Secikesa
Ističe se
- Poruka
- 2.799
Ма какви, мора да се шљака, Довозе тисковине рано изјутра да радни народ прочита шта се дешавало јучер, па славонија мора да отвори киоск.
![]()
Daj nemoj da postavljas takve slike dobijam napade povracanja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма какви, мора да се шљака, Довозе тисковине рано изјутра да радни народ прочита шта се дешавало јучер, па славонија мора да отвори киоск.
![]()

O čemu ti pričaš?Stavi činjenice u temu,a ne propagandu,pa ćeš da vidiš razliku.Priče tipa ''vi ste krivi,a mi nismo!'',nikog ne interesuju.Žalosno!
pet stranica piskaranja u ovoj temi.
3 se možda i odnose na ovu temu, a i od te 3 svega možda 20% je normalnog razgovora.
iz toga se može zaključiti, kako se ponašamo, tako nam nažalost i je sada.
valjda če ovi što dolaze poslije nas biti malo pametniji
O čemu ti pričaš?Stavi činjenice u temu,a ne propagandu,pa ćeš da vidiš razliku.Priče tipa ''vi ste krivi,a mi nismo!'',nikog ne interesuju.

Počni sa pričom da Hrvatska do 1991.nije bila država,pa nastavi dalje...da se setimo Gospića '91.i pobijenih ljudi koji nisu ništa i nikome skrivili.Šta su vaši političari mogli nekome da garantuju?Ništa.A još kad se setimo istorije,nema šta da se priča.Znači,te vaše institucije nisu od početka ništa radile.Za početak su morali da pokažu da su im svi građani jednaki...i nije bilo ništa od toga.8-)e moj majstore
pa jel ti znaš na teritoriju koje države se vodio rat?
jel znaš ko je htio neku svoju krajinu za koju nema nikakve osnove, sa svima institucijama koju ima jedna država ( ako znaš šta šta su uopče institucije jedne države?)
hrvati mogu jedino odgovarati za ratni zločin ubijanja civila i ubijanja vojnika bez suđenja
ali za etničko čiščenje????
pa daj dečko razmisli malo, budi normalan????
a srbi u hrvatskoj mogu odgovarti za nešto više vrsta zločina!!!
zamisli tu situaciju u srbiji i zamijeni strane, pa onda pametuj!!!
Počni sa pričom da Hrvatska do 1991.nije bila država,pa nastavi dalje...da se setimo Gospića '91.i pobijenih ljudi koji nisu ništa i nikome skrivili.Šta su vaši političari mogli nekome da garantuju?Ništa.A još kad se setimo istorije,nema šta da se priča.Znači,te vaše institucije nisu od početka ništa radile.Za početak su morali da pokažu da su im svi građani jednaki...i nije bilo ništa od toga.8-)
Tvoja priča je prazna zamena teza.Ako praviš državu,moraš da napraviš sve sporazume i dogovore sa drugim narodima koji žive na tvojoj teritoriji.Ali ako si sišao sa drveta ne moraš ništa,dovoljno je da budeš licemer i da napraviš rat.8-)nažalost dečko što ovako moram razgovarat, ali ili se praviš glup ili si stvarno glup???
po tvom da slobodno svojima u srbiji javim da naprave jednu krajinu sa svojom vojskom???
ti se nečeš ljutit, jel????
još češ ima prase ispeč i kolača odnijet da neideš u čestitare praznih ruku :-D
ipak je to nova hrvatska krajina u srbiji :-D
Tvoja priča je prazna zamena teza.Ako praviš državu,moraš da napraviš sve sporazume i dogovore sa drugim narodima koji žive na tvojoj teritoriji.Ali ako si sišao sa drveta ne moraš ništa,dovoljno je da budeš licemer i da napraviš rat.8-)
Sve je to lepo što si rekao...fali samo jedna stvar.Da su političari pregovarali,ne bi bilo rata.A što se tiče Štrpca,ne vidim da je ''Veritas'' neka zločinačka organizacija.On skuplja dokumentaciju o zločinima,i tu nemam komentar.
