Tabloidi: ISLAMISTIČKI MEDIJI OTKRILI PRAVI RAZLOG BLOKADERSKIH NAPADA: Prvo rušimo Srbiju, da bismo posle srušili Srpstvo u Banjaluci i Podgorici!

Nekima je AV samo dobrodošao kao izgovor za forsiranje sopstvenih nacionalnih interesa, a neki kao da baš žele da žmure na to.

Ljudi uopšte ne kriju da su im vladajući lopovi samo izgovor za teranje svojih interesa: LSV se baš brine za Srbiju…
Muslimani npr. da svađaju Srbe sa Srbima. Slažu da su Srbi iz BiH svi za Vučića, pa onda zajebu Srbijance da krenu da pišu protiv Srba i RS

Iako se slažem s tvojom opservacijom, opet ne vidim ijedan razlog da se Av ne ruši. On je zatrovao život, pa je stvorio uslove u kojima pokvarenjaci borbu za svoje ciljeve predstavljaju borbom protiv njega.

Imaju kompleks od Srba i Crnogorceii Hrvati i Muslimani

Gledaju vise Srpske medije nego svoje

Gledaju Srpske filmove vise nego svoje,kojih skoro i nemaju

Ljubomorni su i iskomoleksirani a od Srba mogu da uce i da se obrazuju,i da nauce da se provode i svasta.Male komsije a pune mrznje sami sebe izjedaju mrznjom.Svi oni komotno mogu doci u Bg da se oslobode svojih zatucanih uvjerenja i da se malo oslobode te mrznjee

Nemaju ni festivale ni kulturne programe kao Srbi,nemaju ni Sport kao Srbi

Ja da su mi Njemci ili Spanci komsije, gledao bih da ucim od vece zemlje a ne da ih mrzim kao neki mali kompleksas
Pa dobro, kako će drugačije nego tako. Znaš da junaštvu vični nisu. :D

tu se sam javi

zdraviji sam od tebe i fizicki i mentalno

meni deluje da tebi treba strucna pomoc jer podrzavas i zazivas nasilje
Neuverljivo :kafa:

1000008017.jpg

Imaju kompleks od Srba i Crnogorceii Hrvati i Muslimani

Gledaju vise Srpske medije nego svoje

Gledaju Srpske filmove vise nego svoje,kojih skoro i nemaju

Ljubomorni su i iskomoleksirani a od Srba mogu da uce i da se obrazuju,i da nauce da se provode i svasta.Male komsije a pune mrznje sami sebe izjedaju mrznjom.Svi oni komotno mogu doci u Bg da se oslobode svojih zatucanih uvjerenja i da se malo oslobode te mrznjee

Nemaju ni festivale ni kulturne programe kao Srbi,nemaju ni Sport kao Srbi

Ja da su mi Njemci ili Spanci komsije, gledao bih da ucim od vece zemlje a ne da ih mrzim kao neki mali kompleksas
Ali zato srbi imaju radikale da ih drže u septičkoj jami 30+ godina.

Nisu mnogi narodi bili vicni junastvu pa nisu imali komplekse
Drugo je npr. Island. Oni npr. mogu da budu nevični junaštvu, ali nemaju u svojoj blizini junački narod, pa nemaju tako od koga da imaju komplekse.
Dok npr. Bošnje, Montenegrini i Hrvati, pa i Albanci, imaju pored sebe narod koji je izveo 27. mart. Odbio ultimatum 1914. Sukobio se sa najmoćnijom silom u istoriji 1999.

Kako da nemaju komplekse? :lol:

Drugo je npr. Island. Oni npr. mogu da budu nevični junaštvu, ali nemaju u svojoj blizini junački narod, pa nemaju tako od koga da imaju komplekse.
Dok npr. Bošnje, Montenegrini i Hrvati, pa i Albanci, imaju pored sebe narod koji je izveo 27. mart. Odbio ultimatum 1914. Sukobio se sa najmoćnijom silom u istoriji 1999.

Kako da nemaju komplekse? :lol:
Ali oni pricaju druge jezike koje ja ne razumijem a islandski razumijem odlicno,jer ovi sigurno nisu nastali od Srba iako su na ic,a Islandjani su Srpskog roda

ISLAMISTIČKI MEDIJI OTKRILI PRAVI RAZLOG BLOKADERSKIH NAPADA: Prvo rušimo Srbiju, da bismo posle srušili Srpstvo u Banjaluci i Podgorici!​

ISLAMISIČKA Slobodna Bosna otkrila je prave namere blokadera huligana koji su juče sprovodili vandalizam na ulicama širom Srbije.​

ИСЛАМИСТИЧКИ МЕДИЈИ ОТКРИЛИ ПРАВИ РАЗЛОГ БЛОКАДЕРСКИХ НАПАДА: Прво рушимо Србију, да бисмо после срушили српство у Бањалуци и Подгорици

FOTO TANJUG/ SAŠKA DROBNJAK

Oni likuju nad prolivenom krvlju na srpskim ulicama i prenose izjavu autonomaša Aleksandra Olenika koji kaže da će prvo da ruše Srbiju, kako bi kasnije srušili srpstvo u Banjaluci i Podgorici.

623463_bos_iff.jpg

Foto: Printskrin

- Nažalost, u Banja Luci i Podgorici imamo istu vlast - Vučićevu vlast i oni će reagovati isto i kao i vlast u Srbiji. I njima je vreme ograničeno do kraja godine, kada pretpostavljamo da ćemo srušuti Vučića, tako da i oni odlaze zajedno sa njim - kaže autonomaš Olenik.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...smo-posle-srusili-srpstvo-banjaluci-podgorici

Srpski neprijatelji i krvnici likuju i pisaju u gace od srece zbog delovanja jedne grupe blokadera u Srbiji koji zele krvoprolice i izazivanje gradjanskog rata.
Стар је сада апсолутно јасна, Србија је нападнута!

Čim diktator padne saznaćemo ko stoji iza ovih gownjivih profila na krsti :kafa:
Цениш да ће то бити једна од важнијих ствари које ће нове власти морати да ураде?

Back