Sebične majke - majka Srbija

Koja sisa najviše hrani Srbe?

• A) Rusija

• B) Severna Amerika

• C) Južna Amerika

• D) Afrika

• E) Australija

• F) Bliski Istok

• G) Daleki Istok

• H) Azija

• I) Kanada

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lacibg:
four%20huge%20tits.jpg

Која је сиса боља ?
52kvgo3.jpg

mislim da opet ne kuzim...jel se to ovde sprdate onima koji su napustili srbiju?

ako se radi o tome da glume vece rodoljube od onih ostalih onda mogu da se sprdnji pridruzim..u protivnom mogu samo da pitam da li je normalno voljeti svoju zemlju ako ona ne voli tebe? sta je srbija ucinila za svoje ljude da su uopce dosli na ideju da odu negdje dalje..sigurno nisu otisli zbog viska ljubavi i predivne perspektive koja im je majcica srbija pruzila..ni jedno dijete nije majku napustilo ako je bila dobra prema njemu i poklonila mu dovoljno paznje i brige..a jeste ako ta ista permamento samo postavlja uvjete a ne daje nista zauzvrat..djecu treba odgojiti da postuju i vole..i da s otvorenim ocima idu kroz zivot..a ne podrzavati ih u njihovoj sljepoci...
bilo kako bilo...greska je u odgoju.. :wink: ( i ovo se odnosi na sve majke koje zale za neuzvracenom ljubavlju)

svetolik trpkovic:
E hebiga Cossak steta sto si odustao ,a imao bi velike sanse jer se drugarica Bansi kao i svaka zena u Srbiji a i sire naravno , jako lozi na Voju i Velju (mislim ko bi im odoleo ) pa tako dobro prolaze i mali Vojici i Veljici iz narodnog bloka koji lice na svoje idole
tako je,zna se sta vole zene srBske (i sire) a i muskarci :mrgreen:
seksi voju & seksi velju,ubitacni duo.
i naravno sve one koji se njima vode ili koji bar lice na njih.
moze i jocic,on ima zavodnicku frizuricu :mrgreen:

svetolik trpkovic:
E hebiga Cossak steta sto si odustao ,a imao bi velike sanse jer se drugarica Bansi kao i svaka zena u Srbiji a i sire naravno , jako lozi na Voju i Velju (mislim ko bi im odoleo ) pa tako dobro prolaze i mali Vojici i Veljici iz narodnog bloka koji lice na svoje idole

А она је имала шансе код мене у материну.:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back