Savremena muškarača!

Fejs74:
Kako gledate na ribu koja je sva "svoja".Ima posao rukovodioca u dobroj kompaniji.Nosi pantalone,puši ko Turčin čak i na ulici i u kolima, naravno vozi sportski automobil dvosed, prolazi kroz crveno i svađa se sa policijom.Traži muškarca na vezu od 15 dana , koliko joj je dovoljno da ga upotrebi koliko ona smatra .Psuje ko kočijaš i otplaćuje dva kredita za stan!
Da li je to muškarača ili izgubljen slučaj?
Kod dotične dame mi se dopada posao; auto i krediti za stan. Znači, ispada sve materijalno:? Da li danas svaka žena koja želi da postigne sve to treba da nosi isključivo pantalone, psuje kao kočijaš, svađa se sa policijom... Izvin'te ali meni to jeste muškarasto. A pogotovo ne razumem zašto zašto bi neko TRAŽIO muškarca na vezu od najviše 15 dana:? To naiđe, to se valjda ne traži... a ako naiđe neko bolji, svejedno ga ostavlja za 15 dana? Bzv...

mačko, ja ne kažem da je bilo šta od toga prirodno ali je nekom možda jednostavno takva priroda :wink:
U pravu si, ispalo je da je jednim isključeno drugo - ali to je samo zato što ovaj dripac nije znao da postavi temu kako treba :lol:

Fejs74:
Kako gledate na ribu koja je sva "svoja".Ima posao rukovodioca u dobroj kompaniji.Nosi pantalone,puši ko Turčin čak i na ulici :) i u kolima, naravno vozi sportski automobil dvosed, prolazi kroz crveno i svađa se sa policijom.Traži muškarca na vezu od 15 dana , koliko joj je dovoljno da ga upotrebi koliko ona smatra .Psuje ko kočijaš i otplaćuje dva kredita za stan!

OK je..

Ja se negde pronadjoh u ovoj prici. Doduse ne vozim kupe, vozi ga moj bivsi muz, (eb ga ne moze se bas sve postici za 3 banke.) Razlika izmedju mene i opisane dame je samo u finansijskom momentu. A i to ce se dovesti u red uskoro, pa eto... Mada, i to sa muskima je razlicito. Ne mogu opet sa nekim novim sve iz pocetka, nemam ni energije, ni volje, ni vremena za tako nesto. I jos na 15 dana... pa sasusila bih se skroz.

malavelika:
Ne bi mi se svideo ni muskarac koji "pusi kao Turcin, prolazi kroz crveno, svadja se sa policijom " (verovatno nepotrebno, jer, ipak je prosao kroz crveno:)), i koji na grbaci ima dva kredita za stan (znaci -nesposoban je kad i pored mesta rukovodioca mora da dize dva kredita:)), pa mi se tako ne bi svidela ni ta zena. Uzgred, ne znam zasto si takvu osobu nazvao "sva svoja"????Ja ne radim nista od pobrojanog, ali sam definitivno "potpuno svoja", a verujem i puno zena na ovom forumu.

Pu-senje, prolazak kroz crveno i svadjanje s policijom je jadno i seljacki. A s ovim drugim se nijedan normalan covek ne moze sloziti. Sta mislis ako je neko rukovodioc da se treba napljackati i s tim nema potrebe za kreditom?
Pravo balkansko lopovsko razmisljanje.

eh, da.... zaboravi da kazem....
Znam da vecini muskih nije lako pored takve zene. Ne treba joj "zastitnik", ne treba joj "muska" ruka da je vodi, resava probleme i slicne gluposti, pa se pomalo osecaju bezvrednim, glupim, ruznim....
Onda im je najlakse da kazu da je muskaraca ili izgubljen slucaj.

