LOGIN
Početnik
- Poruka
- 3
Koliko ima zadataka na polaganju ispita za računovođu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postovane kolege,
Da li neko sprema 2.3 ili 2.7 za decembar, da razmenimo utiske?
2.7 cu pokusati. Treba mi skripta i zadaci iz 2.7, pa bih Vam bila veoma zahvalna kada biste mi prosledili to ako imate. Sve najboljePostovane kolege,
Da li neko sprema 2.3 ili 2.7 za decembar, da razmenimo utiske?
Postovane kolege,
U decembru polažem prvi put ispit 2.1 Pripremanje finansijskih izvestaja ,nemam predstavu kako ce izgledati ispit. Dali neko ima testove ispita?
Dali bi mogli da mi posaljete?
Unapred se zahvaljujem!
Mozete li poslati na mail maja88petrovic@gmail.com za ispite 2.1 i 2.2? HvalaPoštovani,
posedujem materijal za polaganje ispita 21,22,23,26,27,28 i 29
Mozete li mi poslati za 2.1 i 2.2 na maja89petrovic@gmail.com? HvalaDa li neko ima novije testove i skripte za 2.7? Ako imate možete poslati na mail sanjagm@yahoo.com. Kome treba imam elektronski za 2.1,2.2,2.6,2.8,2.9.
Hvala
2.7 cu pokusati. Treba mi skripta i zadaci iz 2.7, pa bih Vam bila veoma zahvalna kada biste mi prosledili to ako imate. Sve najbolje
milicas86@mts.rsOstavite mi mail da Vam posaljem
I mene zanimaju konsultacije,da li se isplati iciPoštovani,
Ako neko ima literatu za polaganje ispita 2.2 molila bih da mi je prosledi, meil adresa je sabo.katarina@yahoo.com ili katarina.sabo@icloud.com
Hvala unapred. Imala bih pitanje za ostale kolege, da li se isplati otiči na konsultacije kod njih?
Poštovana, molim vas da mi prosledite ako možete na mail: emina.madzarevic77@gmail.comPoštovani,
Poštovani,Drage kolege,
Ukoliko neko ima testove, skripte, sta god za 2.7, 2.8 i 2.9 molim da mi posalje na mail: drdacabane@yahoo.com.
Ukoliko nekom trebaju testovi za 2.1, 2.2 i 2.6 nek mi posalje mail prosledicu sve sto imam.
Poštovana koleginice,Što se tiče ispita 2.2. u ovom roku, sve poznato, tj. ponavljaju se i pitanja i zadaci iz starih rokova
Poštovana, molim vas da mi pošaljete sve testove koje imate na mail: emina.madzarevic77@gmail.com. Trebaju mi testovi za 2.1,2.2,2.6,2.7,2.8,2.9. Unapred zahvalna.Imam skripte, testove i nesto od literature za 22,23,24,27,28
Poštovani,Postovane kolege,
Da li neko ima primer novijih TEST ili skripte za ispitnih iz 2018-2019 iz predmeta 2.7 i 2.9. Ukoliko ima zamolila bih da mi posalje na mail agron010111979@gmail.com
P.S. Kome trebaju testovi i literatura za 2.5-2.6-2.8 neka javi da šaljem na mail
Hvala
Draga MirjanaPoštovani,