Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Drage kolege,
zavrsila sam Ekonomski fakultet u Beogradu, smer "medjunaroda ekonomija i spolja trgovina".
Upravo su mi javili iz SRRS da u mi priznali ispite 2.1, 2.4 i 2.5.
Za pocetak sam mislila da prvo spremam 2.2 i 2.3, pa ako imate materijale sa priprema, rokova i preporucenu literaturu, sve je dobrodoslo. Iskeno ako neko ima savet od kog ispita da krenem sa ucenjem znacilo bi mi...
e-mail: gmarija77@gmail.com
Hvala unapred :)

Ako dobro mislim to su ispiti za ovlascenog revizora, za ovlascenog racunovodju idu ispiti od 2.1-2.9
Tako je, ovlašćeni javni računovođa je ovlašćeni revizor, zavisno od zemlje do zemlje kako je koja nazvala to zvanje, ispite za ovlaščenog računovođu (a što je zvanje revizor u nekim zemljama) sam položio 2020. godine, pa bih sad nastavio za OJR.

Postovane kolege, za vas koji ste vec clanovi Saveza RR i vi ostali koji znate, da li mi kandidati koji dobijemo licencu i postanemo clanovi Saveza RR uskoro imamo osim clanarine neke druge obavezne godisnje troskove ili ne?

Cuo sam da su dva seminara besplatna tokom godine i da su dovoljna da se dobije broj bodova neophodan za kontinuiranu edukaciju...

Da li se nesto promenilo u medjuvremenu?

Dragi svi
Da li bi neko menjao Upravljanje kadrovima ( za ispit 2.3 ) za knjigu upravljanje kadrovima i sistemima
ja sam izgleda ucila iz pogresne knjige :)
Ovo je prvi ispit koji sam polagala ( online ) i nisam polozila
Za septembar bih prijavila ovaj i jos jedan
Imate li savet koji prijaviti jos i da li je ambiciozno da prijavim tri posto malo ispitnih rokova im a
Hvala Vam unapred
Ako neko ima bilo kakve skripte , pitanja ili nesto sto moze da mi bud eod pomoci molim vas da prosledite na radamilunovic80@gmail.com

Hvala Unapred

Postovane kolege, za vas koji ste vec clanovi Saveza RR i vi ostali koji znate, da li mi kandidati koji dobijemo licencu i postanemo clanovi Saveza RR uskoro imamo osim clanarine neke druge obavezne godisnje troskove ili ne?

Cuo sam da su dva seminara besplatna tokom godine i da su dovoljna da se dobije broj bodova neophodan za kontinuiranu edukaciju...

Da li se nesto promenilo u medjuvremenu?
Nemate, samo je bitno da uplatite članarinu, do 31.03. je 7500 a posle 9000, u okviru toga imate besplatna dva semnara/vebinara po 20 bodova, a godišnje vam treba 40 bodova za kontinuiranu edukaciju. Takođe imate kao član pravo na telefonske konsultacije sa predavačima iz Računovodstvene prakse.

Nemate, samo je bitno da uplatite članarinu, do 31.03. je 7500 a posle 9000, u okviru toga imate besplatna dva semnara/vebinara po 20 bodova, a godišnje vam treba 40 bodova za kontinuiranu edukaciju. Takođe imate kao član pravo na telefonske konsultacije sa predavačima iz Računovodstvene prakse.
Zdravo, ja sad ne razumem... Nisam clan saveza, ne znam da li sam u obavezi? Ja sam podnela zahtev za priznavanje ispita, preostale ispite cu polagati kada je vec rok - oktobar... Trebam da platim sve ispite. Jos koje su obavezi kod saveza?

Zdravo, ja sad ne razumem... Nisam clan saveza, ne znam da li sam u obavezi? Ja sam podnela zahtev za priznavanje ispita, preostale ispite cu polagati kada je vec rok - oktobar... Trebam da platim sve ispite. Jos koje su obavezi kod saveza?
Nemate, tek kada steknete profesionalno zvanje (položite sve ispite) prvi put plaćate članarinu. Do tad samo prijvau i priznavanje ispita.

Back