Fejs74:
Kako gledate na ribu koja je sva "svoja".Ima posao rukovodioca u dobroj kompaniji.Nosi pantalone,puši ko Turčin čak i na ulici i u kolima, naravno vozi sportski automobil dvosed, prolazi kroz crveno i svađa se sa policijom.Traži muškarca na vezu od 15 dana , koliko joj je dovoljno da ga upotrebi koliko ona smatra .Psuje ko kočijaš i otplaćuje dva kredita za stan!

Koja faca!

one4me:
eh, da.... zaboravi da kazem....
Znam da vecini muskih nije lako pored takve zene. Ne treba joj "zastitnik", ne treba joj "muska" ruka da je vodi, resava probleme i slicne gluposti, pa se pomalo osecaju bezvrednim, glupim, ruznim....
Onda im je najlakse da kazu da je muskaraca ili izgubljen slucaj.

Ne pricaj gluposti. Sta bi ja dao da si nadjem takvu. Nikad ne bi nista pitala. Puno bi radila tako da ne bi previse obracala paznju na mene... nikad bolje.

Ok je kad te neko pita kako si i ostale price. ali meni to brzo dosadi. Vise volim varijantu pozdrava i to je to, a ono di si bio sta si radio yebeno ide ne tuki.

sinnke:
Pu-senje, prolazak kroz crveno i svadjanje s policijom je jadno i seljacki. A s ovim drugim se nijedan normalan covek ne moze sloziti. Sta mislis ako je neko rukovodioc da se treba napljackati i s tim nema potrebe za kreditom?
Pravo balkansko lopovsko razmisljanje.
Ma, Sinnke, shala mala, zar mislis da "balkanski lopovi" (u njih si valjda, svrstao i mene)koji su se nakrali za nekoliko stanova zaista sede na ovom forumu i kao nesto pametno kuckaju? Ma oni nemaju vremna, mlate pare i jure one tvoje sponzorkice, pa ti stalno ostajes kratkih rukava :) Htela sam samo indirektno da kazem da ova ribica iz price izgleda kao lik iz filma, a ne iz RL, pa sam malo bila ironicna, ali si ti bre, mnogo osetljiv na temu para :)

malavelika:
Ma, Sinnke, shala mala, zar mislis da "balkanski lopovi" (u njih si valjda, svrstao i mene)koji su se nakrali za nekoliko stanova zaista sede na ovom forumu i kao nesto pametno kuckaju? Ma oni nemaju vremna, mlate pare i jure one tvoje sponzorkice, pa ti stalno ostajes kratkih rukava :) Htela sam samo indirektno da kazem da ova ribica iz price izgleda kao lik iz filma, a ne iz RL, pa sam malo bila ironicna, ali si ti bre, mnogo osetljiv na temu para :)

Malamala pa pomalo velika ali vise mala nego velika koja nema pojma. Ne dira me to o sponzorusama jer jednom sam imao takvu ali nisam trosio novce na nju jer u to vreme sam imao nekog drugog na grbaci, nego je ona sve placala, sto je i trebalo jer ona je potencirala da izlazimo a ne ja.
Nisam uopste tebe napao nego si ti divlja izgleda pa ti sve smeta.

sinnke:
Ne pricaj gluposti. Sta bi ja dao da si nadjem takvu. Nikad ne bi nista pitala. Puno bi radila tako da ne bi previse obracala paznju na mene... nikad bolje.

Ok je kad te neko pita kako si i ostale price. ali meni to brzo dosadi. Vise volim varijantu pozdrava i to je to, a ono di si bio sta si radio yebeno ide ne tuki.

:) U pravu si. Mada... imaju sredjeni zivoti svojih prednosti. Mislim, bar su mi tako pricali. Kod mene je uvek neka panika, gomila sopstvenih problema, tako nemam bas mnogo vremena da se bavim tudjim. Osim kad zelim da zbrisem od sopstvenih, onda tudji dobro dodju. Al ne moze dugo tako.

sinnke:
Malamala pa pomalo velika ali vise mala nego velika koja nema pojma. Ne dira me to o sponzorusama jer jednom sam imao takvu ali nisam trosio novce na nju jer u to vreme sam imao nekog drugog na grbaci, nego je ona sve placala, sto je i trebalo jer ona je potencirala da izlazimo a ne ja.
Nisam uopste tebe napao nego si ti divlja izgleda pa ti sve smeta.

