nemanja.ivic
Početnik
- Poruka
- 8
Ponuda knjiga za polaganje ispita ovlasceni racunovodja
srrskonsultacije@gmail.com
srrskonsultacije@gmail.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postovani, da li biste bili ljubazni da mi prosledite materijale za 2.6, 2.7, 2.8 i 2.9. na vanjagrbic14@gmail.comZamolila bih Vas da mi pošaljete 2.8. Mail: gordanailijin1@gmail.com
Hvala unapred!
Ukoliko biste bili ljubazni da prosledite na vanjagrbic14@gmail.com. U decembru polazem 2.7 i 2.8, nakon toga 2.6 i 2.9Imam skripte, testove i nesto od literature za 22,23,24,27,28
[QUOTE="bobos, post: 49Imam skripte, testove i nesto od literao mozete
Koleginice ako ste dobili ispitna pitanja da li biste mi prosledilina mail. Ja sam knjigu kupila ali bas se mučim sa knjigomDa li neko mozda ima primer ispita za 1.2?
Prijavila sam ga sada za decembar,pa me zanima da li je test tezak. To je prvi ispit na koji izlazim...
moj mail je drakulovick@gmail.comKoleginice ako ste dobili ispitna pitanja da li biste mi prosledilina mail. Ja sam knjigu kupila ali bas se mučim sa knjigom
Stize vam meil da su primili prijavu, meni je stigao isti dan kada sam i prijavila. Ako niste dobili meil proverite telefonom.Da li stiže nekakva potvrda da su prijavljeni ispiti?
Ćaoo, da li bi mogla da mi proslediš 2.6. na mail sanja.blazic.11@vipos.edu.rs Hvaala ti unapred!Poštovani,
posedujem materijal za polaganje ispita 21,22,23,26,27,28 i 29
Ćaao, mogu da dobijem testove za 2.6?Danas sam posalo 2,6 i dobio sam od kolege testove od prosle godine i bili su skoro indentični kao i sada, ako nekom trebaju nek mi se javi.
Da li neko ima testove ili bilosta za 2,9 reviziju
Draga Vanja,Imam skripte, testove i nesto od literature za 22,23,24,27,28
Meni nije stigla potvrda,poslala sam mail da proverim da li je dokumentacija i prijava stigla,i odgovorili su mi da je sve u redu.Da li stiže nekakva potvrda da su prijavljeni ispiti?
Poštovana, da li mi možete proslediti materijal za ispit 2.2 na adresu sabo.katarina@yahoo.comPoštovani,
posedujem materijal za polaganje ispita 21,22,23,26,27,28 i 29
Postovana, da li bih mogla dobiti literaturu i sve ostalo za 2.2. Meil je katarina.sabo@yahoo.comImam skripte, testove i nesto od literature za 22,23,24,27,28