Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
rado bih ti pomogla, medjutim, meni su pogresnu knjigu prodali. prodali su mi za ispit 1.7 (upravljanje kadrovima i sistemima), a ne 2.3 (upravljanje kadrovima). knjiga je nova i zbog toga sada test ima drugaciju formu. pitanja koja su bila u ovom roku sam napisala, a i kolega Zes je okacio na mediafire. pogledaj pretodne stranice. moguce da knjiga postoji u univerzitetskoj biblioteci. trebalo bi se raspitati.
Da li biste prodali ili dali da se iskopira knjiga za ispit 1,7 (upravljanje kadrovima i sistemima). Mozete mi se javiti na mail s.radisic889@gmail.com

Cestitke kolegama na polozenim ispitima i ja sam polozila dva (1.4 i 1.5), a pala sam 1.3.
Ako neko ima knjige 1.6 i 1.7 za kopiranje neka se javi na pkorolija@yahoo.com. Takodje imam knjige za 1.1, 1.2, 1.3, 1.4, 1.5, pa... ako nekome treba da kopira, tu sam!
Ako nije problem da mi se javite na mail s.radisic889@gmail.com da iskopiram knjige. Unapred zahvaljujem

Koleginice,da li možete poslati na mail dr.m.matic@gmail.com sve što imate.Treba da počnem da spremam ispite ali ni sama neznam odakle da počnem.UNAPRED ZAHVALNA
Postovana koleginice ako mozete posaljite mi sve sto imate. A ako imate knjigu 1,7 ja bih platila kopiranje knjige ili biste mi prodali knjigu, kako god odlucite. Moj mail je s.radisic889@gmail.com

Pozdrav svima,
ne bih da se ponavljam na temu :)
ali počinjem sa pripremama za ovlašćenog računovođu,
te ako neko ima literaturu, skripte, testove, bilo šta za ispite
2.1 2.2 2.6 2.7 2.8 2.9 bio bih jako zahvalan, možda budem imao nešto i sam da ponudim,
mejl: racunovodstvo.sasa@gmail.com
Pozdrav, da li ste nabavili literaturu za ispite od 2.6-2.9, i ukoliko jeste, da li bi mi prosledili na mail krneticka92@hotmail.com? Hvala 🙂

Pozdrav svima, polazem ispite za racunovodju, prihvaceni su mi 1.1 i 1.3 pa bih zamolila ako neko ima testove ili skripte da mi posalje na milka.marjanovic89@gmail.com
Ja imam u pdf-u prirucnik za primenu mfsi, medjunarodni racunovodstveni standard i kontni okvir, ako nekome treba neka ostavi mail.
Molim Vas,ako možete da pošaljete i meni agencija.konto6@gmail.com

Sad u nedelju,28. juna izlazim na ispit 1.7 i mnogo bi mi značilo ako bi neko imao ispitna pitanja iz ranijih rokova. Moj mail je jelenapantelic83@gmail.com
Ja imam skriptu za 1.5 i ispitna pitanja koja sam imala u decembarskom roku kao i skriptu i ispitna za 1.6. Hvala unapred
Ako biste poslali ispitna pitanja za ispit 1.5 i 1.6 ,hvala unapred ,paraf2005@gmail.com, pozdrav.

Sad u nedelju,28. juna izlazim na ispit 1.7 i mnogo bi mi značilo ako bi neko imao ispitna pitanja iz ranijih rokova. Moj mail je jelenapantelic83@gmail.com
Ja imam skriptu za 1.5 i ispitna pitanja koja sam imala u decembarskom roku kao i skriptu i ispitna za 1.6. Hvala unapred
Molim Vas,ako možete da mi prosledite na mail ispitn apitanja i skriptu za 1.5 agencija.konto6@gmail.com Hvala unapred

Back