Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako izgleda online ispit za 2.9? Na sta najviše obratiti pažnju?
Vec sam pisala o tome cini mi se u ranijim postovima.Na ispitu je bilo 50 pitanja sa 4 ponudjena odgovora,samo jedan tacan.Svaki tacan odgovor 2 boda,netacan -0.5 Moglo je da se preskoci pitanje ali nije bilo mogucnosti vracanja na prethodno.Test je trajao 50 min. Uf a sto se oblasti tice ako se dobro secam najvise je bilo iz etickog kodeksa deo koji se odnosi na ovlascene javne racunovodje,eksterna revizija,misljenje revizora i rizici.

Vec sam pisala o tome cini mi se u ranijim postovima.Na ispitu je bilo 50 pitanja sa 4 ponudjena odgovora,samo jedan tacan.Svaki tacan odgovor 2 boda,netacan -0.5 Moglo je da se preskoci pitanje ali nije bilo mogucnosti vracanja na prethodno.Test je trajao 50 min. Uf a sto se oblasti tice ako se dobro secam najvise je bilo iz etickog kodeksa deo koji se odnosi na ovlascene javne racunovodje,eksterna revizija,misljenje revizora i rizici.
Hvala ti puno na odgovoru

Da li neko ima ispitna pitanja za 1.8. Imam iz ranijih rokova ali ništa novije. Nisam na ovom forumu često, tačnije retko tako da ako neko ima i može da mi pomogne neka mi prosledi na mail jelenapantelic83@gmail.com. Ja imam skripte za 1.5 1.6 1.9 1.7 i neka pitanja pa i knjige iz ostalih ispita, uglavnom imam sve skenirane knjige na google disku pa kome treba ubaciću ga u grupi koju sam napravila ali pišite na mail jer ne posećujem forume često a onaj ko ima 1,8 još jednom molim ako može da mi prosledi. Hvala unapred

Back