Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poštovane kolege da li neko ima primere ispitnih pitanja za 1.9 i da li neko sprema 1.9 za jun. Svaka pomoć je dobro došla, ako imate možete miposalti na mejl vukosavasrtk@gmail.com! Hvala
Ako nekome treba imam ispitnih kombimacija za 1.4, 1.8 i 1.7. :)
Zamolila bih Vas za ispitne kombinacije za 1.8 i ako se u medjuvremenu nabavili za 1.9 na marijamediprom@gmail.com, hvala unapred, veliki pozdrav!

Pozdrav svima , polagala bih u junu ispite
1.1 Evidentiranje finansijskih transakcija
1.2 Informacije za menadžment kontrolu
1.3 Priprema finansijskih izveštaja
1.4 Računovodstvo troškova
Ako neko ima literaturu , skripte i testove molila bih da mi prosledi.Hvala !:ceka:
Poštovana, ako ste u međuvremenu nabavili nešto od literature, ili barem testove da vidim kako to izgleda, da li bi podelili samnom?
Unapred hvala
Vesna

Da li neko ima literaturu u pdf formatu: Sat- Upravljanje kadrovima i sistemima, Peirucnik za prakticnu primenuMSFI u Rep. Srbijo (2019), Medjunarodni standardi finansijskog izvestavanja (2020), Poreski propisi- zbirka propisa br.1 (2020), Finansijsko racunocodstvo 2. Molila bi da mi posaljete na mail bugarskikristina83@gmail.com ako imate nesto od navedenog. Unapred hvala!
Postovana jel mozete da mi posaljete literaturu i ispitna pitanja za 1.7 na mail pepi016@gmail.com?

Back