Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav svima, ja bih zamolila ako neko ima testove za 1.1? Literatura za 1.6 1.7 1.8 i 1.9 mi je takodje potrebna. Ja imam da ponudim u pdf-u skoro sve testove i literaturu do 1.5 pa ako nekome treba javite se na milka.marjanovic89@gmail.com, rado cu poslati. Hvala unapred svima
Postovana,da li mozete da mi posaljete materijal za 1.5,sta imate na raspolaganju.
Takodje ako Vam treba nesto od ove ostale literature stojim na raspolaganju.
Ja imam sve ali sam slaba sa testovima generalno.
Hvala.
tamara.joksic@gmail.com

Poštovane kolege, primetio sam da većina vas koji imate završen fakultet ste tražili da vam se priznaju ispiti za ovlašćenog računovođu, isipiti 2.1 do 2.9.

Da li ima neko ovde ko je završio ekonomski fakultet i master studije na primer a da je tražio da mu se priznaju ispiti za računovođu, ispiti od 1.1 do 1.9 i kakav ste odgovor dobili?

Da li se u tom slučaju priznaje većina ispita ili ne? Hvala unapred.

Poštovane kolege, primetio sam da većina vas koji imate završen fakultet ste tražili da vam se priznaju ispiti za ovlašćenog računovođu, isipiti 2.1 do 2.9.

Da li ima neko ovde ko je završio ekonomski fakultet i master studije na primer a da je tražio da mu se priznaju ispiti za računovođu, ispiti od 1.1 do 1.9 i kakav ste odgovor dobili?

Da li se u tom slučaju priznaje većina ispita ili ne? Hvala unapred.
Najvise cetiri ispita priznaju.bar sto se osnovnih studija tice.
Meni su sa drzavnim ekonomskim priznali 1.1,1.3 i 1.7
Za master nisam sigurna.

Back