NATASA KOSTIC
Početnik
- Poruka
- 33
Da li mozete i meni da posaljete na kosticnatasa1986@gmail.com hvalaPozdrav, ja je imam u pdf-u, mogu vam poslati na mail. Imam i štampano, u spirali, ja sam položila tako da mi nije više potrebna![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li mozete i meni da posaljete na kosticnatasa1986@gmail.com hvalaPozdrav, ja je imam u pdf-u, mogu vam poslati na mail. Imam i štampano, u spirali, ja sam položila tako da mi nije više potrebna![]()
Molim Vas za neku svežu literaturu-tesove za 2,7 i 2,8-------------na mail almir_krkusic@hotmail.comDina mene interesuje, ne znam od čega da krenem. tanjarajsp73@gmail.com
Molim Vas za neku svežu literaturu-tesove za 2,7 i 2,8-------------na mail almir_krkusic@hotmail.comMolim Vas da li bi poslali i meni materijal na mail ljubicamaras@gmail.com
Molim Vas za neku svežu literaturu-tesove za 2,7 i 2,8-------------na mail almir_krkusic@hotmail.comMeni trebaju, bila bih Vam veoma zahvalna ako biste mi poslali materijal za 2.6, 2.8 i ako imate jos neki materijal na bojana.boba89@gmail.com
Molim Vas za neku svežu literaturu-tesove za 2,7 i 2,8-------------na mail almir_krkusic@hotmail.comPostovani, kome je potrebna literatura za 2.6, 2.7, 2.8, 2.9 neka se javi na mejl marijavucinic86@gmail.com.
Molim Vas za neku svežu literaturu-tesove za 2,7 i 2,8-------------na mail almir_krkusic@hotmail.comI ja sam juce polagala, bas je bilo obimno...
Nekako sam uspela sve da ispisem i izracunam ali bez vremena za proveru.
Jel ste uradili sve zadatke?
Molim Vas za neku svežu literaturu-tesove za 2,7 i 2,8-------------na mail almir_krkusic@hotmail.comMoze meni testovi i literatura na mejl natasa.zivadinovic@yahoo.com
Molim Vas za neku svežu literaturu-tesove za 2,7 i 2,8-------------na mail almir_krkusic@hotmail.comMozete li mi proslediti materijal za 2.7 i 2.9. hvala mail je cavors@gmail.com
Molim Vas za neku svežu literaturu-tesove za 2,7 i 2,8-------------na mail almir_krkusic@hotmail.comJuce sam polagao ispit 2.7... Moj utisak je da je ispit preobiman za 3h... Potrebno je ili produziti vreme za rad ili smanjiti broj zadataka... Mislim da nije realno da može sve da se uradi normalnim tempom, i da se isproverava...
Molim Vas za neku svežu literaturu-tesove za 2,7 i 2,8-------------na mail almir_krkusic@hotmail.comI ja sam juče polagala 2.7 i u odnosu na ostale ispite je preobiman. Teško je uraditi sve zadatke za 3 sata. Ima puno detalja i treba obratiti pažnju da se nešto ne propusti, a vremena je malo. Zato je i prolaznost znatno manja, svega 30% kako sam čula.
Molim Vas za neku svežu literaturu-tesove za 2,7 i 2,8-------------na mail almir_krkusic@hotmail.comOlivera,
Da li ste kod 2 zadatka dobili sve troskove? Ja sam kod jednog nivoa dobila prihod tj ustedu. Mozda nisam dobro izracunala...
Molim Vas za neku svežu literaturu-tesove za 2,7 i 2,8-------------na mail almir_krkusic@hotmail.comKolege zamolila bih vas, ako polozite ispite 2.8, 2.7 ,2.9 i posedujete knjige ,a zelite da ih prodate da mi se javite na mail. m_biljana@ptt.rs
Naravno ako imate skripte ili testove da mi prosledite cisto da imam uvid u to sta me ceka u sledecim rokovima.
Hvala vam![]()
Molim Vas za neku svežu literaturu-tesove za 2,7 i 2,8-------------na mail almir_krkusic@hotmail.comPoštovana Vanja,
da li mogu da Vas zamolim da mi prosledite materijale na nedeljkovickg@gmail.com.
Unapred se zahvaljujem
Ivan Nedeljković
Molim Vas za neku svežu literaturu-tesove za 2,7 i 2,8-------------na mail almir_krkusic@hotmail.comVanja, možete li mi poslati testove za 2.3 2.7 i 2.8 - ukoliko imate ranije rokove 2018 i 2019
Moj mejl je jelenaleabogdanovic@gmail.com
Unapred hvala
Molim Vas za neku svežu literaturu-tesove za 2,7 i 2,8-------------na mail almir_krkusic@hotmail.comMožete li mi poslati za 2.7. Hvala unapred
Materijal 2.6;2.7;2.8;2.9 skripte i rokove prethodne.
Ko je zainteresovan u inbox
Poštovana, da li možete da mi prosledite materijal za ispite 2.7, 2.8, 2.9 na sanjaplecas@yahoo.com? hvalaMaterijal 2.6;2.7;2.8;2.9 skripte i rokove prethodne.
Ko je zainteresovan u inbox!
Ista je literatura kao i pre nekoliko godina. 2.7 su zadaci iz knjige od pre 10 godina.Molim Vas za neku svežu literaturu-tesove za 2,7 i 2,8-------------na mail almir_krkusic@hotmail.com
Postovana Gordana, da li bi mogli da mi na mejl: slavicavg@yahoo.com prosledite literaturu i testove za 2.2 i 2.7 ?Poslala sam Vam
Treba da od fakulteta tražite potvrdu o položenim ispitima. Ja sam završila u Suboticu Ekonomski fakultet smer Agroekonomija i priznali su mi 2.3.,2.4. I 2.5., a moja koleginica je završila višu u Novom Sadu i priznali su joj 2.1., 2.3.,2.4. i 2.5., ali je ona smer finansije. Tako da Vam predlažem da sačekate odgovor komisije. Odgovor sam čekala oko 10 dana.Postovane kolege, molim vas za kratku pomoc! Da li je neko skoro predavao molbu Komisiji za oslobadjanje od pojedinih ispita i ako jeste koji ispiti su mu priznati? U pitanju je drzavni Ekonomski fakultet u Beogradu, smer Poslovne finansije i racunovodstvo.Znam da se o tome vec pisalo, ali sam u nedoumici da li da pocnem da spremam 2.1. ili ce mi on biti priznat.Takodje, koliko dugo ste cekali odgovor od Komisije?