Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li neko ima novije testove i skripte za 2.7? Ako imate možete poslati na mail sanjagm@yahoo.com. Kome treba imam elektronski za 2.1,2.2,2.6,2.8,2.9.
Hvala
Draga Sanja,

ako možete molim vas pošaljite mi testove i skripte za 2.6, 2.8 i 2.9 na branko.tod@gmail.com.
Ja sam polagao 2.7 u junu imam materijal sa konsultacija ako vam je potrebno.

Hvala unaped.
Pozdrav.

Postovane kolege,
Da li neko ima primer novijih TEST ili skripte za ispitnih iz 2018-2019 iz predmeta 2.7 i 2.9. Ukoliko ima zamolila bih da mi posalje na mail agron010111979@gmail.com
P.S. Kome trebaju testovi i literatura za 2.5-2.6-2.8 neka javi da šaljem na mail
Hvala
Poštovana Koleginice,

molim vas ako možete da mi pošaljete materijal za 2,6 i 2,8. Ja imam materijal sa konusltacija iz juna za 2,7 ako vam to odgovara da vam pošaljem.

Hvala unapred.
Pozdarv

Drage kolege,
Ukoliko neko ima testove, skripte, sta god za 2.7, 2.8 i 2.9 molim da mi posalje na mail: drdacabane@yahoo.com.
Ukoliko nekom trebaju testovi za 2.1, 2.2 i 2.6 nek mi posalje mail prosledicu sve sto imam.
Poštovana Daco,

ako možete da mi pošaljete testovi za 2.6 na mejl branko.tod@gmail.com. Ja imam skriptu sa junskih konsultacija ako su vam potrebne da vam pošaljem.

Hvala unapred

Pozdrav Jeco, ako mozes da mi prosledis to sto imas bila bi ti jako zahvalna, kao i na savetima kako si prosla, dosta ljudi ovde polaze za ovlascenog racunovodju, ali retko ko samo za racunovodju, svaki info bi mi znacio, hvala unapred , moj mail je suzajb@gmail.com.
POZDRAV I MENE ZANIMA KAKO IZGLEDAJU ISPITI AKO MOŽETE DA MI PROSLEDITE TO ŠTO IMATE NA MAIL dr.m.matic@gmail.com.UNAPRED ZAHVALJUJEM

Sad u nedelju,28. juna izlazim na ispit 1.7 i mnogo bi mi značilo ako bi neko imao ispitna pitanja iz ranijih rokova. Moj mail je jelenapantelic83@gmail.com
Ja imam skriptu za 1.5 i ispitna pitanja koja sam imala u decembarskom roku kao i skriptu i ispitna za 1.6. Hvala unapred
Koleginice,da li možete poslati na mail dr.m.matic@gmail.com sve što imate.Treba da počnem da spremam ispite ali ni sama neznam odakle da počnem.UNAPRED ZAHVALNA

Back