Savremena muškarača!

Hellen:
Ја мислила да сам еманципована жена, а не пушим, не возим ауто,не пролазим кроз црвено, не свађам се са полицијом, не радим у доброј компанији, не псујем и немам никакав кредит....

Од свих особина еманциповане жене ја само носим панталоне (и то не баш увек)...можда онда и нисам еманципована?
E pa ti si emancipovana... ali ne pre-emancipovana... to je valjda pisalo....

- pušim, ne vozim
- prelazim SAMO kroz crveno :P
- ne svađam se s policijom, ispostrojavam ih tako da me još posle gnjave izvinjavajući se :D
- kompanija, nije loša, šta ja znam
- psujem, ali više u vr nego u rl :lol:
- nemam kredit, nisam ni u minusu nikad bila :mrgreen:
pa šta sad?
šta sam JA :)

Fejs74:
Kako gledate na ribu koja je sva "svoja".Ima posao rukovodioca u dobroj kompaniji.Nosi pantalone,puši ko Turčin čak i na ulici i u kolima, naravno vozi sportski automobil dvosed, prolazi kroz crveno i svađa se sa policijom.Traži muškarca na vezu od 15 dana , koliko joj je dovoljno da ga upotrebi koliko ona smatra .Psuje ko kočijaš i otplaćuje dva kredita za stan!
Da li je to muškarača ili izgubljen slučaj?

Мушкарача.

Pa sad......ja nosim farmerke,vozim i ne postujem saobracajne znake,pusim kao turcin,imam neki kakav-takav autoritet na poslu,zivim sama sa cerkom i sve probleme resavam sama,dosta psujem,a desavalo mi se i da se pobijem,,,,,,,,,i sta sad sam kao faca?!mislim ok,kada mi pridje neki fin frajer ja se malo ''civilizujem'',ali mislim da je za zenu bolje da bude pristojna i fina.koliko joj zivot dozvoljava,a eto mene je zivot samohrane majke naterao da se ponasam ovako,a i mnogo cemu me je bivsi muz naucio........mada kazem volela bih da mogu da budem fina i ljubazna i da se smeskam,dok moja jaca polovina resava probleme onako kako treba.
Ali jbg,ja sam baksuz pa sve moram sama!

Emily_Bg:
Pa sad......ja nosim farmerke,vozim i ne postujem saobracajne znake,pusim kao turcin,imam neki kakav-takav autoritet na poslu,zivim sama sa cerkom i sve probleme resavam sama,dosta psujem,a desavalo mi se i da se pobijem,,,,,,,,,i sta sad sam kao faca?!mislim ok,kada mi pridje neki fin frajer ja se malo ''civilizujem'',ali mislim da je za zenu bolje da bude pristojna i fina.koliko joj zivot dozvoljava,a eto mene je zivot samohrane majke naterao da se ponasam ovako,a i mnogo cemu me je bivsi muz naucio........mada kazem volela bih da mogu da budem fina i ljubazna i da se smeskam,dok moja jaca polovina resava probleme onako kako treba.
Ali jbg,ja sam baksuz pa sve moram sama!
ne ne kenjaj.
to što si sama ne znači da treba tako da se ponašaš.
mada sam ja ovaj post shvatila kao gorku ironiju...

Kako gledate na ribu koja je sva "svoja".Ima posao rukovodioca u dobroj kompaniji.Nosi pantalone,puši ko Turčin čak i na ulici i u kolima, naravno vozi sportski automobil dvosed, prolazi kroz crveno i svađa se sa policijom.Traži muškarca na vezu od 15 dana , koliko joj je dovoljno da ga upotrebi koliko ona smatra .Psuje ko kočijaš i otplaćuje dva kredita za stan!
Da li je to muškarača ili izgubljen slučaj?
1660150225175.png

Back