Snezana dobrin
Početnik
- Poruka
- 3
Ako neko ima pitanja, i
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nije problem da mi prosledite to sto imate na mail stamenkaradisic@gmail.com
Ako nije problem za skriptu 1.1.mail paraf2005@gmail.com ,unapred hvala.Ako nije problem da mi prosledite to sto imate na mail stamenkaradisic@gmail.com
Poštovanje Sanja, bila bih Vam zahvalna ako bi mi prosledili navedene vaše skripte na mail: djonom.bg@gmail.com to bi me spasilo muka sa pronalaženjem literature,Da li neko ima novije testove i skripte za 2.7? Ako imate možete poslati na mail sanjagm@yahoo.com. Kome treba imam elektronski za 2.1,2.2,2.6,2.8,2.9.
Hvala
Da li biste prodali ili dali da se iskopira knjiga za ispit 1,7 (upravljanje kadrovima i sistemima). Mozete mi se javiti na mail s.radisic889@gmail.comrado bih ti pomogla, medjutim, meni su pogresnu knjigu prodali. prodali su mi za ispit 1.7 (upravljanje kadrovima i sistemima), a ne 2.3 (upravljanje kadrovima). knjiga je nova i zbog toga sada test ima drugaciju formu. pitanja koja su bila u ovom roku sam napisala, a i kolega Zes je okacio na mediafire. pogledaj pretodne stranice. moguce da knjiga postoji u univerzitetskoj biblioteci. trebalo bi se raspitati.
Ako nije problem da mi se javite na mail s.radisic889@gmail.com da iskopiram knjige. Unapred zahvaljujemCestitke kolegama na polozenim ispitima i ja sam polozila dva (1.4 i 1.5), a pala sam 1.3.
Ako neko ima knjige 1.6 i 1.7 za kopiranje neka se javi na pkorolija@yahoo.com. Takodje imam knjige za 1.1, 1.2, 1.3, 1.4, 1.5, pa... ako nekome treba da kopira, tu sam!
Postovana koleginice ako mozete posaljite mi sve sto imate. A ako imate knjigu 1,7 ja bih platila kopiranje knjige ili biste mi prodali knjigu, kako god odlucite. Moj mail je s.radisic889@gmail.comKoleginice,da li možete poslati na mail dr.m.matic@gmail.com sve što imate.Treba da počnem da spremam ispite ali ni sama neznam odakle da počnem.UNAPRED ZAHVALNA
Mozete prosledite meni na mail s.radisic889@gmail.com. Hvala unapredPoštovana koleginice je l možeš i meni poslati na mail pepi016@gmail.com
Veliko hvala
Pozdrav, da li ste nabavili literaturu za ispite od 2.6-2.9, i ukoliko jeste, da li bi mi prosledili na mail krneticka92@hotmail.com? HvalaPozdrav svima,
ne bih da se ponavljam na temu
ali počinjem sa pripremama za ovlašćenog računovođu,
te ako neko ima literaturu, skripte, testove, bilo šta za ispite
2.1 2.2 2.6 2.7 2.8 2.9 bio bih jako zahvalan, možda budem imao nešto i sam da ponudim,
mejl: racunovodstvo.sasa@gmail.com
Pozdrav, da li ste nabavili literaturu za ispite od 2.6- 2.9., ukoliko jeste, mozete li mi proslediti na mail krneticka92@hotmail.comDobar dan svima. Potrebna mi je literatura ovlašćenog računovođu tj za ispite: 2.2 , 2.6 , 2.7 , 2.8 i 2.9 .
Hvala unapred.
dulovicmarija2@gmail.com
Pozdrav koleginice, evo mail pa ako možete pošaljite to što imate. Ja planiram sada u decembru da prijavim ispite pepi016@gmail.com
Jel može 1.2 i 1.5 na mail paraf2005@gmail.com , unapred hvala.POZDRAV KOLEGE
POTREBNA MI JE LITERATURA ZA
1.1
1.3
1.4
1.6
1.7
1.8
1.9
OSTAVITE MEJL DA POSLAJEM 1.2 I 1.5
Ako moze meni za 2.6 i 2.8 sanjanestin@hotmail.com HVALA UNAPRED
Pozdrav, mozete li mi poslati na mail 2.6-2.9 sta imate od testova i skripti?Da li neko ima novije testove i skripte za 2.7? Ako imate možete poslati na mail sanjagm@yahoo.com. Kome treba imam elektronski za 2.1,2.2,2.6,2.8,2.9.
