andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.007
Da li ste sebicni?
Da li vam se nekad desilo da partner odbije neku pozu jer je ne voli? Da li volite da ugadjate?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Happy wife, happy lifeDa li ste sebicni?Da li vam se nekad desilo da partner odbije neku pozu jer je ne voli? Da li volite da ugadjate?
![]()
a ti kako je kottebeDa li ste sebicni?Da li vam se nekad desilo da partner odbije neku pozu jer je ne voli? Da li volite da ugadjate?
![]()
pa vidis valjdaa ti kako je kottebe
Nisam, nije se desilo, volimDa li ste sebicni?Da li vam se nekad desilo da partner odbije neku pozu jer je ne voli? Da li volite da ugadjate?
![]()
ne, da , daDa li ste sebicni?Da li vam se nekad desilo da partner odbije neku pozu jer je ne voli? Da li volite da ugadjate?
![]()
Papiruse, nema te ja se beć zabrinuo da li si jos zivNisam, nije se desilo, volim
Ma završio se odmor, počeo da radim, oči me bole od lap topa. I mozakPapiruse, nema te ja se beć zabrinuo da li si jos ziv![]()
Ma završio se odmor, počeo da radim, oči me bole od lap topa. I mozak![]()
Star covek a radi kaoa doleMa završio se odmor, počeo da radim, oči me bole od lap topa. I mozak![]()
Juče sam popio bromazepam da bi se uspavao...pod stresom sam kao Slovakinja pred udajuVerujem
Imam 100 god a radim kao Štajerski konjStar covek a radi kaoa dole
Aj da ne skrnavim temuDa li ste sebicni?Da li vam se nekad desilo da partner odbije neku pozu jer je ne voli? Da li volite da ugadjate?
![]()
Haha nemoj o konjima u temi o sexu xDImam 100 god a radim kao Štajerski konj
Šta bi tema?![]()
Pa laganoHaha nemoj o konjima u temi o sexu xD
Kako se sexas pod bomanzeoamom![]()
Skroz drugi tripPa lagano![]()
ne,zbog takvih stvari se partner odmah ostavlja!Jel to ono kad ceo jorgan povuče sebi i nemam čime da se pokrijem?
Ja bih pre kupila novi jorgan, ali definitivno to više ne bi bilo tone,zbog takvih stvari se partner odmah ostavlja!
jesi razmisljala o krevetima na sprat?Ja bih pre kupila novi jorgan, ali definitivno to više ne bi bilo to![]()
jesi razmisljala o krevetima na sprat?![]()
A ne... Nema većeg zadovoljstva od otimanja jorgana tokom noći![]()