близак род, али смо баш блиске и тако ми много значи у последње време...

....rasplakah se i ovde i tamo....tetke su retko blago, i ne samo tetke vec dve duse koje se nadju, razumeju i podrzavaju...srecna si sto je imas, a i ona to je ocigledno:heart:

saul, cuvar srpske! :)))
IMG_1688.jpg

Back