Tatjana 984
Početnik
- Poruka
- 7
Poštovani Darko da li je moguće da mi pošaljete ispitna pitanja za predmet 2.6 i 2.9 na email: tatjana984@gmail.com
Hvala najlepše.
Hvala najlepše.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poštovani Darko da li je moguće da mi pošaljete ispitna pitanja za predmet 2.6 i 2.9 na email: tatjana984@gmail.comDanas sam posalo 2,6 i dobio sam od kolege testove od prosle godine i bili su skoro indentični kao i sada, ako nekom trebaju nek mi se javi.
Da li neko ima testove ili bilosta za 2,9 reviziju
Pozdrav. I ja bih bila zahvalna na bilo kakvoj pomoći za 2.6 i 2.9Pozdrav kolege, ako neko moze da mi pošalje materijal za ispite 2.6 i 2.9.
Unapred hvala!
marinkovicsanja@hotmail.com
na email tatjana984@gmail.comPozdrav. I ja bih bila zahvalna na bilo kakvoj pomoći za 2.6 i 2.9
Danas sam posalo 2,6 i dobio sam od kolege testove od prosle godine i bili su skoro indentični kao i sada, ako nekom trebaju nek mi se javi.
Da li neko ima testove ili bilosta za 2,9 reviziju
Draga Sanja,Da li neko ima novije testove i skripte za 2.7? Ako imate možete poslati na mail sanjagm@yahoo.com. Kome treba imam elektronski za 2.1,2.2,2.6,2.8,2.9.
Hvala
Poštovana Koleginice,Postovane kolege,
Da li neko ima primer novijih TEST ili skripte za ispitnih iz 2018-2019 iz predmeta 2.7 i 2.9. Ukoliko ima zamolila bih da mi posalje na mail agron010111979@gmail.com
P.S. Kome trebaju testovi i literatura za 2.5-2.6-2.8 neka javi da šaljem na mail
Hvala
Nisam naveo mejl branko.tod@gmail.comPoštovana Koleginice,
molim vas ako možete da mi pošaljete materijal za 2,6 i 2,8. Ja imam materijal sa konusltacija iz juna za 2,7 ako vam to odgovara da vam pošaljem.
Hvala unapred.
Pozdarv
Poštovana Mirjana,
Poštovana Daco,Drage kolege,
Ukoliko neko ima testove, skripte, sta god za 2.7, 2.8 i 2.9 molim da mi posalje na mail: drdacabane@yahoo.com.
Ukoliko nekom trebaju testovi za 2.1, 2.2 i 2.6 nek mi posalje mail prosledicu sve sto imam.
Poštovana, ako Vam nije problem možete mi proslediti mterijale za 2.1,2.2,2.6,2.8,2.9. na marjanovic.tatjana@gmail.comDa li neko ima novije testove i skripte za 2.7? Ako imate možete poslati na mail sanjagm@yahoo.com. Kome treba imam elektronski za 2.1,2.2,2.6,2.8,2.9.
Hvala
KOLEGINICE DA LI MOŽETE I MENI POSLATI NA MAIL dr.m.matic@gmail.comPoštovana koleginice je l možeš i meni poslati na mail pepi016@gmail.com
Veliko hvala
POZDRAV I MENE ZANIMA KAKO IZGLEDAJU ISPITI AKO MOŽETE DA MI PROSLEDITE TO ŠTO IMATE NA MAIL dr.m.matic@gmail.com.UNAPRED ZAHVALJUJEMPozdrav Jeco, ako mozes da mi prosledis to sto imas bila bi ti jako zahvalna, kao i na savetima kako si prosla, dosta ljudi ovde polaze za ovlascenog racunovodju, ali retko ko samo za racunovodju, svaki info bi mi znacio, hvala unapred , moj mail je suzajb@gmail.com.
Koleginice,da li možete poslati na mail dr.m.matic@gmail.com sve što imate.Treba da počnem da spremam ispite ali ni sama neznam odakle da počnem.UNAPRED ZAHVALNASad u nedelju,28. juna izlazim na ispit 1.7 i mnogo bi mi značilo ako bi neko imao ispitna pitanja iz ranijih rokova. Moj mail je jelenapantelic83@gmail.com
Ja imam skriptu za 1.5 i ispitna pitanja koja sam imala u decembarskom roku kao i skriptu i ispitna za 1.6. Hvala unapred
Pozdrav Sanja,Da li neko ima novije testove i skripte za 2.7? Ako imate možete poslati na mail sanjagm@yahoo.com. Kome treba imam elektronski za 2.1,2.2,2.6,2.8,2.9.
Hvala
Zdravo,Pozdrav Sanja,
da li možeš da mi proslediš testove i skripte za 2.1,2.2,2.6,2.8,2.9 koje posedujes. Moj mail je milicasmiljenic@yahoo.com.
Unapred zahvalna
Da li neko ima novije testove i skripte za 2.7? Ako imate možete poslati na mail sanjagm@yahoo.com. Kome treba imam elektronski za 2.1,2.2,2.6,2.8,2.9.
Hvala
Koleginice, možete meni proslediti na mejl mirjanamarko91@gmail.comDa li neko ima novije testove i skripte za 2.7? Ako imate možete poslati na mail sanjagm@yahoo.com. Kome treba imam elektronski za 2.1,2.2,2.6,2.8,2.9.
Hvala
Koleginice, da li možete meni proslediti na mail mirkopoledica@yahoo.com 2.2, 2.6, 2.8 i 2.9? Unapred hvala!Da li neko ima novije testove i skripte za 2.7? Ako imate možete poslati na mail sanjagm@yahoo.com. Kome treba imam elektronski za 2.1,2.2,2.6,2.8,2.9.
Hvala
Postovana, bio bih zahvalan da posaljete sve sto imate na mail agencijavidovdan@gmail.com HvalaPozdrav koleginice, evo mail pa ako možete pošaljite to što imate. Ja planiram sada u decembru da prijavim ispite pepi016@gmail.com