Draga Ana, zamolicu Vas da mi prosledite materijal, ako su Vam kolege poslale, na email jelenag9@gmail.com. Hvala Vam...Postovani,
da li neko ima da mi posalje testove skripte , knjige za ispit 2.1 i 2.2? Nesto novijeg datuma aandric05@gmail.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Draga Ana, zamolicu Vas da mi prosledite materijal, ako su Vam kolege poslale, na email jelenag9@gmail.com. Hvala Vam...Postovani,
da li neko ima da mi posalje testove skripte , knjige za ispit 2.1 i 2.2? Nesto novijeg datuma aandric05@gmail.com
Pozdrva,Postovana, da li imate jos uvek materijal za ove ispite?
Postavana,Poštovani,
posedujem materijal za polaganje ispita 21,22,23,26,27,28 i 29
Postovana Mirjana, Molim vas posaljite materijale za 27,28 i 29 na mail miradjurdjekof@yahoo.comPoštovani,
Mislim da ćete sve ovo mnogo lakše nabaviti na nekoj od viber grupa.Zdravo, Molim vas ako neko ima skripte i testove za poganje ispita 2.7, 2.8 i 2.9 za ovlascenog racunovodju posaljite na mail miradjurdjekof@yahoo.com
Postovani da li moze neko da mi prosledi materijal-skripte i ispitna pitanja/zadatke za ispite 2.8 i 2.7 na e mail radalazic84@gmail.com? Hvala puno unapredZdravo, Molim vas ako neko ima skripte i testove za poganje ispita 2.7, 2.8 i 2.9 za ovlascenog racunovodju posaljite na mail miradjurdjekof@yahoo.com
Da nemate slucajno nesto u e formi da mi prosledite na radalazic84@hmail.con? Hvala unapredPozdrav, prijavila sam ispit 2.7. za ispitni rok decembar 2021. pa me interesuje da li mozda neko prodaje knjigu za taj predmet - ACCA Finansijski menadzment i kontrola, i da li mozda neko ima primere testova iz prethodnih godina?
Hvala svima unapred![]()
Da nemate slucajno nesto u e formi da mi prosledite na radalazic84@gmail.com? Hvala unapredDa nemate slucajno nesto u e formi da mi prosledite na radalazic84@hmail.con? Hvala unapred
Da nemate slucajno nesto u e formi da mi prosledite na radalazic84@gmail.com? Hvala unapredPozdrav, prijavila sam ispit 2.7. za ispitni rok decembar 2021. pa me interesuje da li mozda neko prodaje knjigu za taj predmet - ACCA Finansijski menadzment i kontrola, i da li mozda neko ima primere testova iz prethodnih godina?
Hvala svima unapred![]()
PratimPostovane kolege,
Zamolila bih nekog ko je polozio ispit 2.8. Finansijski menadzment da nas usmeri kako treba spremati ovaj ispit.
Pocela sam sa zadacima, ali su mi jako teski![]()
Pozdrav,da limas neka pitanja za 2.1Poštovani,
Poštovana,Poštovane kolege,
Pre par meseci sam na istom ovom forumu pisala za literaturu. Kome treba kompletna literatura od 1.1 do 1.9 za računovođu rado ću da je prosledim i pomognem , tu su takođe i skripte i testovi ranijih godina . Kome treba neka me kontaktira na mejl. nestorovicstefani@gmail.com
Ako dobijete bilo šta molim da mi prosledite na helenavaltner@outlook.comPozdrav svima! Da li ima neko literaturu za polaganje ispita u savezu racunovodja za zvanje racunovodja? (1.1.....1.9) Bilo sta, skripte, ispite i testove? Nek mi pošalješ na mail ivana.lazarevicc@gmail.com Hvala unapred svima
Molim da mi prosledite ako dobijete bilo šta na helenavaltner@outlook.comKolege da li neko možda ima nova ispitna pitanja za računovođe 1.1 pa nadalje.Kada sam izašao na ispit pitanja koja sam prethodno dobio skoro da se nisu pojavljivala.Hvala