Ivan Hr...Ruke su nam svima krvave do lakata...I onima koji su klali i onima koji su ćutali...Štrbac ponekad pretera i izmišlja neke podatke, ali u većini ocena je u pravu...Lično mi je odbojan, ali ga gledam kroz njegovo delo...Istina LEČI i nije naš neprijatelj...Ili ne bi trebalo da bude...
pa taj Strbac nije uopce vise hrvatski problem, nego srpski...i Srbi trebaju o njemu da razbijaju glavu...on je taj koji, saljeci u svijet lazne podatke i izvjestaje, pridonosi tome da se Srbi i dalje vide samo kao agresori i ubojice, dok se srpske zrtve rijetko spominju...a onda kuknjava, cio svijet se urotio protiv nas...a na ovako odgovornom i bitnom mjestu imati covjeka sa takvim"pedigreom" i "sposobnostima" je prvenstveno negativno za samu Srbiju
legendaran je njegov izvjestaj od preko tri tisuce pobijene i zaklane srpske nejaci i baba samo u okolici Srebrenice, dok je sluzbeni izvjestaj vlade r Srpske poslao izvjestaj od 1400 pobijenih civila u cijeloj BiH za svo vrijeme rata...
Само 1 400 деце, жена и стараца ......... мамицу ти усрашку !!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Pričaš gluposti.Regularne snage RH su pobile više civila u Brodu,Derventi,Odžaku,Kupresu i još par mesta,nego što iznosi ta brojka.prije nego sto ovdje mene vredas i pljujes pogledaj sluzbeni sajt rep. srpske...i njihove izvjestaje medunarodnim organizacijama..
a brojeva ja nisam izmislila, izmislio ih je Strbac...ja sam samo prenijela...
Pričaš gluposti.Regularne snage RH su pobile više civila u Brodu,Derventi,Odžaku,Kupresu i još par mesta,nego što iznosi ta brojka.
Nisu ni istinite.znas li ti citati
jos jednom , to nisu moje brojke...
pa jesu bili izbori i jesu imali pravo glasanja, a sad što su srbi i ostali u manjini i izgubili,
to je sasvim normalno.
isto bi se dogodilo i u srbiji hrvatima, a svima nama u bilo kojoj drugoj zemlji
idi završi do kraja tu školu u koju ideš i pusti ovdje ljude da razgovaraju o ozbiljnim temama, doći če i na tebe red, al do tada se potrudi da budeš pametniji malo,
za dobrobit svih nas i tvoje dijece.
slušaj sad ovo, imao sam dva susjeda vršnjaka, išli smo u isti razred, igrali nogomet zajedno, posječivali se u kućama, njihovi roditelji su bili oficiri JNA, nažalost jedan je poginuo tijekom napada na vojarnu.
iskreno mi je žao zbog tog čovjeka, bio je jako pošten čovjek.
ja sam zvao njegovu familiju i pričao sa njegovom ženom, izrazio saučešče i njegovom sinu također i ponudio pomoć bilo koje vrste, pa i da se sazna ubojica, ako je to moguće, jer još uvijek nije poznat.
ako imaš tako nešta pametno za izjavit, možemo razgovarat ako ne, bolje šuti!
ja sam usred beograda izbjeglicama iz krajine rekao da sa bio u HV jer se nemam čega sramotit i nemam šta skrivat, nisam nikakav zločin napravio.
a sramotim se u ime cijele hrvatske i hrvatske vojske za sve one pojedince koji su napravile bilo koju vrstu zločina.
kad budeš mogao to reči onda si čovjek.
a dok gode na pitanje o krivici odgovaraš sa krivicom nekog našeg zločina ti možeš biti samo nekoliko stvari: zločinac, kreten ili jedan od onih koji još uvijek drže četničku zastavu na zidu
Арнаути јесу побуњеници у држави Србији а колико се ја сећам, сад причамо правно пошто си ставила причу на тај ниво, Хрвати су били побуњеници у СФРЈ, побуњеници боме и у самој СР Хрватској, све могуће уставе су прекршили, одузели су конститутивно право Србима и поврх свега од истих тражили потписане изјаве о лојалности.
По Уставу, СР Хрватска је била ребулика Хрвата и Срба.Надам се да се сећаш и тога већ кад се сећаш српских граната, биће да њих разликујеш јер звижде на екавици за разлику од хрватских које ћутке, да не узнмеиравају друге, лете и падају на јекавици.
Прича ван сваке памети, надам се да си барем пијан па да постоји барем неки разлог за овакву невезуљу и све остале које нема потребе да цитирам.
Четничка застава је ратни барјак и развија се само у ратном стању јер је грех развијати је у мирнодобском периоду, то обично раде Вукови булајићевци. Ми регуларни је носимо у срцу.
cetnika, kad pises ovo?