mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.798
Doživljaj ko ciganska svađa.Prvi put sam je gledao u nedelju nakon blokade.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doživljaj ko ciganska svađa.Prvi put sam je gledao u nedelju nakon blokade.
Insajder ipak nije dovoljno idejno potkovan?Za vas ostaje Insajder TV.
Ciganjska svadba tvInsajder ipak nije dovoljno idejno potkovan?
Hoce li da pustaju neke klipove Vucicevica kako rice, to bih gledao umesto Animal Planeta?

Pa to je lepo, da li ima nade da će im se zavrnuti šija za sva vremena, ili je ipak u pitanju samo neki glitch?Evo odgovora od NetTV Plus.
Ladno su ih izbacili sa aplikacije, znaci EON iz inostranstva više ne emituje N1 i NovaS
“Zbog promene u programskoj šemi, ovi kanali više nisu deo ponude NetTV Plus
platforme, trenutno nemamo prava na te kanale.
Kako smo uveli novih 150 kanala,nadamo se da ćete u šarenolikoj ponudi uspeti
da pronađete sadržaje koji su Vam interesantni.”
Kakav je to NetTv Plus? Vidim cene za Srbiju u €. Mkd, Gr, Cyp, CG, Hr, Slo, BH, BG i Srb.Evo odgovora od NetTV Plus.
Ladno su ih izbacili sa aplikacije, znaci EON iz inostranstva više ne emituje N1 i NovaS
“Zbog promene u programskoj šemi, ovi kanali više nisu deo ponude NetTV Plus
platforme, trenutno nemamo prava na te kanale.
Kako smo uveli novih 150 kanala,nadamo se da ćete u šarenolikoj ponudi uspeti
da pronađete sadržaje koji su Vam interesantni.”
sta pratis od sporta?NA tv-u gledam arene, eurosport i vajasat histori.... (orion)
Imam eon paket samo tv, koji sam uzela zbog sport kluba ali bi šta bi... još 6 meseci moram pa moram da plaćam
Ja znam te likove sto prenose NFL na Areni.nije ukinut vec fuzionisam u arene, prakticno sve sta je bilo na SK bice i na areni + ono sta je bilo na areni a nije bilo na SK (NFL na primer)
Ko je gledao N1 i Insajder taj neće to smeće ni registrovati.
Ko "padne" na to, padu je bio sklon
Nego jesu li ubacili Arene, nisam sad u Beogradu da proveravam ?
Na Novoj i N1 mogu da gostuju ovi iz SNS koalicije ali neće , AV je zabranio takve stvari za svaki slučaj.
Da ne lupe nešto
Koji će mu neki dueli ako može da drži isti sam sa sobom u svakom dnevniku RTSa svakoga dana.
Na Novoj i N1 mogu da gostuju ovi iz SNS koalicije ali neće , AV je zabranio takve stvari za svaki slučaj.
Da ne lupe nešto
Koji će mu neki dueli ako može da drži isti sam sa sobom u svakom dnevniku RTSa svakoga dana.
Dobar deo ljudi je pobegao iz srbije, više od pola miliona mladih u poslednjih 13 godina.Dobar deo ljudi je bio korisnik SBB zbog Sport Kluba tj. EL a ne zbog N1 ili Nova.
Za neke je to tako bolno…Dobar deo ljudi je bio korisnik SBB zbog Sport Kluba tj. EL a ne zbog N1 ili Nova.
Jel sportklub ukinut sad kad su nagrnule ove silne Arene?
Pa kad je druga strana ogrezla u agresivni građanizam titoističkog tipa…Izmedju njega i njega, uvek on pobedi
Koji si ti razred dečko, treći osnovne?Gurni prste u steker![]()

Stigle Arene. Tri dana plakanje sto se gasi Sport Klub.