U, frrrrrrrrrr, maco, pa ti se to malo ljutis?:) Jesam divlja, ja bih bas da me neko pripitomi, ali vidim da ti neces :) Pa, koga si prozivao, ako si citirao moj odgovor, a nisi mene? Nego, aj se pomirimo, ti si meni mnogo, mnogo sladak, pa secas se da sam se apsolutno slagala sa tobom po pitanju kakva zena treba da bude?:)

Betty:
???? ovo je potpuni promasaj
kako nesposoban, zato što nije ukrao dovoljno nego uzima kredit? :shock:
Jao, bre, pa sta vam je svima, aman ljudi, pa stavila sam smajlija, to je, valjda znakic za salu?!? Pa, Beti, procitaj moj post gde objasnjavam zasto sam to napisala. Naravno da ne mislim tako, pa da mislim, ne bih visila po forumu, nego bih, bre isla da jurim neke sponzore! Shala, bre, ljudi, shala!

Fejs74:
Pitanje ti izgleda kao da si se pronašla u ovome pa se ljutiš! A znam da nije tako!

u nekim stvarima jesam, zato si mi i smesan...
pantalone, cigare, psovanje, uspeh u poslu....samo sto ne vozim sportska kola (mada bih volela) nego motor...ma jos gore, totalno izgubljen slucaj...

ove teme su tako dosadne jer se svako nekako nadje...i ti ces naci zenu kakva ti odgovara i svi srecni...a sto sad ti moras pljuvati po svemu ostalom, to mi nije jasno....

Fejs74:
U toj prici ima i dobrih i losih stvari...

Da je sva svoja... kao individua da ima svoj stav i svoje misljenje je dobra stvar.
Da ima dobar posao je dobra stvar... sto bi trebala da ima los posao?
Pantalone... pa njena stvar...
Poosenje....lose... tako kako si ga ti opisao je cak i nekulturno... seljacki...
Nek vozi sta hoce... al svije prekrsajne kazne ima da plati ko i sav drugi svet... Tu nema progledavanja kroz prste zato sto je zensko...
Sta ce joj 2 kredita za stan... jedan joj je dovoljan... i previse za nase uslove...
Psovanje u privatnoj atmosferi moz da prodje... ali u javnosti nikako...

Najvise sto smeta u prici je sto ima jednostrani(sebican) pogled na svet... znaci ta osoba gleda samo sebe, ne trazi emocije i razumevanje, vec korist i samozadovoljavanje...ljubav je za nju spansko selo... i mislim da mi za neko druzenje uopste ne bi godila takva...osecam da bi bila repulsivna i odbojna...hladna... tako da bi i tih 15 dana bilo previse... ako bi takva neka dobila i jedan dan uopste... Prevelika zelja za slobodom i samostalnoscu... i to joj onda treba i dati... nek bude slobodna... takva sigurno nikad nece imati ni muza ni decu...sto je lose po drustvo...

Ovo sto si opisao je tipican primer emancipovane zene... koja je pre-emancipovana... emancipacija je donela i dobre stvari ali na zalost i lose... negde se preteralo sa tim.... to je lose i to ovde i osecamo... taj osecaj te i naterao da pokrenes ovu temu...

Ја мислила да сам еманципована жена, а не пушим, не возим ауто,не пролазим кроз црвено, не свађам се са полицијом, не радим у доброј компанији, не псујем и немам никакав кредит....

Од свих особина еманциповане жене ја само носим панталоне (и то не баш увек)...можда онда и нисам еманципована?

Back