Hvala
moze li na b.ivana5@gmail.com. i ukoliko dobijete ostalo, i to. unapred hvala.POZDRAV KOLEGE
POTREBNA MI JE LITERATURA ZA
1.1
1.3
1.4
1.6
1.7
1.8
1.9
OSTAVITE MEJL DA POSLAJEM 1.2 I 1.5
- jovanovicaca1988@gmail.com ako mozes meni da posaljes,hvala
Molim Vas,ako možete da pošaljete i meni agencija.konto6@gmail.comPozdrav svima, polazem ispite za racunovodju, prihvaceni su mi 1.1 i 1.3 pa bih zamolila ako neko ima testove ili skripte da mi posalje na milka.marjanovic89@gmail.com
Ja imam u pdf-u prirucnik za primenu mfsi, medjunarodni racunovodstveni standard i kontni okvir, ako nekome treba neka ostavi mail.
Moze li i na agencija.konto6@gmail.commoze li na b.ivana5@gmail.com. i ukoliko dobijete ostalo, i to. unapred hvala.
Ako biste poslali ispitna pitanja za ispit 1.5 i 1.6 ,hvala unapred ,paraf2005@gmail.com, pozdrav.Sad u nedelju,28. juna izlazim na ispit 1.7 i mnogo bi mi značilo ako bi neko imao ispitna pitanja iz ranijih rokova. Moj mail je jelenapantelic83@gmail.com
Ja imam skriptu za 1.5 i ispitna pitanja koja sam imala u decembarskom roku kao i skriptu i ispitna za 1.6. Hvala unapred
Molim Vas,ako možete da mi prosledite na mail ispitn apitanja i skriptu za 1.5 agencija.konto6@gmail.com Hvala unapredSad u nedelju,28. juna izlazim na ispit 1.7 i mnogo bi mi značilo ako bi neko imao ispitna pitanja iz ranijih rokova. Moj mail je jelenapantelic83@gmail.com
Ja imam skriptu za 1.5 i ispitna pitanja koja sam imala u decembarskom roku kao i skriptu i ispitna za 1.6. Hvala unapred
Molim Vas ako može ... paraf2005@gmail.com .to što imate unapred hvala.Pozdrav svima, polazem ispite za racunovodju, prihvaceni su mi 1.1 i 1.3 pa bih zamolila ako neko ima testove ili skripte da mi posalje na milka.marjanovic89@gmail.com
Ja imam u pdf-u prirucnik za primenu mfsi, medjunarodni racunovodstveni standard i kontni okvir, ako nekome treba neka ostavi mail.
Postovani kolega, da li mozete da mi prosledite na mej zadatke, pitanja, testove sta imate od ispita 2.1 2.7, 2.8, 2.9 hvala.Poštovana Daco,
ako možete da mi pošaljete testovi za 2.6 na mejl branko.tod@gmail.com. Ja imam skriptu sa junskih konsultacija ako su vam potrebne da vam pošaljem.
Hvala unapred
I meni za 2.7 2.8 2.9 slavica.dragicevic333@gmail.com hvalaDobar dan svima. Potrebna mi je literatura ovlašćenog računovođu tj za ispite: 2.2 , 2.6 , 2.7 , 2.8 i 2.9 .
Hvala unapred.
dulovicmarija2@gmail.com
Darko da li mozeta da mi posaljele za 2.6 testove ili bilo šta što imate na mail...ancimandic85@gmail.comDanas sam posalo 2,6 i dobio sam od kolege testove od prosle godine i bili su skoro indentični kao i sada, ako nekom trebaju nek mi se javi.
Da li neko ima testove ili bilosta za 2,9 reviziju