- Poruka
- 21.021
I 40 dana ću da mu dam. Bojkot Arene!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I 40 dana ću da mu dam. Bojkot Arene!
Kakav je to NetTv Plus? Vidim cene za Srbiju u €. Mkd, Gr, Cyp, CG, Hr, Slo, BH, BG i Srb.
zasto?Bojkot Arene.
kako mislis da nema tenisa?Jeste, tj. preuzela ga je Arena...
Nema tenisa...
Fudbal, snuker,atletika, skijanje,skokovi, umetničko klizanjesta pratis od sporta?
Jao da druze, vidim da se znamo sa neke druge teme.To je provider koji omogućava da gledaš SBB kanale u inostranstvu (preko EON aplikacije).
Zato su cene u stranoj valuti
Dobar deo ljudi je pobegao iz srbije, više od pola miliona mladih u poslednjih 13 godina.
Zašto ne?zasto?![]()
Postavio Šolak i link za live streaming, zna on da ima i zavisnika.U inostranstvu su već sklonili N1 sa EON-a.
То би био финансијски крах, ко ће плаћати претплату за 5-6 канала.Imam neki dojam, da će se formirati, novi provajder, u kom će biti N1, Nova s..., bez propratnog smeća. Jer, ne može ostati na ovome,da sve bude pod režimom i monopolom. Nerealno i, nenormalno je.
Za vas ostaje Insajder TV.
vrtim jutros kanale i iskoci mi informer![]()
Znas kolike su Trampove carine za Srbiji?Šolak izdo
Novi gazda nova pravila
Imam neki dojam, da će se formirati, novi provajder, u kom će biti N1, Nova s..., bez propratnog smeća. Jer, ne može ostati na ovome,da sve bude pod režimom i monopolom. Nerealno i, nenormalno je.
Iste kolike su u srbiji na američku robu 30+%Znas kolike su Trampove carine za Srbiji?
Plaćaš iptv? Ja je gledam besplatno ceo život.Ja koristim Adria Telekom od skora
9 meseci 8500 din
Odlična IP televizija
MTS sam otkazao zbog dupliranja cene protivno ugovoru
Plaćaš iptv? Ja je gledam besplatno ceo život.
srpska poslaPlaćaš iptv? Ja je gledam besplatno ceo život.
Lepo registruješ se na sforum i tražiš listu.Plaćam
Kako gledaš besplatno?
Ja generalno i ne gledam TV
Ovo sam uzeo zbog dece prvenstveno vole crtane filmove
Poštujem i ja RTS, ali sa sigurne udaljenosti.Само РТС.
За разлику од актуелне власти, поштујем институције Србије.
kako mislis da nema tenisa?
koliko sam shvatio sav program ostaje..ionako je SK realno imao samo 3 .. 4 aktivna kanala, ostali su bili za reprize ili su se samo palili za neke posebne prenose.