Savremena muškarača!

Jedno je sigurno - ja nisam vash bivshi. Jer...

...ne smeta mi kad devojka psuje. Shtavishe, smetaju mi devojke koje uopshte ne psuju (a takvih ima dosta). To dozivljavam skoro kao neki psiholoshki defekt... neprirodnu blokadu...

Fejs74:
Kako gledate na ribu koja je sva "svoja".Ima posao rukovodioca u dobroj kompaniji.Nosi pantalone,puši ko Turčin čak i na ulici i u kolima, naravno vozi sportski automobil dvosed, prolazi kroz crveno i svađa se sa policijom.Traži muškarca na vezu od 15 dana , koliko joj je dovoljno da ga upotrebi koliko ona smatra .Psuje ko kočijaš i otplaćuje dva kredita za stan!
Da li je to muškarača ili izgubljen slučaj?

u cemu je tvoj problem, mali covece?

LePiaf:
Jedno je sigurno - ja nisam vash bivshi. Jer...

...ne smeta mi kad devojka psuje. Shtavishe, smetaju mi devojke koje uopshte ne psuju (a takvih ima dosta). To dozivljavam skoro kao neki psiholoshki defekt... neprirodnu blokadu...

E, ja psujem....puuuuuunoooo psujem bre......

A sto se tice teme....ja po obicaju prihvatam sve...mislim ako se cura osjeca dobro u sportskim autu, sa cigarom u ustima i svakih 15 dana novim tipom ko sam ja da kazem muskaraca ili sta vec....ako je to stvarna ONA....ako je ona ok sa samom sobom ja samo mogu da joj skinem kapu
i mean it

Ne bi mi se svideo ni muskarac koji "pusi kao Turcin, prolazi kroz crveno, svadja se sa policijom " (verovatno nepotrebno, jer, ipak je prosao kroz crveno:)), i koji na grbaci ima dva kredita za stan (znaci -nesposoban je kad i pored mesta rukovodioca mora da dize dva kredita:)), pa mi se tako ne bi svidela ni ta zena. Uzgred, ne znam zasto si takvu osobu nazvao "sva svoja"????Ja ne radim nista od pobrojanog, ali sam definitivno "potpuno svoja", a verujem i puno zena na ovom forumu.

Ja vise ne znam kako u ovo vreme i da zadrzis zenstvenost...
Kad me zaustavi murija ne zbog prekrsaja vec da bi me smarala, kad mi dodje inspekcija u lokal da napise kaznu ne zato sto nesto radimo pogresno ves zato sto imaju kvotu koju moraju da ispune, kad cekam u banci 1h da kad bih stigla na red matora salterusa se izdere na mene, itd, itd.
Bas me zanima koja ne bi psovala, zapalila tri pljuge zaredom, i otkacila novog decka posle 15 dana kad je nazove da je pita - Da li mozemo da pomerimo sudar da bih stigao da odgledam tekmu? -

Fejs74:
Kako gledate na ribu koja je sva "svoja".Ima posao rukovodioca u dobroj kompaniji.Nosi pantalone,puši ko Turčin čak i na ulici i u kolima, naravno vozi sportski automobil dvosed, prolazi kroz crveno i svađa se sa policijom.Traži muškarca na vezu od 15 dana , koliko joj je dovoljno da ga upotrebi koliko ona smatra .Psuje ko kočijaš i otplaćuje dva kredita za stan!
Da li je to muškarača ili izgubljen slučaj?

To je onaj fazon - nervira ceo svet, keze joj se u facu a pljuju je iza leđa - ona malo, malo pa pita:,,Ko si bre ti?'' I ništa je dalje ne zanima. Ako 'oće da te vuče za nos, ona to i radi - ako 'oće da te povuče za **** ona to i radi - ako hoće da te napuši kao niko do sad - ona to radi...
Ja volim takve žene, u njihovom okruženju je uvek sigurno i dobro - ništa ih ne iznenašuje i uvek znaju šta rade... nego nikad mi nije bilo jasno kako izdrže same sa sobom i da li su sve te kratke veze paravan za samoću ili je u pitanju nešto drugo.

Back