Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ja sam juče polagala 2.7 i u odnosu na ostale ispite je preobiman. Teško je uraditi sve zadatke za 3 sata. Ima puno detalja i treba obratiti pažnju da se nešto ne propusti, a vremena je malo. Zato je i prolaznost znatno manja, svega 30% kako sam čula.
Molim Vas za neku svežu literaturu-tesove za 2,7 i 2,8-------------na mail almir_krkusic@hotmail.com

Kolege zamolila bih vas, ako polozite ispite 2.8, 2.7 ,2.9 i posedujete knjige ,a zelite da ih prodate da mi se javite na mail. m_biljana@ptt.rs
Naravno ako imate skripte ili testove da mi prosledite cisto da imam uvid u to sta me ceka u sledecim rokovima.
Hvala vam 😊
Molim Vas za neku svežu literaturu-tesove za 2,7 i 2,8-------------na mail almir_krkusic@hotmail.com

Postovane kolege, molim vas za kratku pomoc! Da li je neko skoro predavao molbu Komisiji za oslobadjanje od pojedinih ispita i ako jeste koji ispiti su mu priznati? U pitanju je drzavni Ekonomski fakultet u Beogradu, smer Poslovne finansije i racunovodstvo.Znam da se o tome vec pisalo, ali sam u nedoumici da li da pocnem da spremam 2.1. ili ce mi on biti priznat.Takodje, koliko dugo ste cekali odgovor od Komisije?

Postovane kolege, molim vas za kratku pomoc! Da li je neko skoro predavao molbu Komisiji za oslobadjanje od pojedinih ispita i ako jeste koji ispiti su mu priznati? U pitanju je drzavni Ekonomski fakultet u Beogradu, smer Poslovne finansije i racunovodstvo.Znam da se o tome vec pisalo, ali sam u nedoumici da li da pocnem da spremam 2.1. ili ce mi on biti priznat.Takodje, koliko dugo ste cekali odgovor od Komisije?
Treba da od fakulteta tražite potvrdu o položenim ispitima. Ja sam završila u Suboticu Ekonomski fakultet smer Agroekonomija i priznali su mi 2.3.,2.4. I 2.5., a moja koleginica je završila višu u Novom Sadu i priznali su joj 2.1., 2.3.,2.4. i 2.5., ali je ona smer finansije. Tako da Vam predlažem da sačekate odgovor komisije. Odgovor sam čekala oko 10 dana.

Back